تماشا کنید: آزمایش سنجش مقاومت یاقوت کبود در برابر گوریلاگلس

شنبه ۸ شهریور ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۴
مطالعه 1 دقیقه
کارشناسان uBreakiFix بررسی‌هایی را برای سنجش مقاومت یاقوت کبود در برابر ضربه و خراش انجام داده‌اند و به این سوال که آیا استفاده از یاقوت کبود به جای گوریلاگلس در تلفن‌های همراه منطقی است یا خیر پاسخ می‌دهند.
تبلیغات

کارشناسان uBreakiFix سه آزمون مختلف را بر روی یاقوت کبود اجرا کردند. ابتدا مقایسه با گوریلاگلس در برابر خراش‌ها توسط یک مته‌ی کاربید تنگستن، سپس تست سقوط صفحه نمایشگر تلفن همراه کیوسرا که از یاقوت کبود ساخته شده و در آخر آزمون مقاومت در برابر خم شدن با دستگاه.

نتایج این بررسی‌ها نشان می‌دهد یاقوت کبود نسبت به گوریلاگلس تا ۲۵٪ مقاوم‌تر است، اما انعطاف پذیری کمتری دارد و شکننده‌تر است، طوری که نمایشگر ساخته شده از یاقوت کبود پس از اولین سقوط می‌شکند. محققان از این موضوع نتیجه می‌گیرند هرگونه استفاده از این ماده‌ی گران قیمت در تلفن‌های همراه فقط باعث مقاومت بیشتر در برابر خراش می‌شود ولی در عوض دستگاه بیشتر مستعد شکنندگی می‌شود، بنابراین اگر سازنده‌ای به تولید تلفن‌همراه با صفحه نمایش یاقوت کبود علاقه دارد باید به فکر قرار دادن لبه‌های ضخیم و قاب برآمده برای جلوگیری از وارد آمدن ضربه به آن باشد.

اپل در همکاری با GT Advanced Technologies در حال کار بر روی استفاده یاقوت کبود در محصولات آینده‌اش است. جزئیات دقیقی از چگونگی به کارگیری این ماده در محصولات آینده‌ی اپل به دست نیامده، اما شایع شده است که از آن به عنوان پوشش نمایشگر آیفون ۶ و محصول پوشیدنی iWatch استفاده خواهد شد. هنوز مشخص نیست که اپل تغییراتی در سافایر داده است یا خیر. حتی مطمئن نیستیم نهایتا از این پوشش در صفحه نمایش آیفون ۶ استفاده خواهد شد یا خیر. اپل پیش از این برای پوشش لنز دوربین از سافایر استفاده کرده بود.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات