D1-kifpool
طراحی پشت وان‌پلاس ۱۳ | OnePlus 13

بررسی وان پلاس ۱۳؛ هیولای شارژدهی و عملکرد

جمعه ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۳
مطالعه 43 دقیقه
وان‌پلاس ۱۳ پیش‌نیازهای موردنیاز برای بدل‌شدن به پرچم‌داری تمام‌عیار را با قدرت تیک می‌زند و در عکاسی و فیلم‌برداری نیز آبروداری می‌کند.
تبلیغات
D4-mci

اگر از کاربران متعصبی و دوآتشه‌ی آیفون هستید و تمایل دارید اندروید را هم تجربه کنید؛ باید سراغ گوشی پرچم‌داری با سیستم‌عامل تمیز، انیمیشن‌های فوق‌العاده نرم و روان و تراشه‌ی پرقدرت اسنپدراگون ۸ الیت بروید؛ وان‌پلاس ۱۳ تمام این ویژگی‌ها را در دل دارد و از طرف دیگر، مدل پایه‌ی آن با قیمتی مشابه آیفون ۱۶، پرچم‌دار ۶۰ هرتزی اپل به‌فروش می‌رسد.

دست نگه دارید، پیش‌از آنکه برای تأمین بودجه‌ی ۸۰-۹۰ میلیون تومانی برای خرید پرچم‌دار وان‌پلاس، خود را به آب و آتش بزنید، بهتر است تا برای پی‌بردن به عملکرد و تجربه‌ی کاربری گوشی در دنیای واقعی، بررسی وان‌ پلاس ۱۳ را بخوانید؛ پس در ادامه با زومیت همراه باشید.

وان‌پلاس ۱۳ از سوی فروشگاه نیک دیجی برای بررسی در اختیار زومیت قرار گرفت.

کپی لینک

ویدیوی بررسی وان پلاس ۱۳

پخش از رسانه

کپی لینک

طراحی وان‌پلاس ۱۳؛ نه‌چندان الهام‌بخش

وان‌پلاس ۱۳ طراحی همه‌پسندی ندارد؛ به‌ویژه رنگ مشکی که برای بررسی در اختیار زومیت قرار داشت؛ طبق تجربه‌ی چندروزه‌ی ما با گوشی، افراد یا در همان نگاه نخست، بافت چوبی‌مانند پنل پشتی و طراحی دایره‌ای دوربین را «زشت» توصیف می‌کردند یا حس خاصی نسبت به آن نداشتند؛ عده‌ی کمی نیز همین طراحی را پسندیدند؛ وان‌پلاس ۱۳ در دو رنگ سفید و آبی هم عرضه می‌شود که به‌نظر من مدل آبی با بافت چرم مصنوعی و دو رنگش، به‌مراتب جذاب‌تر از دو مدل دیگر است.

اغلب افراد وقتی وان‌پلاس ۱۳ را به دست می‌گیرند، از خوش‌دست‌بودن این گوشی ۶٫۸۲ اینچی تعجب می‌کنند؛ با اینکه ماژول دوربین زمخت و غول‌پیکر است، گوشی چندان به‌سمت پایین لنگر نمی‌اندازد. وزن ۲۱۰ گرمی را به هیچ‌عنوان نمی‌توان سبک دانست؛ اما به‌خاطر انحنای لبه‌های بدنه، دستگاه بهتر از گلکسی S25 اولترا در دست جای می‌گیرد.

همان‌طور که اشاره کردم مدل مشکی وان‌پلاس ۱۳ روی پنل پشتی شیشه‌ای و ماتش، بافت چوبی‌طوری دارد که حس خوشایندی را انتقال می‌دهد و به هیچ‌وجه لکه و اثر انگشت روی آن نمی‌نشیند؛ اما همین بافت متفاوت، باعث سُر بودن گوشی شده؛ البته بدنه بسیار قُرص و محکم است و برای همین وان‌پلاس توانسته گواهی IP65 نسل قبلی را در این نسل به IP68 و IP69 ارتقا دهد.

در مدل مشکی، فریم آلومینیومی وان‌پلاس ۱۳ حالت بُرس‌خورده و پوشش مات هم‌رنگ بدنه دارد که به جذابیت کلی دستگاه افزوده است؛ در سمت چپ فریم، اسلایدر معروف اعلانات را می‌بینیم که به‌نوعی امضای کار وان‌پلاس به‌حساب می‌آید؛ اسلات سیم‌کارت، درگاه USB 3.2 Type-C، کانال اصلی اسپیکرهای استریوی گوشی در لبه‌ی پایینی فریم جای گرفته‌اند و کلیدهای فیزیکی پاور و تنظیم صدا هم در سمت راست فریم به چشم می‌خورند.

اسلایدر اعلانات وان‌پلاس ۱۳ | OnePlus 13
فریم فلزی وان‌پلاس ۱۳ | OnePlus 13
پورت USB-C وان‌پلاس ۱۳ | OnePlus 13
دوربین سلفی وان‌پلاس ۱۳ | OnePlus 13

از پنل نمایشگر هم درست‌مانند پشت گوشی، شیشه‌ای با خمیدگی 2.5D محافظت می‌کند؛ خمیدگی ظریف لبه‌های نمایشگر باعث لمس تصادفی نمی‌شود؛ اما احتمالا نصب گلس روی نمایشگر را بسیار دشوار خواهد کرد. وان‌پلاس می‌گوید از Ceramic Guard برای محافظت از پنل بهره می‌برد که تا ۲برابرِ شیشه‌های رایج مقاوم‌تر است؛ اما مشخص نیست که منظور شرکت از «شیشه‌های رایج» دقیقا چیست.

کپی لینک

صفحه‌نمایش بسیار سریع و چشم‌نواز

نمایشگر ۶٫۸۲ اینچی وان‌پلاس ۱۳ از پنل OLED با وضوح ۳۱۶۸ × ۱۴۴۰ پیکسل و فناوری پیشرفته‌ترِ LTPO 4.1 استفاده می‌کند که به‌ گفته‌ی سازنده افزون‌بر کاهش تأخیر در جابه‌جایی بین نرخ‌های نوسازی مختلف، تطبیق‌پذیری بهتری نسبت‌به محتوای بصری پیدا کرده و صفحه‌ را متناسب با سرعت جابه‌جایی یا حرکت المان‌ها به‌روز می‌کند. در عمل نیز کاهش نرخ نوسازی به ۱ هرتز با ثابت‌ماندن محتوا در کسری از ثانیه اتفاق می‌افتد و مصرف انرژی را به‌مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهد.

عمق رنگ ۱۰بیتی نمایشگر اجازه می‌دهد تا وان‌پلاس ۱۳ یک میلیارد رنگ را از هم تفکیک کند و با استاندارد دالبی ویژن سازگار باشد. وان پلاس ادعا می‌کند که روشنایی صفحه‌نمایش هنگام پخش چنین محتوایی تا ۴۵۰۰ نیت می‌رسد؛ اما با وجود تلاش‌های بسیار برای وادار کردن نمایشگر در رسیدن به حداکثر روشنایی، چنین عددی را هرگز به‌چشم ندیدیم.

صفحه‌نمایش وان‌پلاس ۱۳ هنگام پخش ویدیوی HDR رفتاری غیرقابل پیش‌بینی دارد و در اکثر مواقع به‌نور شدید واکنشی نشان نمی‌دهد؛ به‌طوری‌که مجبور شدیم برای اندازه‌گیری بیشینه روشنایی از گزینه‌ی Peak brightness test در منوی Developer options استفاده کنیم و حتی در این وضعیت عددی بالاتر از ۲۹۳۳ نیت را رؤیت نکردیم. در وضعیت عادی می‌توان روشنایی ۱۵۷۰ نیتی را زیر نور شدید آفتاب تجربه کرد.

عملکرد نمایشگر وان پلاس ۱۳ در برابر رقبا

محصول/آزمایش

حداقل روشنایی

حداکثر روشنایی

نسبت کنتراست

sRGB

DCI P3

دستی

خودکار

موضعی

پوشش

میانگین خطا

پوشش

میانگین خطا

وان‌پلاس ۱۳

۲٫۱۴

۹۰۸

۲۹۳۳

(HDR)

۱۰۰ درصد

(Pro)

۱٫۳

۹۶٫۹ درصد

(Vivid)

۳

گلکسی S25 اولترا

۰٫۷۲

۸۷۸

۲۶۵۰

(HDR)

۱۰۰ درصد

(Natural)

۳٫۲

۹۷٫۶ درصد

(Vivid)

۴٫۶

ویوو ایکس ۲۰۰ پرو

۲٫۱۵

۹۹۷

۴۲۴۰

(HDR)

۹۹٫۵ درصد

(Professional)

۲٫۱

۸۲٫۲ درصد

(Bright)

۴٫۲

آیفون ۱۶ پرو مکس

۱٫۰

۱۰۵۰

۱۹۰۰

(HDR)

۹۹٫۹ درصد

۰٫۶

۹۹٫۸ درصد

۰٫۶

پیکسل ۹ پرو XL

۴

۱۳۰۰

۲۶۵۰

(HDR)

۹۷٫۲ درصد

(Natural)

۱٫۱

۸۱٫۶ درصد

(Adaptive)

۳

پیورا ۷۰ اولترا

۲٫۵

۷۴۰

۱۵۰۰

(HDR)

۹۹٫۷ درصد

(Natural)

۱٫۹

۷۹٫۷ درصد

(Vivid)

۵٫۳

موتورولا اج ۵۰ اولترا

۲٫۲

۵۰۰

۲۱۰۰

(HDR)

۹۷

درصد

(Natural)

۲٫۳

۹۷٫۸ درصد

(Vibrant)

۲٫۵

اکسپریا ۱ مارک ۶

۲

۹۳۵

۲۲۸۰

(HDR)

۱۱۵٫۱ درصد

۴٫۸

--

--

تمام نتایج درج‌شده در جدول از سوی زومیت اندازه‌گیری شده‌‌اند.

پرچمدار وان‌پلاس از نظر دقت صفحه‌نمایش نسبت‌به بیشتر هم‌رده‌هایش در وضعیت بهتری به‌سر می‌برد و تقریبا به آیفون ۱۶ پرو نزدیک می‌شود. پروفایل صفحه‌نمایش به‌صورت پیش‌فرض روی Natural قرار دارد که خود وان‌پلاس نیز به‌ استفاده از آن توصیه می‌کند، این پروفایل در فضای sRGB تعریف شده؛ اما پروفایل Pro آن چیزی است که به‌دنبالش هستیم، چرا که رنگ‌ها را کاملا خنثی و با دقت بسیار بهتر از Natural نمایش می‌دهد. برای تجربه‌ی رنگ‌های خیره‌کننده‌تر مانند هر گوشی دیگر پروفایل Vivid در اختیار قرار می‌گیرد تا دامنه‌ی رنگی گسترده‌تر DCI-P3 را پوشش دهد؛ هرچند که رنگ‌ها به‌اندازه‌ی دو پروفایل قبل دقیق نیستند و به‌سردی تمایل پیدا می‌کنند.

وان پلاس ۱۳ از معدود گوشی‌هایی است که کماکان به‌کاربر اجازه می‌دهد از راهکار DC Dimming یعنی کاهش ولتاژ ورودی به‌پنل به‌جای خاموش و روشن‌شدن متوالی پیکسل‌ها برای کاهش روشنایی نمایشگر استفاده کند تا شدت سوسو زدن صفحه به‌حداقل برسد؛ البته از آن‌جایی که این روش در روشنایی‌های بسیار پایین پدیده‌ی رنگ‌باختگی صفحه‌نمایش را به‌وجود می‌آورد، به‌صورت هوشمند در روشنایی‌های متوسط تا بیشینه فعال می‌شود. راهکار Ultra anti-flicker نیز از ترکیب PWM و DC Dimming در هر سیکل به‌روزرسانی صفحه برای کاهش آثار منفی پرپر زدن صفحه بر چشمان کاربر استفاده می‌کند.

مانند اکثر گوشی‌های امروزی، وان‌پلاس ۱۳ قابلیت‌هایی مانند Image Sharper و Video Color Boost هم دارد تا به‌کمک هوش مصنوعی محتوایی با جزئیات کمتر از وضوح پیش‌فرض نمایشگر را به وضوح بالاتر آپ‌اسکیل کرده و گستره‌ی دینامیکی را وسیع‌تر کند. حساسیت بالای دیجیتایزر لمسی دستگاه نیز لمس‌های تصادفی هنگام خیس‌بودن صفحه را به‌حداقل می‌رساند؛ همچنین قابلیتی به‌نام Gloves Mode وجود دارد تا پوشیدن دستکش مانع استفاده از گوشی نشود.

زیر پنل وان‌پلاس ۱۳، حسگر اثر انگشت اولتراسونیک قرار گرفته که سرعت عمل و دقت آن در مقایسه با رقبایش واقعا مثال‌زدنی و تحسین‌برانگیز است؛ به‌طوری‌که یک اشاره‌ی کوچک از نوک انگشت روی صفحه، حتی با وجود برچسب محافظ نمایشگر، در کسری از ثانیه تشخیص داده می‌شود.

اسپیکرهای استریوی وان‌پلاس صدایی متوازن و با حجم مناسب برای پخش در یک اتاق تولید می‌کنند. صداها به‌خصوص در محدوده‌های فرکانسی میانی و تربل شفاف و شارپ به‌گوش می‌رسند. با این‌حال با افزایش حجم صدا در موسیقی‌های شلوغ پدیده‌ی دیستورشن در تفکیک صدا رخ می‌دهد و اسپیکرها بیس کوبنده‌ی موردانتظار از یک گوشی پرچمدار را ارائه نمی‌دهند.

کپی لینک

سخت‌افزار قدرتمند، عملکرد کم‌نظیر

وان پلاس ۱۳ برخلاف فخرفروشی برخی سازندگان از جهت همکاری نزدیک با شرکای سخت‌افزاری‌شان و استفاده از تراشه‌های سفارشی‌سازی شده، نسخه‌ی استاندارد تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ الیت با کُد SM8750-AB را به‌عنوان قلب تپنده‌ی پرچمدارش به‌کار می‌برد. همان‌طور که در مقالات پیشین اشاره کردیم، جدا از فناوری ساخت ۳نانومتری، جایگزینی هسته‌های Cortex آرم با هسته‌های سفارشی Oryon کوالکام، اصلی‌ترین تفاوت ساختاری این تراشه با نسل قبل به‌حساب می‌آید.

بهبود عملکرد به‌ازای توان مصرفی یکی از اهدافی است که کوالکام در پیاده‌سازی هسته‌های سفارشی دنبال می‌کند تا بتواند بهره‌وری پردازنده‌ را به‌ویژه در استفاده‌های روزمره افزایش دهد؛ به‌همین جهت عملکرد تک‌هسته‌ای رشد امیدوارکننده‌ای داشته و بازتاب آن را می‌توان در پاسخگویی سریع‌تر و عملکرد روان‌تر گوشی در رابط کاربری و کار با اپلیکیشن‌های متداول به‌ویژه وب‌گردی مشاهده کرد. به‌گفته‌ی کوالکام، CPU تا ۴۵ درصد سریع‌تر و ۴۴ درصد کم‌مصرف‌تر از قبل ظاهر می‌شود و نتایج حاصل‌از بنچمارک‌های زومیت نیز بر این ادعا، مهر تأیید می‌زنند.

مشخصات

اسنپدراگون ۸ الیت

اسنپدراگون ۸ نسل ۳

پردازنده‌ی اصلی

۲ هسته‌ی ۴٫۳۲ گیگاهرتزی Oryon (Phoenix L)

۶ هسته‌ی ۳٫۵۳ گیگاهرتزی Oryon (Phoenix M)

۲۴ مگابایت کش L2

۱ هسته‌ی Cortex-X4 با فرکانس ۳٫۳ گیگاهرتز

۳ هسته‌ی Cortex-A720 با فرکانس ۳٫۲ گیگاهرتز

۲ هسته‌ی Cortex-A720 با فرکانس ۳ گیگاهرتز

۲ هسته‌ی Cortex-A520 با فرکانس ۲٫۳ گیگاهرتز

۱۶ مگابایت کش L2

پردازنده‌ی گرافیکی (GPU)

Adreno 830

توان پردازشی ۳۳۷۹٫۲ گیگافلاپس

Adreno 750

توان پردازشی ۲۷۷۴ گیگافلاپس

پردازنده‌ی عصبی

هگزاگون

دارای پردازشگرهای عددی، بُرداری و تنسوری

پشتیبانی از INT8 و INT16 و INT4

هگزاگون

دارای پردازشگرهای عددی، بُرداری و تنسوری

پشتیبانی از INT8 و INT16 و INT4

حافظه

LPDDR5x

فرکانس ۵۳۳۳ مگاهرتز

دو کانال ۳۲ بیتی

پشتیبانی حداکثر ۲۴ گیگابایت

LPDDR5x

فرکانس ۴۸۰۰ مگاهرتز

۴ کانال ۱۶ بیتی

پشتیبانی حداکثر ۲۴ گیگابایت

مودم

اسنپدراگون X80 5G

پشتیبانی از ارتباط ماهواره‌ای NB-NTN

سرعت دانلود ۱۰٬۰۰۰ مگابیت بر ثانیه

سرعت آپلود ۳٬۵۰۰ مگابیت بر ثانیه

اسنپدراگون X75 5G

سرعت دانلود ۱۰٬۰۰۰ مگابیت بر ثانیه

سرعت آپلود ۳٬۵۰۰ مگابیت بر ثانیه

ارتباطات

وای‌فای ۷

بلوتوث ۶٫۰

وای‌فای ۷

بلوتوث ۵٫۴

فرآیند ساخت

۳ نانومتری TSMC (N3E)

۵ نانومتری TSMC

مقایسه مشخصات اسنپدراگون ۸ الیت با نسل قبلی

هرکدام از کلاسترهای CPU به ۱۲ مگابایت کش L2 دسترسی دارند که سرجمع با ۲۴ مگابایت ظرفیت، بیشترین عدد کش اشتراکی در بین پردازنده‌های موبایل به‌نام اسنپدراگون ۸ الیت ثبت می‌شود. افزون‌براین بهینه‌سازی مصرف انرژی فقط به پردازنده ختم نشده است و واحد پردازش عصبی و گرافیک تراشه در عین رشد ۴۰ تا ۴۵ درصدی عملکرد، به‌همان میزان مصرف انرژی کمتری دارند. این تراشه ناگفته‌های دیگری نیز دارد که در مقاله‌ی جامع «اسنپدراگون ۸ الیت» به‌طور مفصل به آن‌ها پرداخته‌ایم.

پروفایل عملکردی وان پلاس ۱۳ را می‌توان به‌جز حالت Balanced روی High performance mode نیز تنظیم کرد؛ البته تاثیر فعال‌سازی این حالت بر بهبود عملکرد تراشه تقریبا ناچیز و قابل چشم‌پوشی است. با فرض این‌که شرایط یکسانی از نظر قدرت پردازشی در هر دوحالت برقرار باشد، دو هسته‌ی Phoenix L تراشه حداکثر در فرکانس ۴٫۳۲ گیگاهرتزی کار می‌کنند؛ بنابراین جای تعجب وجود ندارد که این گوشی نسبت‌به گلکسی S25 اولترا با در پردازش‌هایی با درگیری کامل هسته‌ها حدود ۱۰ درصد ضعیف‌تر باشد.

عملکرد گلکسی S25 اولترا در برابر رقبا

محصول/بنچمارک

تراشه

Speedometer 2.1

GeekBench 6

GFXBench

تجربه‌ی وب‌گردی

توان محاسباتی GPU

توان محاسباتی CPU

شبیه‌ساز بازی

Vulkan/Metal

Single/Multi

Aztec Ruins

Onscreen/1440p

Vulkan/Metal

وان پلاس ۱۳

Snapdragon 8 Elite

۳۸۳

۲۴۰۰۷

۳۰۵۳

۹۰۰۳

۱۲۰

۱۲۰

گلکسی S25 اولترا

Snapdragon 8 Elite for Galaxy

۴۷۵

۲۶۰۴۵

۳۱۵۸

۹۹۱۹

۱۱۸

۹۷

ویوو ایکس ۲۰۰ پرو

Dimensity 9400

۲۱۱

۲۵۶۳۱

۲۶۵۱

۸۴۱۶

۱۲۰

۸۰

آیفون ۱۶ پرو مکس

A18 Pro

۵۵۶

۳۲۹۲۷

۳۵۵۱

۸۸۵۰

۵۹

۶۹

پیکسل ۹ پرو XL

Tensor G4

۲۲۱

۶۹۶۵

۱۹۴۵

۴۷۰۹

۷۰

۴۴

گلکسی S24 اولترا

Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy

۲۴۰

۱۷۰۱۲

۲۲۶۲

۷۰۰۵

۷۵

۸۱

اکسپریا ۱ مارک ۶

Snapdragon 8 Gen 3

۲۶۸

۱۶۳۸۵

۲۱۸۶

۶۵۵۵

۱۱۲

۶۹

تمامی بنچمارک‌های ذکرشده در این جدول را زومیت اجرا کرده است.

با این وجود که پردازنده‌ی گرافیکی Adreno 830 تراشه‌ی استاندارد اسنپدراگون ۸ الیت در مقایسه‌با نسخه‌ی اورکلاک‌شده ۱۰۰ مگاهرتز ضعیف‌تر است و از نظر محاسباتی با فاصله‌ی ۸ درصدی از آن، جا می‌ماند؛ اما وان‌پلاس ۱۳ توانست در شبیه‌ساز بازی GFXBench رکورد نرخ فریم در بین تمام گوشی‌های بررسی‌شده به‌دست زومیت را بشکند و به نرخ‌فریم هماهنگ با نرخ نوسازی نمایشگر در وضوح 1440p یعنی ۱۲۰ فریم‌برثانیه دست پیدا کند؛ بنابراین می‌توان گفت که با محصولی یکه‌تاز در زمینه‌ی گیمینگ طرف هستیم.

جدا از این‌که نسل جدید فناوری‌های Frame Motion Engine و Adaptive Performance Engine کوالکام به‌مصرف کمتر منابع سخت‌افزاری در بازی‌ها کمک کرده‌اند، وان‌پلاس از بزرگ‌ترین محفظه‌‌ی بخار دولایه‌ی گرافیتی در وان‌پلاس ۱۳ استفاده می‌کند تا دستگاه تحت هر شرایطی روان‌ترین و باکیفیت‌ترین گیم‌پلی را ارائه دهد؛ هرچند که حتی در سنگین‌ترین بازی‌ها از جمله Genshin Impact در وضوح 1440p با بالاترین تنظیمات گرافیکی و فعال‌بودن Pro Gamer Mode نهایتا ۲۶ درصد از GPU درگیر می‌شود.

طبیعتا با چنین بازده‌ گرافیکی بالایی اجرای Genshin Impact با نرخ فریم پایدار ۶۰ فریم‌برثانیه در کل طول زمانی که مشغول بازی با گوشی بودم، دور از انتظار نبود؛ البته همچنان در گوشی‌های اندرویدی نمی‌توان Genshin Impact را با نرخ‌فریم ۱۲۰ فریم‌برثانیه اجرا کرد؛ اما اگر بنا باشد که روزی این محدودیت برداشته شود، وان‌پلاس ۱۳ به‌احتمال زیاد با چالشی مواجه نخواهد شد.

ابزار بهینه‌ساز بازی وان‌پلاس اجازه می‌دهد تا تنظیمات گرافیکی هر بازی را به‌دلخواه شخصی‌سازی کرده و پارامترهایی مانند Anti-Aliasing را جدا از تنظیمات بازی دستکاری کنید. افزون‌بر قابلیت تغییر تنظیمات حساسیت لمسی، گزینه‌ی Hyper Response Engine نرخ نوسازی نمایشگر را در جهت کاهش تأخیر نرخ پاسخگویی لمسی و هماهنگ‌کردن زمان مواجهه و اقدام براساس هر فریم تغییر می‌دهد. با فعال‌کردن ویژگی HyperHDR نیز می‌توان گیم‌پلی خیره‌کننده‌تری از نظر رنگ، روشنایی و جزئیات تجربه کرد.

ترکیب سیستم خنک‌کننده و عملکرد تعدیل‌شده‌ی تراشه موجب می‌شود که وان‌پلاس ۱۳ تحت آزمون استرس تا ۱۶ درصد پایداری عملکرد بیشتری نسبت‌به رقبایی چون S25 اولترا داشته باشد. طبق نمودار، عملکرد وان‌پلاس با شیب ملایم‌تری افت می‌کند و بعد از ده دقیقه روند خطی و متعادلی را تا انتها پیش می‌برد تا در نهایت با ۴۰ درصد امتیاز بیشتر تست را به‌پایان برساند. در آزمون استرس، داغ‌شدن گوشی طبیعی است؛ داغ‌ترین ناحیه‌ی دستگاه هیچ تماسی با دست ندارد؛ اما نقطه‌ی کوچکی در نزدیکی بالای فریم، دمای ۴۹ درجه‌ی سانتی‌گراد را تجربه می‌کند.

وان‌پلاس ۱۳ بیشترین رم پشتیبانی‌شده از سوی تراشه، معادلِ ۲۴ گیگابایت را در خود جای داده است، این مقدار رم تاکنون روی هیچ گوشی هوشمندی به‌جز پرچمداران وان‌پلاس دیده نشده؛ حتی با RAM Expansion می‌توان با قرض‌گرفتن از فضای ذخیره‌سازی، ظرفیت رم را به عدد سرسام‌آور ۳۶ گیگابایت رساند؛ توجه داشته باشید که به‌طور میانگین بین ۶ تا نهایتا ۱۲ گیگابایت از رم در استفاده‌های روزمره مصرف می‌شود.

سرعت فضای ذخیره‌سازی وان‌پلاس ۱۳ درمقایسه با رقبا

مدل گوشی

نرخ خواندن ترتیبی

نرخ نوشتن ترتیبی

وان‌پلاس ۱۳

۲۸۶۰ مگابایت‌برثانیه

۱۱۰۳ مگابایت‌برثانیه

گلکسی S25 اولترا

۳۴۶۳ مگابایت‌برثانیه

۱۷۸۳ مگابایت‌برثانیه

آیفون ۱۶ پرو مکس

۱۶۴۱ مگابایت‌برثانیه

۱۳۵۱ مگابایت‌برثانیه

تمامی بنچمارک‌های ذکرشده در این جدول را زومیت اجرا کرده است.

دقت کنید که فقط نسخه‌ی یک‌ترابایتی وان‌پلاس ۱۳ با ۲۴ گیگابایت رم عرضه می‌شود و نسخه‌های ۵۱۲ و ۲۵۶ گیگابایتی این پرچمدار رم‌های ۱۶ و ۱۲ گیگابایتی دارند. داده‌ها در همه‌ی مدل‌ها روی تراشه‌ی حافظه با استاندارد UFS 4.0 ذخیره می‌شود.

باتری پرچمدار وان‌پلاس ۱۳ از ۵۴۰۰ میلی‌آمپرساعت لیتیوم‌پلیمری نسل قبل به ۶۰۰۰ میلی‌آمپرساعت (متشکل‌از دو سلول ۳۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی) از نوع سیلیکون‌کربن با چگالی انرژی بیشتر ارتقا پیدا کرده است؛ بدین‌مفهوم که با ۱۰ درصد ظرفیت بیشتر، ۷ درصد فضای کمتری از بورد دستگاه را به‌خود اختصاص می‌دهد. به‌لطف بهینه‌سازی‌های کوالکام و رابط کاربری سبک، این گوشی در استفاده‌های روزمره تا ۲۰ درصد بیشتر از گوشی‌هایی با فناوری باتری مشابه، شارژ نگه می‌دارد.

عمر باتری وان‌پلاس ۱۳ در برابر رقبا

محصول/بنچمارک

نمایشگر

باتری

پخش ویدیو

کاربری روزمره

ابعاد، وضوح و نرخ نوسازی

میلی‌آمپرساعت

دقیقه:ساعت

دقیقه:ساعت

وان‌پلاس ۱۳

۶٫۸۲ اینچ، ۱۲۰ هرتز

۳۱۶۸ × ۱۴۴۰ پیکسل

۶۰۰۰

۲۶:۱۰

۱۷:۳۸

گلکسی S25 اولترا

۶٫۹ اینچ، ۱۲۰ هرتز

۳۱۲۰ × ۱۴۴۰ پیکسل

۵۰۰۰

۲۷:۳۴

۱۴:۲۰

ویوو ایکس ۲۰۰ پرو

۶٫۷۸ اینچ، ۱۲۰ هرتز

۲۸۰۰ × ۱۲۶۰ پیکسل

۶۰۰۰

۲۹:۴۰

۱۲:۳۹

آیفون ۱۶ پرو مکس

۶٫۹ اینچ، ۱۲۰ هرتز

۲۸۶۸ × ۱۳۲۰ پیکسل

۴۶۸۵

۲۹:۴۸

--

پیکسل ۹ پرو XL

۶٫۸ اینچ، ۱۲۰ هرتز

۲۹۹۲ × ۱۳۴۴ پیکسل

۵۰۶۰

۲۵:۰۰

۱۳:۲۵

پیورا ۷۰ اولترا

۶٫۸ اینچ، ۱۲۰ هرتز

۲۸۴۴ × ۱۲۶۰ پیکسل

۵۲۰۰

۲۵:۰۰

۱۷:۰۰

اکسپریا ۱ مارک ۶

۶٫۵ اینچ، ۱۲۰ هرتز

۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل

۵۰۰۰

۳۳:۰۰

۱۹:۰۰

تمامی بنچمارک‌های ذکرشده در این جدول را زومیت اجرا کرده است.

وان‌پلاس ۱۳ در برخی از مناطق با آداپتور ۱۰۰واتی با فناوری موسوم به SUPERVOOC به‌فروش می‌رسد؛ به‌موجب این آداپتور، باتری دستگاه ظرف ۳۶ دقیقه به‌طور کامل شارژ می‌شود. پرچم‌دار وان‌پلاس از شارژ بی‌سیم ۵۰ واتی پشتیبانی می‌کند؛ البته برای تجربه‌ی چنین توانی، حتما باید پد شارژ اختصاصی وان‌پلاس را تهیه کنید.

کپی لینک

تجربه‌ iOS-گونه رابط کاربری؛ بی‌آلایش و کاربرپسند

احتمالا بسیاری از شما مواجهه‌ی کمتری با رابط کاربری گوشی‌های وان‌پلاس داشته‌اید و درباره‌ی حس‌وحال کار کردن با رابط کاربری وان‌پلاس ۱۳ کنجکاو هستید؛ بنابراین در بررسی پیش‌رو سعی کرده‌ایم تا بیش‌تر از معمول، درباره‌ی نرم‌افزار و تجربه‌ی کاربری صحبت کنیم. گوشی‌های وان‌پلاس از سال ۲۰۲۱ به‌بعد در بازارهای چین با سیستم‌عامل ColorOS عرضه می‌شوند؛ درحالی‌که نسخه‌های گلوبال همچنان OxygenOS را اجرا می‌کنند، با این‌حال با یکپارچه‌شدن پروژه‌ی توسعه‌ی دو رابط کاربری، شباهت آن‌ها بیش‌از پیش شده است.

نسخه‌ی گلوبال وان‌پلاس ۱۳ به‌طور پیش‌فرض از اندروید ۱۵ و OxygenOS 15 بهره می‌برد. در نگاه اولیه به آیکون‌ها به‌نظر می‌رسد که این رابط کاربری هویت بصری منحصربه‌فرد خود را دارد؛ اما هنگامی‌که سرگرم کار با رابط کاربری شوید، اندکی از این موضع عقب‌نشینی خواهید کرد. به‌طور دقیق‌تر منوها و المان‌های گرافیکی رابط کاربری بسیار شبیه‌به iOS طراحی شده‌اند؛ در بخش‌هایی مانند تنظیمات و گالری به‌طور آشکار با همان چیدمان و گرافیک آشنای اپلیکیشن‌های آیفون مواجه خواهید شد.

با کمی گشت‌و‌گذار بیشتر در رابط کاربری بازهم شاهد صحنه‌های جالبی خواهید بود؛ برای مثال بخشی تحت عنوان Shelf وجود دارد که درواقع کارکرد Today View آیفون را دارد و به‌کمک ویجت‌ها، کاربر را از اطلاعات لحظه‌ای خبردار می‌کند. طراحی پنل اعلان‌ها و تنظیمات سریع نیز به آیفون بی‌شباهت نیست. کاربران آیفون زمانی‌که بخواهد در این گوشی شدت نور فلاش را تنظیم کنند یا محتوایی را در دستگاهی دیگر به‌نمایش دربیاورند، احتمالا از این شباهت متعجب می‌شوند.

شباهت‌های رابط کاربری به iOS را موضوع ناخوشایندی نمی‌دانم؛ بلکه تصور می‌کنم که این اقدام بسیار زیرکانه و هوشمندانه برای جذب کاربرانی است که به‌دلایلی از آیفون به اندروید مهاجرت می‌کنند؛ اما در قریب‌به‌اتفاق موارد به‌دلایلی مانند پیچیدگی رابط کاربری، ناهماهنگی‌ها و تفاوت‌های ظاهری با اندروید ارتباط نمی‌گیرند؛ اما OxygenOS به‌گونه‌ای طراحی شده که به‌راحتی توجه و رضایت کاربران آیفون را جلب کند؛ به‌عبارتی آیفون‌پسندان در محیط کاربری وان‌پلاس ۱۳ احساس غربت نمی‌کنند.

خوشبختانه وان‌پلاس به UX و تجربه‌ی کاربری بی‌توجه نیست و رابط کاربری را تا حد امکان ساده و سرراست طراحی کرده است تنظیمات برخلاف بیشتر گوشی‌های چینی گنگ و گیج‌کننده نیست، هر آیتم در محل ویژه‌ی خودش قرار دارد. از آپشن‌های کم‌کاربرد و سردرگم‌کننده و مهم‌تر از همه، از اپلیکیشن‌های اضافه و سنگین خبری نیست. همچنین در مدت کار با گوشی نیز شاهد نمایش تبلیغات بنری یا پاپ‌آپ در سطح رابط کاربری نبودم.

انیمیشن‌ها به‌عنوان تکمیل‌کننده‌ی پازل تجربه‌ی کاربری، جلوه‌هایی چشم‌نواز به‌‌ویژه هنگام کارکردن با اپلیکیشن‌ها در حالت دو پنجره، باز کردن پنل اعلان و فولدرها به‌نمایش می‌گذارند. جابه‌جایی بین منو‌ها و اپلیکیشن‌ها به‌نرمی صورت می‌گیرد. اگرچه انیمیشن‌ها نیز تا حدی یادآور حال‌وهوای گوشی‌های آیفون می‌شود، نمی‌توان برچسب کپی‌بودن به‌آن‌ها زد.

Live Alerts یا به‌عبارتی Fluid Clouds قابلیت دیگری است که در وان‌پلاس ۱۳ نقش داینامیک آیلند آیفون‌ را بازی می‌کند. کارکرد این بخش فعلا به‌فعالیت‌های درجریان در بدنه‌ی سیستم‌عامل از جمله تایمر و کرونومتر، ضبط صدا، پخش موسیقی، هات‌اسپات و ضبط صفحه محدود می‌شود؛ اما از تعدادی از اپلیکیشن‌ها در آینده پشتیبانی خواهد شد. با شروع هر یک از فعالیت‌ها در پس‌زمینه انیمیشنی آشنا در سمت دوربین سلفی به‌نمایش در می‌آید که با ضربه‌زدن روی آن می‌توان جزئیات بیشتری از فعالیت را مشاهده و کنترل کرد. اگر چندین فعالیت در جریان باشد می‌توان با سوایپ به چپ و راست بین آن‌ها جابه‌جا شد.

ویژگی‌ Share with iPhone که به‌وضوح به‌نام آیفون برای اشتراک‌گذاری فایل اشاره کرده، مهر تأییدی بر فرضیه‌ی هدف‌قرار داده‌شدن جامعه‌ی کاربران iOS است؛ البته برای استفاده از این قابلیت باید اپلیکیشن O+ Connect نصب شود.

رابط کاربری وان‌پلاس ۱۳ آن‌طور که باید و شاید به‌اندازه‌ی رقبا روی قابلیت‌های هوش مصنوعی مانور نداده است؛ به‌طور مثال قابلیت‌های خلاصه‌برداری در دل قابلیتی به‌اسم Screen recognition قرار داده شده‌اند که خودش از طریق ابزاری به‌اسم Sidebar فراخوانی می‌شود؛ بنابراین کاربران کمی متوجه حضورش می‌شوند. قابلیت‌های AI Unblur، AI Detail Boost و AI Reflection Eraser نیز برای بهبود و ویرایش عکس‌ها درنظر گرفته‌شده‌اند.

رابط کاربری OxygenOS در یکپارچگی کامل با اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های گوگل قرار دارد. دسترسی به دستیار جمنای و Circle to Search وجود دارد و تعدادی از تنظیمات از طریق اپلیکیشن Security & Privacy گوگل کنترل می‌شوند. همچنین امکان ردیابی آفلاین گوگل برای اولین‌بار پس‌از پیکسل‌ها در گوشی‌های وان‌پلاس ممکن شده است. این رابط کاربری تمامی امکانات موردنیاز کاربران از جمله قفل‌کردن اپلیکیشن‌ها، ایجاد فضای ثانویه و کلون‌کردن اپلیکیشن‌ها را در اختیار می‌گذارد.

سیستم‌عامل OxygenOS از نظر شخصی‌سازی دست‌کمی از سایر رابط‌های کاربری اندرویدی ندارد. کاربران می‌توانند با استفاده از Depth effect، ویجت‌ها و قالب‌های آماده و فونت‌هایی جذاب، لاک‌اسکرین و AOD را به‌سبکی متفاوت و مدرن شخصی‌سازی کنند. امکان تغییر شکل آیکون‌ها، اندازه و شکل هندسی آن‌ها وجود دارد و می‌توان پالت‌های رنگی دلخواه را در آن‌ها اعمال کرد. تم‌های آماده‌ی متنوعی نیز درنظر گرفته شده است و چندین سبک فونت را می‌توان استفاده کرد.

تعدادی قابلیت دیگر نیز وجود دارند که صرفا در گوشی‌هایی مانند همین پرچمدار وان‌پلاس به‌چشمتان خواهد خورد؛ برای مثال قابلیت BeaconLink امکان برقراری تماس تلفنی با گوشی‌های سازگار با این ویژگی به‌کمک بلوتوث را فراهم می‌کند که هنگام قطع‌بودن آنتن تلفن و اینترنت کاربرد دارد. Screen-off gestures اجازه می‌دهد هنگام خاموش‌بودن صفحه‌ی گوشی با کشیدن الگوی خاصی، برنامه‌ای را باز یا قابلیتی را فعال/کنترل کنید. (مثلا کشیدن < یا > برای جابجایی به آهنگ بعدی). وان‌پلاس با همکاری مایکروسافت ویژگی Link to Windows را به گوشی‌هایش افزوده است.

به‌طور کلی تجربه‌ی نرم‌افزاری وان‌پلاس ۱۳ در ترکیب با تراشه‌ی اسنپدراگون ۸ الیت بزرگ‌ترین برگ‌برنده‌ی این محصول، ‌به‌ویژه‌ بین رقبای چینی به‌حساب می‌آید و می‌توانیم به خریداران اطمینان خاطر بدهیم که به مورد آزاردهنده‌ای بر نخواهند خورد. یادآور می‌شوم که زبان فارسی را برای تغییر زبان منوها در تنظیمات مشاهده نکردم؛ اما بنابه‌گفته‌ی برخی از کاربران هنگام اضافه‌کردن سیم‌کارت به گوشی، زبان گوشی به‌طور خودکار به‌فارسی تغییر می‌کند. در پایان وان‌پلاس ۱۳ چهار نسخه‌ی بعدی اندروید را دریافت خواهد کرد و تا ۶ سال امنیت دستگاه از طریق پچ‌های ماهانه تأمین خواهد شد.

کپی لینک

دوربین کارآمد؛ اما نه شگفت‌انگیز

صفحه‌نمایش روشن و چشم‌نواز، سخت‌افزار قدرتمند، نرم‌افزار مینیمال با انیمیشن‌های نرم و شارژدهی عالی؛ وان‌پلاس ۱۳ تا اینجای کار تمام پیش‌نیازهای بنیادین برای بدل‌شدن به پرچم‌داری تمام‌عیار را دارد؛ حالا باید پیش‌نیاز حیاتی را ارزیابی کنیم؛ آیا دوربین وان‌پلاس ۱۳ می‌تواند مقابل رقبا قد علم کند؟

دوربین وان‌پلاس ۱۳ در گذر زمان همواره پیشرفت کرده؛ اما هرگز در سطح پرچم‌داران دیگر نبوده؛ وان‌پلاس ۱۳ از سه ماژول ۵۰ مگاپیکسلی به‌عنوان دوربین سه‌گانه‌ی پیشتی استفاده می‌کند و مسئولیت ثبت عکس‌های سلفی هم برعهده‌ی دوربین ۳۲ مگاپیکسلی مشابه نسل گذشته است؛ در جدول زیر می‌توانید جزئیات دوربین‌های وان‌پلاس ۱۳ و قابلیت‌هایشان را مشاهده کنید.

مشخصات دوربین وان‌پلاس ۱۳

دوربین

حسگر

لنز

فیلتر رنگی

قابلیت‌ها

دوربین واید (اصلی)

حسگر ۵۰ مگاپیکسل سونی LYT-808

ابعاد 1/1.4 اینچ

پیکسل‌های ۱٫۱۲ میکرومتر

فوکوس خودکار تشخیص فاز چندجهتی

۲۳ میلی‌متر

دیافراگم f/1.6

میدان دید ۸۵ درجه

لرزش‌گیر اپتیکال

لنز ۷تکه

تجمیع ۴:۱ پیکسل‌ها

عکاسی ۱۲٫۵ و ۵۰ مگاپیکسل

فیلم‌برداری 8K30 و 4K60

فیلم‌برداری ۱۰بیتی 4K60 دالبی‌‌ویژن

فیلم‌برداری اسلوموشن

دوربین اولتراواید

حسگر ۵۰ مگاپیکسل سامسونگ JN5

ابعاد 1/2.75 اینچ

پیکسل‌های ۰٫۶۴ میکرومتر

فوکوس خودکار تشخیص فاز

۱۵ میلی‌متر

دیافراگم f/2.0

فاقد لرزش‌گیر

میدان دید ۱۲۰ درجه

تجمیع ۴:۱ پیکسل‌ها

عکاسی ۱۲٫۵ و ۵۰ مگاپیکسل

فیلم‌برداری 4K60

فیلم‌برداری ۱۰بیتی 4K60 دالبی‌ویژن

دوربین تله‌فوتو 3x

حسگر ۵۰ مگاپیکسل سونی LYT-600

ابعاد 1/1.95 اینچ

پیکسل‌های ۰٫۷ میکرومتر

فوکوس خودکار تشخیص فاز

۷۳ میلی‌متر (بزرگ‌نمایی ۳برابری)

دیافراگم f/2.6

لرزش‌گیر اپتیکال

میدان دید ۳۲٫۸ درجه

تجمیع ۴:۱ پیکسل‌ها

عکاسی ۱۲ و ۵۰ مگاپیکسل

فیلم‌برداری 4K60

فیلم‌برداری ۱۰بیتی 4K60 دالبی‌ویژن

دوربین سلفی

حسگر ۳۲ مگاپیکسل سونی IMX615

ابعاد 1/2.74 اینچ

پیکسل‌های ۰٫۸ میکرومتر

فوکوس ثابت

۲۱ میلی‌متر

دیافراگم f/2.4

بدون لرزش‌گیر اپتیکال

میدان دید ۹۰ درجه

بدون تجمیع پیکسل

عکاسی ۳۲ مگاپیکسل

فیلم‌برداری 4K60

فیلم‌برداری ۱۰بیتی 4K60 دالبی‌ویژن

دوربین اصلی وان‌پلاس ۱۳ مانند نسل قبل از حسگر LYT-808 سونی بهره می‌برد که حدود ۱۰ درصد از آیفون ۱۶ پرو و گلکسی S25 اولترا کوچک‌تر است؛ حسگر به‌کاررفته در دوربین تله‌فوتو از ۶۴ مگاپیکسل به ماژول ۵۰مگاپیکسلی با پیکسل‌های بزرگ‌تر تغییر کرده؛ دوربین اولتراواید روی کاغذ پسرفت کرده؛ چراکه حسگرش بیش‌از ۳۰ درصد کوچک‌تر شده؛ اما شاید بازتر شدن دیافراگم لنز، اندکی این ضعف را جبران کند.

کپی لینک

گالری عکس‌های وان‌پلاس ۱۳ در روز

خانه ویلایی در دماوند
تراس شیشه‌ای یک خانه ویلایی
تیر چراغ برق چوبی
نمایی از دریاچه و کوه‌های برفی
ساختمان‌های اطراف بزرگراه مدرس
نمای شیشه‌ای ساختمانی در بزرگراه مدرس
ساختمان شیشه‌ای بزرگراه مدرس
زمین بازی کودک در محدوده خیابان بهشتی
گلبرگ‌های یک گل از نمای نزدیک
تصویر فوق عریض از بزرگراه مدرس
زمین بازی کودک
نمای ساختمانی با سقف شیروانی
کپی لینک

گالری عکس‌های وان‌پلاس ۱۳ در شب

ساختمان‌ها و منظره باملند
ساختمان‌های اطراف دریاچه چیتگر
تصویری از کافه‌رستوران جو
خیابانی در اطراف دریاچه چیتگر
نمای ساختمانی در تاریکی
پله‌های بخشی از باملند
منظره‌ای اطراف باملند
تصویری از یک گلفروشی

عکس‌های وان‌پلاس حس‌وحال بسیار خوشایندی دارند؛ فارغ از اینکه از کدام دوربین استفاده کنید، نتیجه‌ی کار، عکس‌هایی زنده، پرکنتراست و تمیز با رنگ‌های متمایل به گرمی هستند. وان‌پلاس ۱۳ در تاریکی هم ناامیدمان نمی‌کند؛ منابع مصنوعی نور نزدیک به واقعیت پردازش می‌شوند، رنگ‌ها چشم‌نواز هستند و نویز آزاردهنده‌ای در تصاویر دیده نمی‌شود.

کپی لینک

مقایسه دوربین وان‌پلاس ۱۳ با آیفون ۱۶ پرو مکس

برای آنکه عملکرد پرچم‌دار وان‌پلاس را در برابر رقبا هم ارزیابی کنیم، چند عکس مقایسه‌ای هم با آیفون ۱۶ پرو مکس ثبت کردیم.

مقایسه دوربین اولتراواید در روز

در نمای کلی عکس‌های زیر، هر دو گوشی عملکرد بسیار خوبی در ثبت گستره‌ی دینامیکی به‌نمایش گذاشته و تصویر چشم‌نوازی خلق کرده‌اند؛ اما با نگاهی دقیق‌تر متوجه می‌شویم که رنگ‌های وان‌پلاس اندکی واقعی‌تر هستند و پرچم‌دار چینی‌ها در زمینه‌ی بازیابی جزئیات از دل سایه‌ها بهتر از آیفون عمل کرده؛ در نقطه‌ی مقابل، آیفون نواحی روشن همچون سفال‌های بام آلاچیق را بهتر به تصویر کشیده و با محافظه‌کاری در زمینه‌ی حذف نویز، جزئیات ریز بیشتری را حفظ کرده است.

آلاچیق در پارکی در محدوده خیابان بهشتی تهران ۲
دوربین اولتراواید وان‌پلاس ۱۳
آلاچیق در پارکی در محدوده خیابان بهشتی تهران ۱
دوربین اولتراواید آیفون ۱۶ پرو مکس

مقایسه دوربین اصلی در روز

در عکس‌های ثبت‌شده با دوربین اصلی گوشی‌ها مشاهده می‌کنیم که باز هم وان‌پلاس ۱۳ با هدف بازیابی جزئیات سایه‌ها، بخش کوچکی از جزئیات در نواحی روشن را از دست داده است؛ آیفون ۱۶ پرو مکس به‌لطف ثبت عکس‌ها با وضوح ۲۴مگاپیکسلی، در زمینه‌ی جزئیات کلی نیز اندکی بر پرچم‌دار وان‌پلاس برتری دارد؛ اما این برتری به‌قدری نیست که به‌طور کامل از وان‌پلاس ناامید شویم.

آلاچیق در پارکی در محدوده خیابان بهشتی تهران ۴
دوربین اصلی وان‌پلاس ۱۳
آلاچیق در پارکی در محدوده خیابان بهشتی تهران ۳
دوربین اصلی آیفون ۱۶ پرو مکس

مقایسه دوربین اصلی در تاریکی

در عکس‌های زیر که در فضای تاریک استودیوی زومیت ثبت شده‌اند، در همان نگاه نخست مشخص می‌شود که وان‌پلاس ۱۳ دمای رنگ‌ها را خنثی‌تر از آیفون ثبت کرده است. در نمای کلی عکس‌ها، غیر از تفاوت دمایی رنگ‌ها، تفاوت چندانی به چشم نمی‌آید و هر دو گوشی عملکرد بسیار خوبی را به‌نمایش می‌گذارند؛ اما با بزرگ‌نمایی روی عکس‌ها، سافت‌تر بودنِ عکس وان‌پلاس و جزئیات کمترش درمقایسه‌با آیفون را متوجه می‌شویم.

کامپوزیشنی برای عکاسی در استودیوی زومیت ۲
دوربین اصلی وان‌پلاس ۱۳
کامپوزیشنی برای عکاسی در استودیوی زومیت ۱
دوربین اصلی آیفون ۱۶ پرو مکس

مقایسه عکاسی پرتره با دوربین تله‌فوتو

عکس‌های پرتره‌ی زیر با دوربین تله‌فوتوی گوشی‌ها ثبت شده‌‌اند؛ بنابراین تفاوت قاب‌بندی عکس‌ها به تفاوت فاصله‌ی کانونی لنزها بازمی‌گردد؛ در عکس‌های پرتره، هیچ‌کدام از دو گوشی عملکرد دقیقی در ثبت رنگ‌ها ندارد، وان‌پلاس بیش‌از حد اشباع کرده و آیفون هم رنگ‌ها را اندکی بی‌روح ثبت کرده است.

عکس پرتره محمدحسین معیدفر، نویسنده زومیت
عکس پرتره‌ی وان‌پلاس ۱۳
پرتره محمدحسین معیدفر، نویسنده زومیت ۱
عکس پرتره‌ی آیفون ۱۶ پرو مکس

وان‌پلاس ۱۳ در تفکیک چهره‌ی محمدحسین از پس‌زمینه دقیق‌تر از آیفون ظاهر شده و عکس خوشایندی را ثبت کرده؛ اما سطح جزئیات اندکی پایین‌تر از رقیب آمریکایی است.

وان‌پلاس ۱۳ در اغلب موارد پابه‌پای آیفون می‌آید و حتی در بعضی سناریوها بر آن برتری دارد. عکس‌ها نویز کمتری دارند و جزئیاتشان نزدیک به آیفون است؛ فراموش نکنید که در مورد دو گوشی با اختلاف قیمتی بیش‌از ۵۰ میلیون تومان صحبت می‌کنیم.

اپلیکیشن دوربین در وان‌پلاس ۱۳ | OnePlus 13
عکاسی با وان‌پلاس ۱۳ | OnePlus 13
اپلیکیشن دوربین وان‌پلاس ۱۳ | OnePlus 13
محیط دوربین وان‌پلاس ۱۳ | OnePlus 13

اپلیکیشن دوربین وان‌پلاس ۱۳ پیچیدگی چندانی ندارد و خیلی سریع می‌توان به آن عادت کرد؛ به‌عنوان نکته‌ی مثبت باید اشاره کنم که اپلیکیشن دوربین به‌مراتب نرم‌تر از رقبای دیگر بین دوربین‌ها سوئیچ می‌کند.

متأسفانه اپلیکیشن دوربین وان‌پلاس ۱۳ به‌اندازه‌ی رقبا، قابلیت‌ها و ویژگی‌های متمایز ندارد؛ به‌عنوان مثال فیلم‌برداری 4K به ۶۰ فریم‌برثانیه محدود است و از 4K120 خبری نیست، فیلم‌برداری اسلوموشن در بهترین حالت با وضوح 1080p و نرخ ۲۴۰ فریم‌برثانیه انجام می‌شود، فیلم‌برداری LOG نیز در دسترس نیست.

خوشبختانه با تمامی دوربین‌ها می‌توان فیلم‌برداری HDR دالبی‌ویژن با وضوح 4K و نرخ ۶۰فریم‌برثانیه انجام داد و حین فیلم‌برداری نیز می‌توان بین دوربین‌ها جابه‌جا شد. دوربین اصلی ویدیوهایی جذاب و پرکنتراست با رنگ‌های خوشایند ضبط می‌کند؛ اما هنگام زوم‌کردن، هم فوکوس با تأخیر انجام می‌شود، هم تصویر یکنواختی نمی‌بینیم و همین موضوع یکی از ضعف‌های دوربین وان‌پلاس ۱۳ مقابل رقبا است.

کپی لینک

کلام آخر و ارزش خرید وان‌پلاس ۱۳

وان‌پلاس ۱۳ پرچم‌دار بسیار خوش‌ساختی است؛ اما طراحی آن به‌اندازه‌ی رقبایش مینیمال و چشم‌نواز نیست. گوشی از پنل پُروضوح، پُرنور و باکیفیتی بهره می‌برد؛ اما خمیده‌بودن لبه‌ها هم اندکی از ترندهای روز موبایل فاصله دارد، هم نصب گلس محافظ را بسیار دشوار می‌کند.

وان‌پلاس ۱۳ از باتری حجیم و بسیار قدرتمندی بهره می‌برد؛ به‌طوری‌که بین تمام دستگاه‌هایی که تاکنون بررسی کرده‌ایم، بعد از اکسپریا ۱ مارک ۶، بالاترین شارژدهی را در استفاده‌ی روزمره به‌نمایش گذاشت. از سوی دیگر، آداپتور ۱۰۰واتی همراه گوشی نیز یکی دیگر از برتری‌های پرچم‌دار وان‌پلاس درمقایسه‌با رقبایی است که نه‌تنها بدون آداپتور به‌فروش می‌رسند؛ بلکه سرعت شارژ شدن‌شان فرسنگ‌ها با وان‌پلاس فاصله دارد.

سیستم‌عامل وان‌پلاس ۱۳ در نسخه‌ی گلوبال بسیار تمیز با انیمیشن‌های فوق‌العاده نرم و چشم‌نواز است. شاید کاربران اندروید، مقابل OxygenOS و شباهت‌هایش به iOS گارد داشته باشند؛ اما برای کسی که می‌خواهد از آیفون به‌سمت اندروید بیاید، سیستم‌عامل وان‌پلاس می‌تواند خوشایند باشد؛ هرچند که سال‌های کمتر پشتیبانی نرم‌افزاری وان‌پلاس، یکی از ضعف‌های اصلی وان‌پلاس ۱۳ به‌شمار می‌آید.

عملکرد وان‌پلاس ۱۳ به‌لطف اسنپدراگون ۸ الیت بسیار چشمگیر است؛ گوشی در استفاده‌های عادی، آن‌قدرها داغ نمی‌شود و در بازی‌ها هم عملکرد دستگاه خیره‌کننده است. دوربین وان‌پلاس ۱۳ نیز ناامیدتان نمی‌کند؛ اما مورد شگفت‌انگیزی هم در دل ندارد؛ عکس‌ها به‌ویژه در تاریکی خوشایند و جذاب هستند؛ اما فیلم‌برداری و قابلیت‌های دوربین در سطح رقبا نیست.

در لحظه‌ی نگارش بررسی پیش‌رو، نسخه‌ی ۱۶ | ۵۱۲ گیگابایت وان‌پلاس ۱۳ را می‌توان با قیمت حدودی ۹۵ میلیون تومان در بازار کشور پیدا کرد؛ برخی از فروشگاه‌ها نیز مدل ۱۲ | ۲۵۶ گیگابایت را در محدوده‌ی ۸۵ میلیون تومان به‌فروش می‌رسانند؛ درحالی‌که مدل ۵‍۱۲ گیگابایتی گلکسی S25 اولترا و آیفون ۱۶ پرو مکس با اختلاف قیمتی ۴۰ میلیون و ۱۰۰ میلیون تومان به‌فروش می‌رسند.

با برچسب قیمتی وان‌پلاس ۱۳ می‌توانید به‌سراغ خرید آیفون ۱۶ شصت‌هرتزی با فضای ذخیره‌سازی ۱۲۸ گیگابایت یا گلکسی S24 اولترا مدل ۲۵۶ گیگابایت بروید و همین موضوع جذابیت پرچم‌دار وان‌پلاس را دوچندان می‌کند.

به‌نظر من، اصلی‌ترین ضعف وان‌پلاس در ایران صرف‌نظر از ضعف‌های دوربین، به مدت‌زمان گارانتی و پشتیبانی نرم‌افزاری‌اش بازمی‌گردد؛ سامسونگ و اپل در این زمینه وضعیت بهتری دارند. شما چه دیدگاهی دارید؟ آیا خرید وان‌پلاس ۱۳ را منطقی می‌دانید یا گوشی دیگری را مدنظر دارید؟

وان پلاس 13
پنل جلو و پشت گوشی موبایل وان پلاس OnePlus 13 آبی
عکس وان‌پلاس ۱۳ رنگ مشکی در دست
چینش دوربین گوشی موبایل وان پلاس OnePlus 13 آبی
پنل جلو و فریم گوشی موبایل وان پلاس OnePlus 13 آبی
ابعاد گوشی موبایل وان پلاس OnePlus 13 آبی
6.82 اینچ
1440x3168 پیکسل
50/50/50 مگاپیکسل
سلفی 32 مگاپیکسل
12/16/24 گیگابایت رم
Snapdragon 8 Elite
6000 میلی‌آمپر ساعت
سیلیکون کربن
نکات مثبت
  • باتری ۶۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی با شارژدهی عالی
  • آداپتور ۱۰۰واتی با سرعت شارژ بسیار بالا
  • عملکرد پایدار و فوق‌العاده سریع
  • تجربه عکاسی مطلوب
  • گواهی IP69 و IP68
نکات منفی
  • فیلم‌برداری ضعیف‌تر از رقبا
  • روشنایی نمایشگر، پایین‌تر از رقبا
  • پشتیبانی نرم‌افزاری کوتاه‌تر از رقبا
مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
سیم کارت ایرانسل
تمام روش های استعلام سیم‌ کارت‌ های ثبت شده به نام شما

برای اطلاع از تعداد سیم‌کارت‌های مختلفی که به نام شما ثبت شده است و وضعیت آن‌ها راه‌های مختلفی چون پیامک، اپلیکیشن و وب‌سایت وجود دارد.

6
21 ساعت پیش
پل دره هواجیانگ
بلندترین پل جهان در چین در آستانه تکمیل است

بلندترین پل جهان قرار است تابستان امسال افتتاح شود. ارتفاع این پل آن‌قدر زیاد است که ممکن است برای کسانی که از ارتفاع می‌ترسند، دلهره‌آور باشد.

85
2 روز پیش
کره دایسون در اطراف یک ستاره
کره دایسون ممکن است واقعا وجود داشته باشد؛ البته فقط در یک نوع منظومه خاص

آیا ساخت یک کره دایسون که به طرز فاجعه‌باری ناپایدار نباشد ممکن است؟ پاسخ پژوهشی جدید مثبت است.

29
2 روز پیش
بهترین گوشی‌های شیائومی
بهترین گوشی شیائومی در بازار ایران [فروردین ۱۴۰۴]

بهترین گوشی های شیائومی با ارزش خرید بالا کدام مدل‌ها هستند؟ در هر رده قیمتی چه انتظاری باید از بهترین گوشی شیائومی داشته باشیم؟

492
2 روز پیش
 افزایش کیفیت عکس با هوش مصنوعی
۸ ابزار مفید برای افزایش کیفیت عکس با هوش مصنوعی

با این ابزارهای آنلاین و آفلاین که از هوش مصنوعی کمک می‌گیرند، می‌توانید کیفیت تصاویر خود را به‌سرعت افزایش دهید.

32
2 روز پیش
تم‌‌ های گوشی شیائومی
بهترین تم‌‌ های گوشی شیائومی؛ از مینیمالیستی تا گیمرپسند

برای دگرگونی کامل ظاهر نرم‌افزاری دستگاه، کافی است طی چند ثانیه تم جدیدی را روی گوشی خود تنظیم کنید و تا هفته‌ها از ظاهر جدید لذت ببرید.

66
2 روز پیش
بهترین گوشی‌های میان‌رده سامسونگ
بهترین گوشی میان رده سامسونگ [فروردین ۱۴۰۴]

در مقاله‌ی پیش‌ رو با در نظر گرفتن امکانات مناسب در مقابل قیمت مقرون‌به‌صرفه، بهترین گوشی‌های میان‌رده‌ی سامسونگ را معرفی می‌کنیم.

129
2 روز پیش
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

114 دیدگاه ثبت شده، نظر تو چیه؟

برای درج نظر وارد شو یا ثبت‌نام کن

bambu6 روز پیش

پرچمدار فوق‌العاده ارزشمندی هست به نسبت رقبا مخصوصا رقبایی که تو ایران حضور دارن

فکر کنید نقاط ضعف این گوشی نقاط ضعف هستن ولی به مرحله منسوخ بودن یه فناوری یا لج بازی و کم فروشی و توهینی که مدل عادی آیفون با 60 هرتز میکنه و اون کند شارژ مسخرش نمیرسه

از نظر آپدیت هم که فعلا سامسونگ همه رو به بازی گرفته نه چینیا

کلا با پولی که میذاری وان پلاس خیلی ارزش بیشتری داره

هر سوالی دارین در خدمتم و با حوصله جواب میدم

نمیخوام اشخاص متعصب باعث گمراهی کاربران موقع خرید یا نظر کلیشون بشن!!!!!!!!!!!

28

چرا به این دستگاه به این خوبی ۴ دادین

نباید ۴.۵ باشه؟

10
kXxWjdryb6 روز پیش

بنظرم اگر دغدغه مالی ندارید تجربه این گوشی خیلی خوبه

8
shokolatbaba6 روز پیش

من این گوشی رو دو ماهه که دارم ، واقعا فوق العاده س . البته من رام چینش رو دارم ، باور کنید من تا حالا با اینکه استفاده سنگین از گوشی دارم موفق نشدم از صبح تا شب بیشتر از 70 در صد شارژش رو مصرف کنیم ! دوربینش هم خیلی عالیه،مخصوصا پرتره های قشنگی میگیره . یه قابلیت جالبی که من تو هیچ گوشی ندیدم اینه که میتونه به طور همزمان به دو تا وای فای وصل بشه و نت اون دو تا رو با هم جمع کنه و یه سرعت خیلی خوبی بهتون بده !

7
ChandlerBing6 روز پیش

میشه خواهش کنم بررسی های ویدیویی رو افراد دیگه هم انجام بدن ؟

از روزی که این دوست عزیز وارد زومیت شدن اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم با اجرای اون و هر ویدیویی این آقا باشه کمتر از 5 ثانیه ویدیو رو قطع میکنم

خیلی ها هم ممکنه این مجری رو دوست داشته باشن ولی من اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم در کمال احترام

این همه مجری داره و به نظرم میشه مثلا شادان این بررسی ها رو انجام بده یا بچه های قدیمی تر زومیت

6
DPMaYrxkw7 روز پیش

دمتون گرم که عدد ۹۰ میلیون تومن این قدر براتون نرمال هست . نمیدونم شاید من فقیرم و این عدد ها برام بزرگ حساب میشه

5
Siavash_HF6 روز پیش

عالیه این گوشی ارزش خرید بسیار بالایی هم داره نسبت به رقبا

5
Hooman7776 روز پیش

یه چند تا نکته هست که تقریبا تو اکثر ریویو ها بهش اشاره ای نمیشه، وان پلاس تنها برند اندرویدیه که تو سطح میان افزار هم وارد بهینه سازی شده، بیشتر گوشی ها کنترل سخت افزار رو میسپرن به OS و کاری به ارتباط بین OS و سخت افزار ندارن، ولی OP برای اونا ها درایور های اختصاصی خودش رو توسعه داده و یه لول نزدیک تر از OS با سخت افزار ارتباط میگیره، مشابه تسلطی که iOs روی سخت افزارش داره، این کار رو از نسل قبلی داره انجام میده، برای همین کمترین تاخیرها رو تو رابط کاربری (اصطلاحا همون لگ) رو داره.

از سمت دیگه همکاری خیلی جالبی با Hasselblad داره تو تنظیم رنگ ها و فیلترهای رنگی عکساش، نمونه خروجی هاش رو تو سایت های مختلف بگردید واقعا جذابه.

شاید تنها ایرادش مدل مارکتینگش باشه، الان کاربر فکر میکنه 4 تا پرچمدار اپل و سه تا پرچمدار سامسونگ هر سال ارائه میشه و بهترینشون اولترا و پرومکس هستن که این کار قیمت فضایی شون رو توجیه میکنه، ولی OP فقط یه پرچمدار داره که در رقابت با اولترا هاست ولی نسخه دیگه ای نداره که حس بهتر بودن رو به کاربر منتقل کنه البته 13R هست ولی خب جدا و با فاصله معرفی شد.

5
AN_13g6 روز پیش

حیف این بازار انحصاری که نمیزاره همچین گوشی هایی درست و حسابی وارد بشه...

4
hrh_fourtyseven6 روز پیش

من 3 ماهه خریدمش، اگه سوالی چیزی دارین در خدمتم

4
تبلیغات
D7-B6Snappshop
D7-zoomitproduct
آخرین ویدیوها
پخش از رسانه
اوضاع عجیب سامسونگ! 💩
اوضاع عجیب سامسونگ! 💩
00:07:04
آیفون ۱۷ این شکلیه؟
سری آیفون ۱۷ اینجاست! 🔥 داغ داغ از پرینترسه‌بعدی درومده
00:17:17
زومکست مصاحبه با معاون ارشد فروشگاه مرکزی لنوو و مدیرعامل شرکت الماس پهنه رایانه پایتخت
لنوو در ایران؛ همه‌چیز درباره لپ‌تاپ‌های لنوو و خدمات آن
00:17:54
چرا نباید گلکسی اس ۲۵ اولترا بخریم؟ ⛔
چرا نباید گلکسی اس ۲۵ اولترا بخریم؟ ⛔
00:52:27
جعبه گشایی آیفون ۱۶ ای اپل
ارزون‌ترین آیفون اپل اینجاست! 😏 جعبه‌گشایی iPhone 16e
00:12:01
مقایسه دوربین بزرگ زومیت
بزرگ‌ترین مقایسه دوربین زومیت 🔥 کی حرف آخرو می‌زنه؟
00:16:44
زوم کست آچاره
آچاره؛ داستان استارتاپی که همه کارات رو انجام می‌ده!
00:42:40
تبلت یا لپ‌تاپ؛ کدوم برای شما مناسب‌تره؟ 🏆
تبلت یا لپ‌تاپ؛ کدوم برای شما مناسب‌تره؟ 🏆
00:26:47
با Kling AI ویدیو بساز
آموزش جامع ساخت ویدیو و عکس با هوش مصنوعی Kling AI
00:31:26
آموزش کامل و جامع نصب ویندوز ۱۱ + پارتیشن‌بندی و ...
آموزش کامل و جامع نصب ویندوز ۱۱ + پارتیشن‌بندی و ...
00:38:14
LG QNED86 TV
بهترین انتخاب برای گیم و فیلم! بررسی تلویزیون ۸۶ اینچی ال‌جی
00:12:39
عکس ابزارهای ذخیره‌سازی فایل از قدیم تا جدید
سفر شگفت‌انگیز دنیای ذخیره‌سازی اطلاعات؛ از گذشته تا امروز!
00:14:56
عکس وان‌پلاس ۱۳ رنگ مشکی در دست
وان پلاس ۱۳؛ ارزشمندتر از گلکسی اس ۲۵ اولترا؟
00:16:13
عکس لوح نقره‌ای یوتیوب زومیت در ابعاد جدید
آنباکس لوح نقره‌ای یوتیوب زومیت به بهانه نوروز ۱۴۰۴
00:23:39
عکس یخچال MoodUp ال‌جی
این یخچال با روح و روانت بازی می‌کنه 🧊
00:05:48
بررسی هدفون سونی WF-1000XM5
بررسی هدفون توگوشی XM5 سونی
00:10:23
عکس گوشی ردمی نوت ۱۴ پرو و ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس
بررسی ردمی نوت ۱۴ پرو و ۱۴ پرو پلاس 5G
00:13:31
زومکست با مدیرعامل جاباما
گفتگو با مدیرعامل جاباما؛ فرصتی برای دیدن ناشناخته‌های ایران
00:38:48
دیگه گلس نخر در حال شکستن یک گلس
شیشه‌های ضد خش گوشی چطوری ساخته می‌شن؟
00:13:15
نگاه نزدیک به ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس و ردمی نوت ۱۴ پرو شیائومی
نگاه نزدیک به ردمی نوت ۱۴ پرو پلاس و ردمی نوت ۱۴ پرو شیائومی
00:14:33
عکس بهزاد مرعشیان و امیر خاوران در کنار هم
سرویس تحقیقات بازار دیجی‌کالا چیه؟
00:30:05
موشک استارشیپ روی سکوی پرتاب در تاسیسات استاربیس
پخش زنده پرتاب آزمایشی هشتم موشک استارشیپ
02:00:00
عکس مهرداد با قطعات داخلی آل این وان gt624 گرین
بررسی آل این وان گرین مدل GT624
00:35:45
عکس گوشی پوکو X7 پرو در دست
بررسی گوشی پوکو X7 پرو
00:10:50
عکس مسعود یوسف‌نژاد در کنار بهزاد اکبری
عقب‌گرد اکوسیستم استارتاپی بر اثر فیلترینگ
00:36:29
عکس گوشی‌های پوکو ایکس ۶ پرو و داریا باند ۲ در کنار هم
مقایسه گوشی داریا باند ۲ با پوکو X6 Pro
00:11:29
عکس گلکسی اس ۲۵ اولترا و آیفون ۱۶ پرومکس در کنار هم و مقایسه دوربین
مقایسه دوربین گلکسی S25 اولترا و آیفون 16 پرو مکس
00:47:42
عکس ری‌برندینگ همراه اول و ساین جدید این اپراتور
مراسم ری‌برندینگ همراه اول؛ هویت جدید چه فرقی کرده؟
00:07:27
زومیت چطور بررسی می‌کنه؟
محصولات چطور تو زومیت بررسی می‌شن؟ 🔍📦
00:10:48
پشت پرده بزرگ‌ترین هک تاریخ کریپتو
پشت پرده بزرگ‌ترین هک تاریخ کریپتو
00:06:49
عکس مسعود یوسف نژاد و پشوتن پورپزشک درکنارهم و موضوع فیلترینگ اینستاگرام
شکست ۳ ساله فیلترینگ اینستاگرام؛ رشد ۳ برابری فروش ایرانی‌ها
00:32:59
آیفون ۱۶ ای و بی معنا
جایگزین آیفون اس ای معرفی شد؛ قلبی جدید با قیمت بالا 🔻
00:09:24
تصویر شادان با مکبوک و لوگو نرم افزارهایی که روی مک نصب می شوند و نمیشوند
قبل از خرید مک‌بوک این ویدیو رو ببین!
00:13:44
عکس بهزاد با میکروفون زومیت در دست و ماشین لباس‌شویی پاکشوما
برند پاکشوما در تولد ۵۰ سالگی خودش، ری‌برند شد
00:12:44
نسل دوم انحصار؟ 📦 آنباکس داریا باند ۲
نسل دوم انحصار؟ 📦 آنباکس داریا باند ۲
00:17:09
عکس آقای مصحفی با دو تا ماه در دست و زمین در پشت سر او
چی می‌شد اگه زمین ۲ تا ماه داشت؟
00:06:23
آموزش نصب لینوکس روی اندروید
آموزش نصب لینوکس روی گوشی‌های اندروید
00:30:39
عکس گوشی گلکسی اس ۲۵ و اس ۲۵ پلاس در کنار هم
بررسی گلکسی اس ۲۵ و اس ۲۵ پلاس
00:13:47
هوش مصنوعی سامسونگ
بررسی قابلیت‌های هوش مصنوعی سامسونگ در اس ۲۵
00:20:23
آینده تکنولوژی با ترامپ چطور خواهد شد؟
ترامپ با آینده تکنولوژی چی کار می‌کنه؟
01:14:29
عکس کاور خبرنگار زومیت و مدیرعامل زرپاد
قبل از خرید طلای آنلاین این ویدیو رو تماشا کنید!
00:01:12
همه چیز درباره دیپ سیک
دیپ سیک؛ انقلاب هوش مصنوعی از چین 🇨🇳⚡💻
00:23:37
بررسی گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ
بررسی گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ؛ چاقوی کند سامسونگ 🔪🔥
00:19:41
گوشی اشتراکی
گوشی اشتراکی؟! دیگه گوشیت مال خودت نیست! 😳📱
00:09:55
عکس پلتفرم ابرآمد در رویداد ابری‌گپ
گزارش زومیت از رویداد «ابری‌گپ»
00:08:39
عکس امیرمحمد سلیمانی و میکروفون زومیت در دستانش
پشت صحنه اولین دورهمی حضوری زومیت
00:16:35
چیزایی که سامسونگ توی رویداد آنپکد بهتون نگفت!
چیزایی که سامسونگ توی رویداد آنپکد بهتون نگفت!
00:07:56
اولین گردهمایی زومیت و پوشش زنده‌ی رویداد آنپکد سامسونگ
نسخه آفلاین پوشش زنده دورهمی زومیت
03:04:03
عکس سری گلکسی اس ۲۵ سامسونگ در دست بهزاد
نگاه نزدیک زومیت به خانواده گلکسی اس ۲۵
00:08:52
۴ مرد جوان در کاور مراسم رونمایی گلکسی اس ۲۵
پوشش زنده دورهمی زومیت؛ مراسم معرفی سری گلکسی اس ۲۵ سامسونگ
03:00:00
58 مطلب
لوگوی اندروید
ترفند ها و آموزش های اندروید در مجموعه مطالعاتی آموزش اندروید با برترین و کاربردی‌ ترین ترفند های اندروید آشنا خواهید شد و صفر تا صد تبلت و گوشی اندرویدی خود را آموزش می‌بینید.
14 مطلب
طرح مفهومی سخت‌افزار
شیرجه در سخت افزار با مقالات سخت‌افزاری زومیت در دریای هیجان‌انگیز سخت‌افزار از CPU و GPU تا هوش مصنوعی و شرکت‌های فناوری پیشرو شیرجه بزنید.
18 مطلب
پیکان زرد در کنار کنسول گیم‌بوی و نوکیا 6600
ماشین زمان با مقالات «ماشین زمان» به گذشته دنیای فناوری سفر کنید و همراه ما محصولات و تکنولوژی‌های نوستالژیک را مرور کنید.
44 مطلب
کره لاس وگاس درکنار شاتل فضایی
مهندسی بی‌نهایت داستان ساخت پیچیده‌ترین و خلاقانه‌ترین سازه‌های مهندسی دنیا، از آسمان‌خراش‌های بلند تا شاتل‌های فضایی را در بخش مهندسی بی‌نهایت دنبال کنید.
40 مطلب
کالکشن بیوگرافی
بیوگرافی بزرگان علم و فناوری با زندگی و دستاوردهای استادان نوآوری و شکل‌دهندگان دنیای علم و تکنولوژی آشنا شوید.

مقایسه قیمت و مشخصات 🛒

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A36 سامسونگ ارغوانی / Samsung Galaxy A36
4
گلکسی A36 سامسونگ

از27,197,700تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A56 سامسونگ زیتونی / Samsung Galaxy A56
3.9
گلکسی A56 سامسونگ

از32,100,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7
3.7
پوکو X7 شیائومی

از23,688,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 پرو شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X7 پرو شیائومی مشکی و زرد / Xiaomi Poco X7 Pro
4.7
پوکو X7 پرو شیائومی

از27,099,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 25 سامسونگ سرمه ای / Samsung Galaxy S25پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 25 سامسونگ سرمه ای / Samsung Galaxy S25
4.4
گلکسی اس 25 سامسونگ

از74,988,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16
3.5
آیفون 16 اپل

از65,140,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Maxپنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Max
3.7
آیفون 16 پرو مکس اپل

از104,570,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Pro
4.4
آیفون 16 پرو اپل

از89,890,000تومان

کنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Proکنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Pro
4.1
اپل ایرپادز 4 به همراه کیساپل ایرپادز 4 به همراه کیس
3
اپل ایرپاد 4

از10,628,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A55 سامسونگ آبی روشن / Samsung Galaxy A55پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A55 سامسونگ آبی روشن / Samsung Galaxy A55
4.2
گلکسی A55 سامسونگ

از25,271,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A15 سامسونگ سرمه ای تیره / Samsung Galaxy A15پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A15 سامسونگ سرمه ای تیره / Samsung Galaxy A15
4.4
گلکسی A15 سامسونگ

از12,310,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco X6 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco X6 Pro
4.3
پوکو X6 پرو شیائومی

از26,400,000تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی سفید / Xiaomi Poco X6پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو X6 شیائومی سفید / Xiaomi Poco X6
4
پوکو X6 شیائومی

از24,898,800تومان

پنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco F6 Proپنل جلو و پشت گوشی موبایل پوکو F6 پرو شیائومی مشکی / Xiaomi Poco F6 Pro
4.5
پوکو F6 پرو شیائومی

از39,899,000تومان

گوشی موبایل گلکسی زد فولد 6 سامسونگ صورتی / Samsung Galaxy Z Fold6گوشی موبایل گلکسی زد فولد 6 سامسونگ صورتی / Samsung Galaxy Z Fold6
4.2
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A35 سامسونگ بنفش روشن / Samsung Galaxy A35پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی A35 سامسونگ بنفش روشن / Samsung Galaxy A35
4.3
گلکسی A35 سامسونگ

از22,582,000تومان

پنل جلو و پشت تبلت آیپد پرو 13 اپل نسخه 2024 مشکی / Apple iPad Pro 13 2024پنل جلو و پشت تبلت آیپد پرو 13 اپل نسخه 2024 مشکی / Apple iPad Pro 13 2024
3.8
موبایل آیفون 13 اپل / Apple iPhone 13موبایل آیفون 13 اپل / Apple iPhone 13
4.1
آیفون 13 اپل

از42,720,000تومان

گوشی موبایل ردمی نوت 13 پرو شیائومی / Xiaomi Redmi Note 13 Pro سفیدگوشی موبایل ردمی نوت 13 پرو شیائومی / Xiaomi Redmi Note 13 Pro سفید
4.4
پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 24 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy S24پنل جلو و پشت گوشی موبایل گلکسی اس 24 سامسونگ زرد / Samsung Galaxy S24
4.4
گلکسی اس 24 سامسونگ

از77,500,000تومان

موبایل آیفون 13 پرو مکس اپل آبی / APPLE IPHONE 13 PRO MAX Sierra blueموبایل آیفون 13 پرو مکس اپل آبی / APPLE IPHONE 13 PRO MAX Sierra blue
3.5
آیفون 13 پرو مکس اپل

از80,630,000تومان

موبایل آیفون 12 اپل مشکی / Apple iPhone 12 blackموبایل آیفون 12 اپل مشکی / Apple iPhone 12 black
3.9
آیفون 12 اپل

از48,520,000تومان

گوشی موبایل آیفون 13 پرو اپل / Apple iPhone 13 Pro آبیگوشی موبایل آیفون 13 پرو اپل / Apple iPhone 13 Pro آبی
4
آیفون 13 پرو اپل

از72,789,000تومان

Xiaomi Poco X4 Pro 5G / گوشی موبایل پوکو X4 پرو شیائومی 5G خاکستریXiaomi Poco X4 Pro 5G / گوشی موبایل پوکو X4 پرو شیائومی 5G خاکستری
3.7
پوکو X4 پرو شیائومی 5G

از19,988,800تومان

آیفون 11 پرو مکس - نمای جلو و پشت  / Iphone 11 Pro Maxآیفون 11 پرو مکس - نمای جلو و پشت  / Iphone 11 Pro Max
4
آیفون 11 پرو اپل

از43,530,000تومان

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات