D1-kifpool
سیر تحول طراحی آیفون

زیبایی‌شناسی اپل؛ نگاهی بر تاریخچه طراحی آیفون

سه‌شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰
مطالعه 20 دقیقه
طراحی آیفون‌ تلفیقی از هنر و نوآوری است که با تمرکز بر ارائه‌ی تجربه‌ی کاربری منحصربه‌فرد، صنعت گوشی‌های هوشمند را وارد رقابتی نفس‌گیر می‌کند.
تبلیغات
D4-mci

۱۷ سال قبل، استیو جابز در مراسم معرفی اولین گوشی هوشمند شرکت اپل، آیفون را با عنوان دستگاهی توصیف کرد که سه محصول مهم فناوری را با هم ادغام می‌کند: «آی‌پاد با صفحه‌نمایش عریض و کنترل‌های لمسی، گوشی موبایل انقلابی و دستگاه ارتباطی اینترنتی ساختارشکن».

استیو جابز چندین سال با پیشنهاد کارشناسان اپل مبنی بر تولید گوشی همراه مخالفت کرده بود و صریحاً گفته بود نمی‌خواهد تمرکز شرکتش را از تولید کامپیوترهای پیشرو، به محصول دیگری منعطف کند که بازار کاملاً متفاوتی داشت؛ اما در طول زمان آیفون به نمادی از دنیای فناوری تبدیل شد و تا سال‌های سال اپل را در جایگاه ارزشمندترین شرکت جهان نشاند.

اولین گوشی آیفون عمدتاً به واسطه‌ی طراحی جذاب، رابط کاربری و نرم‌افزارهایش محبوبیت یافت. پس از آن تلاش همیشگی اپل برای اینکه آیفون را در صدر جدول فروش گوشی‌های هوشمند نگه دارد، با تغییرات تدریجی طراحی این محصول همراه بود که در برخی موارد شرکت‌های تولیدکننده‌ی دیگر را نیز تحت‌تأثیر قرار داد.

در ادامه با زومیت همراه باشید تا سیر تکامل طراحی آیفون‌های اپل را در طول زمان، به‌صورت اجمالی مرور کنیم.

کپی لینک

ویدیو سیر تحول آیفون

پخش از رسانه

کپی لینک

آیفون ۱

معرفی اولین آیفون در سال ۲۰۰۷ توسط استیو جابز

اولین دستگاه آیفون سال ۲۰۰۷ در نمایشگاه MacWorld معرفی شد و هرچند از نظر فنی اولین گوشی هوشمند تجاری دنیا نبود، اما با صفحه‌نمایش لمسی و قابلیت‌های کامل مرور وب، پایه‌های گوشی‌های مدرن امروزی را بنا نهاد. در آن زمان کارشناسان فناوری معتقد بودند اپل زیباترین طراحی صنعتی را به گوشی‌های همراه آورده است.

آیفون ۱ با صفحه‌نمایش ۳٫۵ اینچی، دوربین ۲ مگاپیکسلی و دکمه‌ی فیزیکی هوم، یک دستگاه انقلابی بود. لبه‌هایی از جنس استیل ضدزنگ، بدنه‌ی آلومینیومی براق و طراحی مینیمالیستی آن را از سایر گوشی‌های هوشمند زمان خود، که اکثرا دارای صفحه‌کلید فیزیکی و نمایشگر کوچک‌تر بودند، متمایز کرد.

اپل با معرفی اولین آیفون، زیباترین طراحی صنعتی را به گوشی‌های همراه آورد

از منظر دیگر نیز فلسفه‌ی طراحی موفق نخستین نسل آیفون را می‌توانیم سادگی و سهولت استفاده‌ی آن بدانیم. تأکید اپل بر یکپارچگی سخت‌افزار و نرم‌افزار، در رابط کاربری روان این دستگاه کاملاً مشهود بود، هرچند هنوز با امکاناتی نظیر اپ‌استور و اتصال 3G فاصله داشت.

آیفون ۱ در زمان عرضه در دو کانفیگ ۴ و ۸ گیگابایتی با قیمت‌های ۴۹۹ و ۵۹۹ دلار وارد بازار شد؛ چیزی که تصورش در سال ۲۰۲۴ برای ما واقعاً دشوار است.

کپی لینک

آیفون 3G و 3GS: آغاز اپ‌استور

ُآیفون 3GS

دومین آیفون در سال ۲۰۰۸ با قطعه‌ی گمشده‌ی پازل عرضه شد: اپ‌استور. فروشگاه اپل به توسعه‌دهندگان اجازه داد اپلیکیشن‌های خود را بسازند و به‌این‌ترتیب ارزش آیفون افزایش یافت، زیرا برنامه‌های مفید و بازی‌های سرگرم‌کننده فروشگاه دیجیتال نوپای اپل را پر کردند.

نام‌گذاری این گوشی به قابلیت استفاده از فناوری بی‌سیم 3G (که در آن زمان بسیار سریع بود) برمی‌گشت. این دستگاه اولین گوشی اپل بود که از جی‌پی‌اس نیز بهره می‌برد.

آیفون 3G نمایشگر ۳٫۵ اینچی آیفون ۱ را حفظ کرده بود؛ اما این‌بار پنل پشتی گوشی از جنس پلاستیک بود. لبه‌های دستگاه کمی گردتر بودند و ارگونومی بهتری را در اختیار کاربران می‌گذاشتند.

یک سال بعد آیفون 3GS با پردازنده قدرتمندتر ARM A8 و فرکانس ۶۰۰ مگاهرتز معرفی شد. این دستگاه از عمر باتری بیشتر و پوشش صفحه‌نمایش مقاوم در برابر اثر انگشت برخوردار بود. حالا آیفون به دوربین ۳ مگاپیکسلی با فوکوس خودکار مجهز شده بود و کنترل صوتی هندزفری (که پیش‌درآمد سیری محسوب می‌شد) و فرایند فیلم‌برداری بهبودیافته‌ای داشت.

آیفون 3G با معرفی اپ‌استور، فناوری بی‌سیم 3G و قابلیت GPS جایگاه فوق‌العاده‌ای در بازار پیدا کرد

در آن دوران نسخه‌های اس آیفون، ظاهر مشابهی با هم‌نسلان خود داشتند و صرفاً با تغییر اجزای درونی و افزودن قابلیت‌های نرم‌افزاری جدید ارائه می‌شدند.

فضای ذخیره‌سازی آیفون در این نسل به ۱۶ و ۳۲ گیگابایت ارتقا یافت و کاربران برای اولین‌بار گزینه‌ی کپی پیست کردن را در گوشی همراه خود دریافت کردند. آیفون 3G در دو رنگ سیاه و سفید و 3GS فقط در رنگ سفید عرضه شد.

کپی لینک

آیفون ۴ و ۴ اس: عصر نمایشگرهای رتینا

آیفون 4 اپل مشکی apple iphone 4

آیفون ۴ که در سال ۲۰۱۰ معرفی شد، دارای طراحی پیشگامانه‌ای با صفحه‌نمایش ۳٫۵ اینچی رتینا بود که با رزولوشن ۹۶۰ × ۴۸۰، وضوح بسیار بالاتری نسبت به مدل‌های قبلی داشت. پشت و جلوی گوشی از شیشه‌ی تخت ساخته شده بود و قاب فولادی ضدزنگ ظاهری صنعتی و مدرن به دستگاه بخشیده بود.

یکی دیگر از تفاوت‌های قابل‌توجه آیفون چهار نسبت به نسل قبل، طراحی دکمه‌های جداگانه و گرد تنظیم صدا در سمت چپ دستگاه بود. لبه‌های گوشی به معنای واقعی از حالت هلالی خارج شده و مربعی‌تر شده بودند تا اپل بتواند «نازک‌ترین» گوشی هوشمند زمانه‌ی خود را بسازد.

آیفون ۴ نازک‌ترین گوشی هوشمند سال ۲۰۱۰ بود

آیفون ۴ کاربران را با چند عنصر مهم آشنا کرد، از جمله دوربین جلو و فیس‌تایم. دوربین اصلی گوشی نیز به ۵ مگاپیکسل با فلش LED ارتقا یافت.

آیفون 4S توسط تیم کوک مدیرعامل شرکت در تاریخ ۴ اکتبر ۲۰۱۱، یک روز قبل از مرگ استیو جابز معرفی شد. این مدل جدید با یک تراشه جدید سرعت را به میزان قابل‌توجهی افزایش داد و برای اولین‌بار سیری را معرفی کرد. روند بهبود تجربه‌ی کاربری دوربین با ارتقا به ۸ مگاپیکسل و معرفی قابلیت عکس‌گرفتن با استفاده از دکمه تنظیم صدا ادامه یافت.

کپی لینک

آیفون ۵ و ۵ اس: طراحی کشیده‌تر

آیفون 5 اس

دومین بازطراحی بزرگ آیفون سال ۲۰۱۲ با معرفی آیفون ۵ و صفحه‌نمایش ۴ اینچی صورت گرفت. در این دوران بازار گوشی‌های هوشمند به نمایشگرهای بزرگ متمایل بود. بااین‌حال آیفون ۵ هنوز سایز مناسبی داشت و به‌راحتی با یک‌دست قابل‌حمل بود. این گوشی از شاسی آلومینیومی ساخته شده بود که دستگاه را سبک و البته بادوام می‌کرد.

آیفون ۵ همچنین کانکتور برگشت‌پذیر لایتنینگ را معرفی کرد که جایگزین پورت قدیمی ۳۰ پین شد. این گوشی ۲۰ درصد سبک‌تر و ۱۸ درصد باریک‌تر از آیفون ۴ اس بود.

آیفون 5S و 5C در سال ۲۰۱۳ به بازار آمدند. ۵ اس با همان طراحی آیفون ۵ ارائه شد، اما دکمه‌ی هوم را با اسکنر اثر انگشت اپل معروف‌به تاچ ‌آی‌دی جایگزین کرد. این قابلیت به‌اندازه‌ای تأثیرگذار بود که به ویژگی استاندارد صنعت گوشی‌های هوشمند تبدیل شد.

نسبت صفحه‌نمایش ۱۶:۹ در آیفون ۵ با استقبال پرشور کابران مواجه شد

استیو جابز معتقد بود صفحه‌نمایش ۳٫۵ اینچی برای یک گوشی هوشمند بسیار مناسب است و اذعان کرده بود هیچ‌وقت کسی گوشی‌های بزرگ‌تر را نخواهند خرید. اما برخلاف تصور او صفحه‌نمایش ۴ اینچی برای اولین‌بار در آیفون ۵ توانست نسبت صفحه‌نمایش ۱۶:۹ را برقرار کند و با نمایش بهتر محتوای آیتونز، کاربران بیشتری را راضی نگه دارد.

درحالی‌که نسخه‌ی مشکی این دستگاه بسیار یک‌دست و یک‌رنگ به نظر می‌رسید، مدل سفیدرنگ با لبه‌های نقره‌ای همراه شد. در این نسل جک هدفون به پایین دستگاه آمد و باز طراحی کابل اتصالی در آیفون ۵ بسیاری از لوازم جانبی را منسوخ کرد.

آیفون 5C یک عقبگرد برای اپل در زمینه‌ی طراحی محسوب می‌شد. اپل با تولید این آیفون به زمان 3GS بازگشت و دوباره گوشی هوشمند پلاستیکی ساخت. با توجه به قیمت پایین‌تری که این گوشی هوشمند داشت، اپل حتی آن را به سنسور تاچ آیدی هم مجهز نکرد.

فرم دکمه‌های تنظیم صدای این مدل دیگر به صورت دایره‌ای نبود و شبیه به آیفون 3GS طراحی شد. بزرگ‌ترین ویژگی این نسل را می‌توانیم رنگ‌های متنوع سبز، آبی، زرد، صورتی و سفید بدانیم.

کپی لینک

آیفون ۶ و ۶ پلاس: ورود به قلمرو فبلت

بررسی آیفون 6 پلاس اپل

شرکت اپل سال ۲۰۱۴ با عرضه‌ی آیفون ۶ و آیفون ۶ پلاس با نمایشگرهای ۴٫۷ و ۵٫۵ اینچی وارد بازار فبلت‌ها شد. این گوشی‌ها مانند آیفون‌های نسل قبل از بدنه‌ی آلومینیومی باکیفیت‌تر بهره می‌بردند. لبه‌ی گوشی هم دیگر مسطح نبود و با کمی انحنا، ارگونومی بهتری داشت. رزولوشن نمایشگر نیز در آیفون ۶ به ۱۳۳۴ × ۶۴۰ و در ۶ پلاس به وضوح ۱۹۲۰ × ۱۰۸۰ ارتقا یافت.

آیفون ۶ علاوه بر صفحه‌نمایش بزرگ‌تر، با وزن ۱۲۹ گرمی و ضخامت ۶٫۹ میلی‌متری، سنگین‌تر و باریک‌تر از آیفون 5S بود. در این سری دکمه‌ی پاور از بالای دستگاه به لبه‌ی سمت راست منتقل شده و پنل جلو با شیشه‌ی گوریلاگلس 2.5D پوشانده شده بود. همچنین دکمه‌ی هوم با سنسور اثر انگشت در پایین نمایشگر جلوه‌نمایی می‌کرد.

کپی لینک

آیفون ۶ اس و ۶ اس پلاس: نوآوری لمس سه‌بعدی

بررسی آیفون 6 اس اپل (Apple iPhone 6S)

اپل در آیفون اس ۶ نمایشگر حساس به فشار به نام لمس سه‌بعدی (3D Touch) اضافه کرد که به کاربران امکان می‌داد با فشاردادن صفحه‌نمایش سریعاً و به‌راحتی به منوها و پیش‌نمایش‌ها دسترسی پیدا کنند.

آیفون اس ۶ با لمس سه‌بعدی امکان تعاملات بصری و تطبیق‌پذیری بیشتری را فراهم کرد

این نوآوری امکان تعاملات بصری و تطبیق‌پذیری بیشتر را به دستگاه اضافه کرد. لمس سه‌بعدی هرچند ویژگی هوشمندانه‌ای به‌نظر می‌رسید، ولی به‌علت پیچیدگی یادگیری، چهار سال بعد از گوشی‌های آیفون حذف شد.

آلیاژ آلومینیوم قوی‌تر نگرانی‌های مربوط به خم‌شدن آیفون ۶ را برطرف کرد و بهبود کیفیت دوربین باعث شد آیفون ۶ اس و ۶ اس پلاس گزینه‌ی جذاب‌تری برای علاقه‌مندان به عکاسی محسوب شود. اپل با سری آیفون ۶، ApplePay را نیز معرفی کرد.

کپی لینک

آیفون SE

آیفون SE / آیفون SE

اپل سال ۲۰۱۶ با نام‌گذاری جدید گوشی میان‌رده‌ی خود، بسیاری از هوادارانش را شگفت‌زده کرد: آیفون SE با قیمت ۳۹۹ دلار از نظر ظاهری شباهت بسیار زیادی به آیفون ۵ اس دو سال‌ونیم قبل داشت؛ اما به سخت‌افزار جدید و پردازنده‌ی سریع‌تری مجهز شده بود.

مقاله مرتبط

این اولین تلاش واقعی اپل برای ارائه‌ی یک گوشی مقرون‌به‌صرفه پس از آیفون 5C نه‌چندان ارزان به‌شمار می‌رفت. صفحه‌نمایش چهار اینچی برای افرادی که هنوز آمادگی استفاده از گوشی‌های بزرگ‌تر را نداشتند عالی بود، اما دیگر واضح بود که اپل در آینده تمرکز خود را روی نمایشگرهای عریض‌تر خواهد گذاشت.

این گوشی همچنان دوربین ۱۲ مگاپیکسلی iSight، پشتیبانی از ویدیوی 4K و تاچ آی‌دی را حفظ کرد.

کپی لینک

آیفون ۷ و ۷ پلاس: خداحافظی با جک هدفون

داخل جعبه آیفون 7 اپل apple iPhone 7

طراحی سری آیفون ۷ تفاوت زیادی با نسل قبل نداشت. کاهش وزن آیفون ۷ و آیفون ۷ پلاس نسبت به سری ۶ چندان محسوس نبود، اما دکمه‌ی هوم از حالت فیزیکی به حالت لمسی تغییر یافت و با گواهی IP67 ضدآب و گردوغبار، تجربه‌ی بهتری را به کاربران ارائه داد.

اپل حذف جک هدفون در آیفون ۷ را شجاعت نامید

از تغییرات دیگر سری آیفون ۷ می‌توانیم به تغییر مکان نوار آنتن‌ها و ظاهر لنز دوربین اشاره کنیم، اما مسلماً مهم‌ترین حرکت جسورانه و بحث‌برانگیز اپل، حذف جک هدفون بود. این اقدام کاربران را ملزم کرد یا از هدفون بلوتوث استفاده کنند یا به جک لایتنینگ متصل شوند، چیزی که اپل آن را «شجاعت» و منتقدان «تکبر و خودبینی» شرکت نامیدند.

با حذف جک هدفون، افرادی که می‌خواستند گوشی خود را شارژ کنند و هم‌زمان از هدفون سیمی استفاده کنند، مجبور بودند آداپتور خاصی را خریداری کنند. در این مدل‌ها بلندگوهای استریو و دوربین‌های دوگانه و همچنین بهبودهای جزئی در تراشه و سرعت را نیز شاهد بودیم.

کپی لینک

سری آیفون ۸: نسل در سایه

اپل آیفون 8 / Apple iPhone 8

آیفون ۸ و آیفون ۸ پلاس محصولاتی انقلابی اپل برای جشن ۱۰ سالگی آیفون محسوب نمی‌شدند. این مدل‌ها در ابعاد ۴٫۷ و ۵٫۵ اینچ، با دوربین‌ها و پردازنده‌ی ارتقا یافته معرفی شدند. پنل پشت آن‌ها نیز کاملاً از جنس شیشه بود که هرچند آسیب‌پذیری بیشتری داشت، ولی امکان سیستم شارژ بی‌سیم جدید اپل را فراهم می‌کرد.

گوشه‌های گرد، کلیدهای کنترل صدا، برآمدگی دوربین، پورت لایتنینگ و حاشیه‌های ضخیم نمایشگر مشابه نسل قبل بودند. همچنین کلید هوم فورس‌تاچ یکپارچه با تاچ آی‌دی نیز در حاشیه‌ی پایین نمایشگر قرار داشت.

آیفون ۸ پلاس با دوربین‌های دوگانه پیشرفته و زوم اپتیکال ۲ برابری بین مخاطبین محبوبیت یافت

آیفون ۸ پلاس عمدتاً به‌خاطر دوربین‌های دوگانه پیشرفته با زوم اپتیکال ۲ برابری بین مخاطبین محبوبیت یافت و حالت‌های پرتره و واقعیت افزوده را همراه با فناوری True Touch در اختیار کاربران گذاشت.

بیشتر بخوانید

اپل سری آیفون ۸ را در سایه‌ی محصول جدید دیگری قرار داد که قرار بود نخستین گوشی هزاردلاری شرکت باشد: آیفون ۱۰.

کپی لینک

آیفون ۱۰: عصر جدید طراحی

آیفون 10

هدیه‌ی واقعی اپل برای جشن ده‌سالگی گوشی‌های هوشمند این شرکت، آیفون ۱۰ بود که هم‌زمان با سری آیفون ۸ معرفی شد. این گوشی با نمایشگر اولد ۵٫۸ اینچی و حداقل حاشیه، با شاسی کاملاً جدید از جنس استیل ضدزنگ، قالب بصری تمامی نسل‌های قبل را متحول کرد.

دکمه‌ی هوم در آیفون ۱۰ حذف و به‌جای حسگر اثر انگشت، بیومتریک فیس آی‌دی به گوشی اضافه شد. کاراکترهای انیموجی به آی‌مسیج آمدند و عمر باتری و کیفیت دوربین به‌طرز قابل‌توجهی بالا رفت.

اپل نمایشگر آیفون ۱۰ را «صفحه‌نمایش سرتاسری» نامید. دیگر خبری از حاشیه‌های قطور سابق نبود و سنسورها و دوربین‌های گوشی در نوار باریک بالای نمایشگر مشاهده می‌شد.

طراحی آیفون ۱۰ با حداقل حاشیه و حذف دکمه‌ی فیزیکی هوم، به پیشروترین طراحی سال گوشی‌های هوشمند تبدیل شد

آیفون ۱۰ با ابعاد ۷٫۷ × ۷۰٫۹ × ۱۴۳٫۶ میلی‌متر تنها به‌مقدار کمی از آیفون ۸ بلندتر، عریض‌تر و ضخیم‌تر بود و با وزن ۱۷۴ گرمی خود به‌مقدار قابل‌توجهی از آیفون ۸ پلاس سبک‌تر و از آیفون ۸ سنگین‌تر بود.

آیفون ۱۰ با پنل‌های جلو و پشت شیشه‌ای در دو رنگ خاکستری و نقره‌ای وارد بازار شد. نکته قابل‌توجه عملکرد فناوری سیستم تشخیص چهره یا فیس آی‌دی اپل با پردازنده‌ی A11 و به لطف پشتیبانی از موتور شبکه‌ی عصبی امکان‌پذیر شد.

بیشتر بخوانید

اما اپل در کنار همه‌ی این تغییرات فاکتور قیمت را هم با موفقیت در بازار موبایل تست کرد: شاید اگر این آیفون هزاردلاری با چنین تقاضای بالایی روبرو نمی‌شد، این قیمت (که در آن زمان شگفت‌انگیز به نظر می‌رسید) برای همیشه به پایه‌ی قیمت پرچم‌داران گوشی‌های هوشمند تبدیل نمی‌شد.

کپی لینک

آیفون XS، XS مکس و آیفون XR: اصلاحات جزئی و تنوع بیشتر

نمای جلویی آیفون XS

سال ۲۰۱۸، آیفون ۱۰ اس و آیفون ۱۰ اس مکس نسخه‌های بهبودیافته‌ی آیفون ۱۰ معرفی شدند. تا پیش‌ازاین اپل در زمینه‌ی تولید گوشی‌های سایز بزرگ؛ کندتر از سایر شرکت‌های فناوری عمل می‌کرد ولی با آیفون ۱۰ مکس سرانجام صفحه‌نمایش ۶٫۵ اینچی را به محصولات خود آورد.

در هر دو مدل با حذف دکمه‌ی فیزیکی هوم، کیفیت نمایشگر، عمر باتری و دوربین افزایش یافت.

آیفون XR قرار بود نقشی مانند آیفون 5C ایفا کند. اپل در این مدل مقرون‌به‌صرفه، قاب فولاد ضدزنگ ممتاز آیفون 10S را با آلومینیوم رنگارنگ تعویض کرد و دوربین تله فوتو و لمس سه‌بعدی را کنار گذاشت. همچنین باوجود قیمت نسبتاً پایین‌تر، به لطف نمایشگر ۶٫۱ اینچی لیکویید رتینا و تکنولوژی True Tune تجربه‌ی بصری رضایت‌بخشی را به کاربران ارائه داد.

هر سه مدل آیفون سال ۲۰۱۸ با پردازنده‌ی A12 Bionic و قابلیت تشخیص چهره یا فیس آی‌دی ارائه شدند و به‌نوعی عصر حسگرهای اثر انگشت خاتمه یافت.

کپی لینک

سری آیفون ۱۱: چیدمان ماندگار دوربین‌ها

آیفون 11 پرو مکس / iPhone 11 Pro Max

سری آیفون ۱۱ که در سال ۲۰۱۹ عرضه شد، عمدتاً بر بهبود دوربین تمرکز داشت و سیستم دوربین سه‌گانه را در مدل‌های پرو معرفی کرد.

اپل طراحی آیفون XR را به پایه‌ی اصلی طراحی سری آیفون ۱۱ تبدیل کرد. این مجموعه با یک دوربین فوق‌عریض جدید به کاربران اجازه می‌داد فضای گسترده‌تری را در یک عکس پوشش دهند.

آیفون ۱۱ پرو با گوشه‌های گرد و حاشیه‌ی بسیار باریک و نمایشگر ۵٫۸ اینچی شباهت زیادی به آیفون ۱۰ داشت. پنل‌های جلو و پشت گوشی از جنس شیشه و فریم آن از جنس فولاد ضدزنگ ساخته شده بود، اما این‌بار بدنه‌ی مات جای بدنه‌ی براق را گرفت.

یفون ۱۱ پرومکس با نمایشگر سوپر رتینا XDR، روشن‌ترین نمایشگر را به بازار گوشی‌های هوشمند معرفی کرد

چیدمان خاص دوربین‌های سه‌گانه‌ی این مدل در آن دوران بحث‌برانگیز شد: سه ماژول دوربین پشتی در فرم مثلثی به‌همراه فلش LED روی برآمدگی بدنه قرار گرفتند و افزایش ظرفیت و طول عمر باتری، وزن دستگاه را کمی افزایش داد.

همانند نسل قبل، دکمه‌ی Side Button لبه‌ی سمت راست فریم و اسلایدر اعلانات و کلیدهای کنترل صدا در لبه‌ی سمت چپ دیده می‌شدند، با این تفاوت که اپل دکمه‌ها را کمی پایین‌تر از قبل آورد و دسترسی به آنها را ساده‌تر کرد.

آیفون ۱۱ پرو مکس با نمایشگر ۶٫۵ اینچی بزرگترین گوشی این سری محسوب می‌شد. به گفته‌ی اپل حالا آیفون‌ها با بهره‌گیری از نمایشگر سوپر رتینا XDR روشن‌ترین نمایشگر را بین گوشی‌های هوشمند به کاربران ارائه می‌کردند.

نکته‌ی مهم و قابل‌توجه دیر نیز حذف لمس سه‌بعدی از سری آیفون ۱۱ بود. آیفون ۱۱ پرو با شارژر فست‌شارژ ۱۸ واتی و کابل لایتنینگ USB-C عرضه شد. همچنین برای اولین‌بارشاهد رنگ سبز تیره در رنگ‌بندی گوشی‌ها بودیم.

در مجموع روکش شیشه‌ای مات حس ممتازی به مدل‌های پرو می‌داد درحالی‌که رنگ‌های زنده‌ی مدل آیفون ۱۱ استاندارد مخاطبین بیشتری را جذب می‌کرد.

کپی لینک

سری آیفون ۱۲: 5G و لبه‌های تخت

آیفون 12 پرو و پرو مکس

سری آیفون ۱۲ سال ۲۰۲۰ با نقطه‌عطف هیجان‌انگیزی معرفی شد: پشتیانی از اتصالات 5G  که سرعت اینترنت و عملکرد شبکه را کاملاً به سطح دیگری برد. آیفون ۱۲ و آیفون ۱۲ پرو با نمایشگر ۶٫۱ اینچی، آیفون ۱۲ پرومکس با نمایشگر ۶٫۷ اینچی و آیفون ۱۲ مینی با نمایشگر ۵٫۴ اینچی عرضه شدند.

آیفون ۱۲ طرح ساندویچ شیشه‌ای و لبه تخت را که اپل برای اولین‌بار در آیفون ۴ در سال ۲۰۱۰ استفاده کرد، بازگرداند. طرح استاندارد این گوشی نیز مانند آیفون ۱۱ از دوربین عریض و فوق‌عریض بهره می‌برد. از طرف دیگر عرضه‌ی آیفون ۱۲ مینی شدیدا مورد استقبال کاربرانی قرار گرفت که گوشی‌های کوچک‌تر را ترجیح می‌دادند.

آیفون ۱۲ با کنار گذاشتن فریم محدب نسل‌های قبل، ظاهری بسیار جذاب و مدرن‌تر داشت

در این سری اپل پس از سال‌ها فریم محدب نسل‌های قبل را کنار گذاشت‌ و با الهام‌ از طراحی آیپد پرو و البته مدل‌های خاطره‌انگیز آیفون ۴ و ۵، قطعات گوشی را روی سطوح تخت چید. همچنین پوشش نمای جلو و پشت گوشی نیز کاملاً صاف و هم‌سطح با لبه‌های فریم بود. هرچند این تغییرات ارگونومی گوشی‌ها را پایین آورد، ولی ظاهری بسیار جذاب و مدرن‌تر به محصولات جدید اپل بخشید.

در چینش و مکان کلیدها تغییری نسبت به نسل قبل مشاهده نمی‌شد؛ اما پیرو صفحه و قاب تخت کلیدها نیز تخت بودند و بازخورد خوشایندی را به کاربران ارائه می‌دادند.

کپی لینک

سری آیفون ۱۳: تغییرات جزئی

رنگ های مختلف گوشی موبایل آیفون 13 پرو اپل / Apple iPhone 13 Pro

آیفون ۱۳ به‌راحتی می‌توانست مدل «S» سری آیفون ۱۲ باشد. دوربین‌ها با حسگرهایی مشابه سنسورهای آیفون ۱۲ پرو سال قبل ارتقا یافتند (اما هنوز فقط دو دوربین داشتند) و لنزها به‌جای چیدمان عمودی به‌صورت قطری (یا مورب) قرار گرفتند.

نقطه قوت محسوس آیفون ۱۳ و آیفون ۱۳ مینی را می‌توان عمر طولانی‌تر باتری‌ها نسبت به نسل قبل دانست. همچنین اپل از این نقطه، فضای پایه‌ی ذخیره‌سازی داخلی ۶۴ گیگابایت را از پرچم‌دارانش کنار گذاشت و آن‌ها را با حداقل حافظه‌ی ۱۲۸ گیگابایت عرضه کرد.

البته عرض بریدگی نمایشگر این مدل نسبت به آیفون ۱۲ حدود ۳۰ درصد کمتر شد و وزن گوشی‌ها نیز کمی افزایش یافت. اما این تغییرات نامحسوس‌تر از آن بودند که بتوانیم طراحی این سری را با ویژگی خاصی متمایز کنیم.

آیفون ۱۳ می‌توانست مدل «S» سری آیفون ۱۲ باشد

اگرچه موفقیت و حس لوکس محصولات اپل از سال ۲۰۲۰ ثابت مانده بود، ولی اغلب کاربران وفادار این برند به‌درستی این سوال را مطرح می‌کردند که چند سال دیگر باید بگذرد تا دوباره اپل گوشی‌های هوشمند خود را با طراحی انقلابی جدید و هیجان‌انگیزی معرفی کند؟

علاوه بر بهبود سرعت پردازش، پیشرفت دوربین‌های سری ۱۳ آیفون نیز قابل‌ انکار نیست. دوربین‌های جدید برای ثبت تصاویر بهتر در نور کم و حالت سینمایی فیلم‌ها بهینه‌سازی شده بودند و فوکوس خودکار (مشابه حالت پرتره) را برای عکس‌ها فعال می‌کردند.

کپی لینک

سری آیفون ۱۴: داینامیک آیلند

نمای بالا گوشی موبایل آیفون 14 اپل / Apple iPhone 14

سال ۲۰۲۲ اپل مدل‌های پلاس را جایگزین آیفون‌های مینی کرد. در همین سال سومین نسل آیفون SE هم معرفی شد که با صفحه نمایش ۴٫۷ اینچی مطلوب کاربرانی بود که بودجه‌ی کمتری را صرف گوشی موبایل خود می‌کردند.

سری آیفون ۱۴ همچنان با اصول طراحی نسل‌های قبل عرضه شد. دو مدل ۱۴ و ۱۴ پلاس به سنسور دوربین TrueDepth با وضوح بالاتر و قابلیت تشخیص تصادف مجهز شدند، اما مهمترین ویژگی این نسل ارتباط ماهواره‌ای اضطراری بود. به‌علاوه اپل برای اولین‌بار در گوشی‌های ایالات متحده، درگاه سیم‌کارت فیزیکی را حذف و به تکنولوژی eSIM اکتفا کرد.

در مدل پایه‌ی سری آیفون ۱۴ نه شاهد تراشه‌ی به‌روز بودیم و نه اضافه شدن دوربین تله‌فوتوی جدید. همچنین فریم آلومینیومی، محل قرارگیری دکمه‌ها، بلندگوی استریو، پورت لایتنینگ و حتی نمایشگر، همگی مشابه همتایان خود در آیفون ۱۲ بودند.

مهمترین فاکتور طراحی آیفون ۱۴ پرومکس ، حذف بریدگی ناچ و معرفی داینامیک آیلند بود

آیفون ۱۴ همچون نسل گذشته از نمایشگر‌ ۶٫۱ اینچی اولد با نام تجاری سوپر رتینا XDR استفاده می‌کرد و با وضوح ۲۵۳۲ × ۱۱۷۰ پیکسل و تراکم پیکسلی ۴۶۰ و ۴۷۶ پیکسل‌براینچ، شفافیت و وضوح فوق‌العاده بالایی را در اختیار کاربران می‌گذاشت. اما مهمترین تغییر طراحی این نسل، حذف بریدگی ناچ در مدل‌های پرومکس بود.

بدین‌ترتیب اپل تجهیزات دوربین سلفی و فیس آی‌دی را درون حفره‌ای کپسولی شکل جای داد و آن را Dynamic Island نامید. سایز این حفره به صورت دیجیتالی تغییر می‌کرد تا با بهر‌گیری از جادوی نرم‌افزاری، اندیکاتورهای وضعیت‌های مختلف و اعلان‌ها را به‌صورت خلاقانه‌تری به کاربران نشان دهد.

آیفون ۱۴ پرو و آیفون ۱۴ پرو مکس به سنسور جدید ۴۸ مگاپیکسلی مجهز شدند که از عکس‌های ProRes RAW پشتیبانی می‌کرد. این مدل علاوه بر رنگ مشکی، در رنگ بنفش تیره نیز عرضه شد.

کپی لینک

سری آیفون ۱۵: خداحافظی با پورت لایتنیگ و تمرکز بر محیط زیست

قیمت گوشی آیفون 15 پرو اپل در بخش محصولات زومیت
زومیت

اپل ویژگی داینامیک آیلند را در همه‌ی مدل‌های سری آیفون ۱۵ توسعه داد و اعلام کرد در راستای تعهد شرکت به مسئولیت‌های زیست‌محیطی، محصولات جدید از ۱۰۰ درصد کبالت بازیافتی در باتری و ۷۵ درصد آلومینیوم بازیافتی در بدنه استفاده می‌کنند.

آیفون ۱۵ پرو و آیفون ۱۵ پرو مکس همان نمایشگر ۶٫۱ اینچی و ۶٫۷ اینچی نسل قبل را داشتند، با‌ این تفاوت که حاشیه‌ها کمتر شده تا باوجود ابعاد کمی کوچک‌تر، اندازه‌ی نمایشگر دست‌نخورده باقی بماند.

بخش جلویی و پشتی دستگاه مثل قبل از جنس سرامیک شیلد بود که اپل همیشه آن را مستحکم‌ترین شیشه‌ی صنعت موبایل معرفی می‌کرد. این دو گوشی در رنگ‌های مشکی، سفید، آبی و تیتانیومی (خاکستری) روانه‌ی بازار شدند.

آیفون ۱۵ با دکمه‌ی اکشن تجربه‌ی شخصی‌سازی گوشی‌های هوشمند اپل را وارد مرحله‌ی تازه‌ای کرد

خداحافظی با پورت لایتنیگ پس از ۱۰ سال و جایگزین کردن آن با پورت USB-C از تغییرات بسیار مهم آیفون ۱۵ محسوب می‌شود. همچنین کاهش وزن گوشی‌ها به لطف فریم تیتانیومی مقاوم و انحنای جزئی در لبه‌ی فریم‌ها، در کنار باریک‌تر شدن حاشیه‌ی نمایشگر، تجربه‌ی کاربری بسیار خوشایندتری را برای مخاطبان فراهم کرد.

در نهایت دکمه‌ی اسلاید هم با دکمه‌ی اکشن جایگزین شد تا تجربه‌ی شخصی‌سازی آیفون را با میان‌برهای متفاوت به سطوح جدیدی ارتقا دهد.

کپی لینک

سری آیفون ۱۶: زیباترین پالت رنگی اپل و اضافه‌شدن دکمه‌های جدید

بدنه آیفون ۱۶ پرو
طراحی پشت آیفون ۱۶

خانواده‌ی آیفون ۱۶ در تاریخ ۲۰ سپتامبر ۲۰۲۴ وارد بازار شدند تا پس از مدت‌ها انتظار، هوش مصنوعی این شرکت را به زندگی روزمره‌ی کاربران بیاورند.

مدل‌های استاندارد آیفون ۱۶ و آیفون ۱۶ پلاس با تغییری ظریف اما قابل‌توجه نسبت به نسل قبل معرفی شدند: چیدمان دوربین‌ها که از نسل آیفون ۱۳ به بعد تقریباً ثابت باقی‌مانده بود از آرایش مورب به عمودی تبدیل شد تا علاوه‌بر امکان ضبط ویدیوهای سه‌بعدی، آن گروه از کاربران را که مشتاق تحول بصری محسوسی بودند، راضی نگه دارد.

دو دکمه‌ی اکشن و کمرا کنترل برای دسترسی راحت‌تر کاربران به ویژگی‌های کلیدی طراحی شدند

گرچه جنس بدنه‌ی آیفون ۱۶ تغییری نکرده، اما پنل پشتی مات، حس لوکس و باکیفیتی را به کاربر القا می‌کند. همچنین پالت رنگی جدید اپل با گزینه‌های مشکی، سفید، صورتی، سبز و بنفش، طیف متنوعی از سلیقه‌ها را پوشش می‌دهد و درعین‌حال هویت متمایز این محصول را حفظ می‌کند.

اپل برای ارتقای تجربه‌ی تعاملی کاربران و دسترسی راحت‌تر به ویژگی‌های کلیدی گوشی، سری آیفون ۱۶ را با دو دکمه‌ی اکشن و کمرا کنترل ارائه کرده: این دکمه‌ها به زیبایی با خطوط اصلی طراحی دستگاه ادغام شده‌اند، هرچند به ارگونومی بهتری نیاز دارند.

صفحه‌نمایش سوپر رتینا XDR با داینامیک آیلند ِبهبودیافته، تجربه‌ی بصری غنی‌تری را ارائه می‌دهد. روشنایی بیشتر و دقت رنگ بالاتر به همراه حاشیه‌های باریک و متقارن نمایشگر، زیبایی‌شناسی مینیمالیستی آیفون را تقویت می‌کند. نسل جدید سرامیک شیلد اپل که برای در مدل‌های پرومکس به کار گرفته شده، دوبرابر مستحکم‌تر از نسل قبل است و علاوه بر دوام بیشتر، جلوه‌ای حرفه‌ای‌تر نیز به دستگاه می‌بخشد.

چینش عمودی دوربین‌ها و پشتیبانی از عکاسی ماکرو در آیفون ۱۶ با استقبال کاربران مواجه شد

همچنین اپل تصمیم گرفت پشتیبانی از عکاسی ماکرو که قبلاً فقط به مدل‌های پرو اختصاص داشت، به همه‌ی مدل‌های این سری بیاورد و تجربه‌ی لذت‌بخش عکاسی نزدیک و دقیق را برای کاربران بیشتری فراهم کند.

نمایشگر آیفون ۱۶ و ۱۶ پلاس همان اندازه‌ی آیفون ۱۵ و ۱۵ پلاس را همراه‌با نرخ نوسازی ۶۰هرتز حفظ کرده‌اند؛ اما از روشنایی و دقت رنگ بهبودیافته‌ای برخوردارند. در مقابل نمایشگر ۶٫۹ اینچی مدل پرومکس به‌عنوان بزرگ‌ترین صفحه‌نمایش تاریخ آیفون‌های اپل شناخته می‌شود.

اما ازآنجاکه اپل اینتلیجنس با این سری گوشی‌ها در دسترس کاربران قرار گرفت، باید به تراشه‌ی A18 Bionic هم اشاره کنیم که با توان پردازش گرافیکی بالاتر، سی‌پی‌یو سریع‌تر و مصرف بهتر انرژی، برای اجرای قابلیت‌های پیشرفته‌ی هوش مصنوعی طراحی شده و درعین‌حال با پشتیبانی از رهگیری پرتو سخت‌افزاری، در بازی‌ها و برنامه‌های گرافیکی سنگین قدرت فناوری اپل را بهتر از هر زمان دیگری به نمایش می‌گذارد.

نمایشگر ۶٫۹ اینچی مدل ۱۶ پرومکس بزرگ‌ترین صفحه‌نمایش تاریخ آیفون‌های اپل بود

در نهایت اپل این‌بار هم بر تعهدات زیست‌محیطی خود پایبند ماند و با استفاده از مواد بازیافتی مانند آلومینیوم و عناصر کمیاب، نشان می‌داد که می‌توان زیبایی و مسئولیت‌پذیری اکولوژیک را به‌طور هم‌زمان حفظ کرد.

در نگاهی کلی به تاریخچه‌ی طراحی آیفون‌ها، می‌بینیم که اپل همواره سعی داشته توازنی را بین عملکرد و زیبایی حفظ کند. این اصل ناگفته، در بهبود مداوم قابلیت گوشی‌های مدرن این برند بدون ازدست‌دادن جاذبه‌های بصری مشهود است.

طراحی آیفون‌های اپل با سیری تدریجی از ابتکار و خلاقیت، نه‌تنها تجربه‌ی کاربری کم‌نظیری را در اختیار مخاطبان و مصرف‌کنندگان قرار می‌دهد، بلکه با ترکیب هنر و فناوری به نماد فرهنگی ماندگاری تبدیل شده که تیم‌های طراحی سراسر جهان از آن الهام می‌گیرند.

این مطلب در تاریخ ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ به‌روز شد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
پرینتر درحال پرینت فایل پی دی اف روی پس زمینه دو رنگ بنفش سفید
آموزش پرینت گرفتن PDF؛ تنظیمات کاربردی برای چاپ پی دی اف

چاپ و پرینت فایل PDF با پرینتر گاهی اوقات به ریزه‌کاری‌های خاصی نیاز دارد. در این مقاله به تنظیمات پرینت در pdf اشاره کرده‌ایم.

2
2 روز پیش
لوگوی تلگرام در پس زمینه زرد با تعدادی سکه در حال افتادن از بالا
کسب درامد از تلگرام؛ چطور از تلگرام بیزنس درآمدزایی کنیم؟

تلگرام هم مثل بسیاری از پلتفرم‌های بزرگ تولید محتوا، امکان درآمدزایی را فراهم کرده است و صاحبان کانال‌ها می‌توانند از این برنامه درآمد کسب کنند.

13
19 ساعت پیش
دیوار بزرگ خورشیدی
دیوار بزرگ خورشیدی: چین درصدد تبدیل بیابان به بزرگ‌ترین مزرعه خورشیدی جهان است

چین درحال ساخت دیوار بزرگ خورشیدی است که می‌تواند انرژی موردنیاز پکن و مناطق اطراف آن را تأمین کند.

79
2 روز پیش
لوگوی Poco پشت پوکو X3 شیائومی
فوری: وب‌سایت رسمی پوکو تعطیل شد

با فرا رسیدن سال ۲۰۲۵، پوکو وب‌سایت رسمی خود را برای همیشه تعطیل کرد.

77
2 روز پیش
برترین تصاویر ناسا در سال ۲۰۲۴
از زمین تا کهکشان: برترین تصاویر ناسا در سال ۲۰۲۴

ناسا در سال ۲۰۲۴ تصاویر شگفت‌انگیزی از کهکشان‌ها، طوفان‌ها و زیبایی‌های زمین و فضا را منتشر کرده است که همگی ترکیب جذابی از هنر و علم هستند.

7
یک روز پیش
پنل پشتی گوشی ردمی توربو ۴
ردمی توربو ۴ معرفی شد؛ تراشه دیمنسیتی ۸۴۰۰ اولترا، باتری غول‌پیکر و گواهی IP سه‌گانه

ردمی توربو ۴ با تراشه‌ی قدرتمند جدید مدیاتک، باتری پرظرفیت و مقاومت بالا در برابر آب معرفی شد.

113
2 روز پیش
پنل پشتی ردمی توربو ۴
گوشی ردمی توربو ۴ نیامده رکوردشکنی کرد

گوشی میان‌رده‌ی جدید شیائومی تنها کمتر از یک روز از آغاز فروش، رکورد نسل قبلی را شکست.

63
یک روز پیش
تبلیغات
DN-Snap

نظرات

تبلیغات
D7-bmsd
D7-zoomitproduct
آخرین ویدیوها
پخش از رسانه
بررسی کاور فر تو کار ال جی
معرفی فر تو کار ال‌جی؛ مدل ۷۶ لیتری LG InstaView
00:04:55
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ Stealth GS77 ام اس آی / MSI Stealth GS77 Review
بررسی لپ تاپ Stealth GS77 ام اس آی / MSI Stealth GS77 Review
00:09:22
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ ROG Zephyrus G14 ایسوس / ASUS ROG Zephyrus G14 Review
بررسی لپ تاپ ROG Zephyrus G14 ایسوس / Zephyrus G14 Review
00:10:58
کاور ویدئو برررسی شیائومی 12T و 12T پرو / Xiaomi 12T & 12T Pro Review
برررسی شیائومی 12T و 12T پرو / Xiaomi 12T & 12T Pro Review
00:09:07
کاور ویدئو بررسی سرفیس پرو 9 مایکروسافت / Surface Pro 9 Review
بررسی سرفیس پرو 9 مایکروسافت / Surface Pro 9 Review
00:11:32
کاور ویدئو بررسی کیس اسمبل شده MEG Aegis Ti5 ام اس آی / MSI MEG Aegis Ti5 Review
بررسی کیس اسمبل شده MEG Aegis Ti5 ام اس آی / MEG Aegis Ti5
00:09:54
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ Spectre x360 اچ پی | HP Spectre x360 Review
بررسی لپ تاپ Spectre x360 اچ پی | HP Spectre x360 Review
00:13:00
کاور ویدئو بررسی گلکسی تب اس 8 اولترا سامسونگ / Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Review
بررسی گلکسی تب اس 8 اولترا سامسونگ / Tab S8 Ultra Review
00:12:44
کاور ویدئو بررسی اندروید باکس نت باکس شاین / NETBOX Shine Review
بررسی اندروید باکس نت باکس شاین / NETBOX Shine Review
00:10:48
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ ROG FLOW Z13 ایسوس / ASUS ROG FLOW Z13 Review
بررسی لپ تاپ ROG FLOW Z13 ایسوس / ASUS ROG FLOW Z13 Review
00:08:43
کاور ویدئو بررسی آنر 70 / HONOR 70 Review
بررسی آنر 70 / HONOR 70 Review
00:09:37
کاور ویدئو جعبه‌گشایی پیکسل 7 پرو گوگل / Google Pixel 7 Pro Unboxing
جعبه‌گشایی پیکسل 7 پرو گوگل / Google Pixel 7 Pro Unboxing
00:05:58
کاور ویدئو بررسی پیکسل 7 پرو گوگل / Google Pixel 7 Pro Review
بررسی پیکسل 7 پرو گوگل / Google Pixel 7 Pro Review
00:11:47
کاور ویدئو مقایسه دوربین 14 پرو مکس، اس 22 اولترا و پیکسل 7 پرو / Google Pixel 7 Pro vs Samsung Galaxy S22 Ultra 5G vs Apple iPhone 14 Pro Max Camera Test
مقایسه دوربین 14 پرو مکس، اس 22 اولترا و پیکسل 7 پرو
00:09:00
کاور ویدئو مقایسه دوربین گلکسی اس 23 و اس 22 اولترا و آیفون 14 پرو مکس
مقایسه دوربین گلکسی اس 23 و اس 22 اولترا و آیفون 14 پرو مکس
00:12:34
کاور ویدئو بررسی گلکسی اس 23 اولترا سامسونگ / Galaxy S23 Ultra Review
بررسی گلکسی اس 23 اولترا سامسونگ / Galaxy S23 Ultra Review
00:18:17
کاور ویدئو آنباکس و نگاه نزدیک زومیت به گلکسی اس 23 اولترا / Samsung Galaxy S23 Ultra Unboxing
آنباکس و نگاه نزدیک زومیت به گلکسی اس 23 اولترا
00:13:10
کاور ویدئو مقایسه عملکرد آیفون 14 پرو مکس اپل و گلکسی اس 23 اولترا / Samsung Galaxy S23 Ultra vs Apple iPhone 14 Pro Max Performance Comparison
مقایسه عملکرد آیفون 14 پرو مکس اپل و گلکسی اس 23 اولترا
00:09:42
کاور ویدئو بررسی گوشی وان پلاس 11 / OnePlus 11 Review
بررسی گوشی وان پلاس 11 / OnePlus 11 Review
00:10:19
کاور ویدئو نگاه نزدیک و آنباکس گلکسی A14 سامسونگ / Samsung Galaxy A14 Unboxing
نگاه نزدیک و آنباکس گلکسی A14 سامسونگ / Galaxy A14 Unboxing
00:07:55
کاور ویدئو بررسی و مقایسه گلکسی S23 و S23 پلاس / Samsung Galaxy S23 & S23 Plus Review
بررسی و مقایسه گلکسی اس ۲۳ و اس ۲۳ پلاس سامسونگ
00:13:54
کاور ویدئو بررسی گلکسی A14 سامسونگ / Samsung Galaxy A14 Review
بررسی گلکسی A14 سامسونگ / Samsung Galaxy A14 Review
00:05:57
کاور ویدئو آنباکس و نگاه نزدیک گلکسی A54 و A34 سامسونگ / Samsung Galaxy A54 And A34 Unboxing
آنباکس و نگاه نزدیک گلکسی A54 و A34 سامسونگ
00:07:10
کاور ویدئو بررسی گلکسی A54 سامسونگ / Samsung Galaxy A54 Review
بررسی گلکسی A54 سامسونگ / Samsung Galaxy A54 Review
00:09:07
کاور ویدئو بررسی گلکسی A34 سامسونگ / Samsung Galaxy A34 Review
بررسی گلکسی A34 سامسونگ / Samsung Galaxy A34 Review
00:06:20
کاور ویدئو بررسی تبلت آیپد پرو اپل 2022 / Apple iPad Pro M2 2022 Review
بررسی تبلت آیپد پرو اپل 2022 / Apple iPad Pro M2 2022 Review
00:09:52
کاور ویدئو آنباکس لپ تاپ ROG Strix G16 ایسوس / ASUS ROG Strix G16 Unboxing
آنباکس لپ تاپ ROG Strix G16 ایسوس / ASUS ROG Strix G16 Unbox
00:05:55
کاور ویدئو بررسی هدست واقعیت مجازی پلی استیشن VR2 سونی / PSVR2 Review
بررسی هدست واقعیت مجازی پلی استیشن VR2 سونی / PSVR2 Review
00:12:59
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ ROG Strix G16 ایسوس / Asus Strix G16 Review
بررسی لپ تاپ ROG Strix G16 ایسوس / Asus Strix G16 Review
00:09:19
عکس بهزاد و لوگوی اوپن ای آی در کنار اکانت‌های پلاس و رایگان چت‌جی‌پی‌تی
مقایسه کامل چت‌جی‌پی‌تی پولی و رایگان
00:44:10
کاور ویدئو آشنایی با بهترین هدفون‌های بی‌سیم؛ از ۵۰۰ هزار تومن به بالا
آشنایی با بهترین هدفون‌های بی‌سیم؛ از ۵۰۰ هزار تومن به بالا
00:10:02
کاور ویدئو مقایسه گلکسی A54، گلکسی A73 و S21 FE سامسونگ
مقایسه گلکسی A54، گلکسی A73 و S21 FE سامسونگ
00:11:07
کاور ویدئو مقایسه دوربین پرچم‌دار و میان‌رده؛ گلکسی اس 23 اولترا درمقابل گلکسی A54 سامسونگ
مقایسه دوربین گلکسی اس 23 اولترا درمقابل گلکسی A54 سامسونگ
00:04:51
کاور ویدئو آنباکس پوکو F5 شیائومی / Xiaomi Poco F5 Unboxing
آنباکس پوکو F5 شیائومی / Xiaomi Poco F5 Unboxing
00:04:26
کاور ویدئو آنباکس شیائومی 13 لایت / Xiaomi 13 Lite Unboxing
آنباکس شیائومی 13 لایت / Xiaomi 13 Lite Unboxing
00:08:17
کاور ویدئو بررسی شیائومی 13 لایت / Xiaomi 13 Lite Review
بررسی شیائومی 13 لایت / Xiaomi 13 Lite Review
00:10:17
کاور ویدئو بررسی پوکو F5 شیائومی / Xiaomi Poco F5 Review
بررسی پوکو F5 شیائومی / Xiaomi Poco F5 Review
00:11:42
کاور ویدئو مقایسه گلکسی A54 سامسونگ و شیائومی 13 لایت / Samsung Galaxy A54 vs Xiaomi 13 Lite
مقایسه گلکسی A54 سامسونگ و شیائومی 13 لایت
00:12:33
کاور ویدئو آنباکس تلویزیون QNED96 ال جی / LG 8K QNED96 Unboxing
آنباکس تلویزیون QNED96 ال جی / LG 8K QNED96 Unboxing
00:05:10
کاور ویدئو بررسی ساعت هوشمند W1 جی پلاس / Gplus W1 Review
بررسی ساعت هوشمند W1 جی پلاس / Gplus W1 Review
00:09:35
کاور ویدئو بررسی مانیتور Optix MAG321QR-QD ام اس آی / MSI Optix MAG321QR-QD Review
بررسی مانیتور Optix MAG321QR-QD ام اس آی
00:06:39
کاور ویدئو آنباکس شیائومی ردمی نوت 12 پرو 4G و 5G
آنباکس شیائومی ردمی نوت 12 پرو 4G و 5G
00:06:39
کاور ویدئو بررسی هدفون CHOICE Earbuds X3 آنر / Honor Choice X3 Review
بررسی هدفون CHOICE Earbuds X3 آنر / Honor Choice X3 Review
00:14:05
کاور ویدئو بررسی اسپیکر XBOOM 360 XO3 ال‌جی / LG XBOOM 360 XO3 Review
بررسی اسپیکر XBOOM 360 XO3 ال‌جی / LG XBOOM 360 XO3 Review
00:10:13
کاور ویدئو بررسی ردمی نوت 12 پرو 4G شیائومی / Xiaomi Redmi Note 12 Pro 4G Review
بررسی ردمی نوت 12 پرو 4G شیائومی / Redmi Note 12 Pro 4G
00:07:12
کاور ویدئو بررسی تلویزیون QNED96 ال جی / LG QNED96 Review
بررسی تلویزیون QNED96 ال جی / LG QNED96 Review
00:10:49
کاور ویدئو بررسی کامپیوتر آل این وان Pro 22X 10M ام اس آی / MSI Pro 22X 12M All in One Review
بررسی کامپیوتر آل این وان Pro 22X 10M ام اس آی
00:07:52
کاور ویدئو بررسی و مقایسه ردمی نوت 12 پرو و پرو پلاس / Xiaomi Redmi Note 12 Pro vs Redmi Note 12 Pro Plus
بررسی و مقایسه ردمی نوت 12 پرو و پرو پلاس
00:09:46
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ G5 KF گیگابایت / GIGABYTE G5 KF Review
بررسی لپ تاپ G5 KF گیگابایت / GIGABYTE G5 KF Review
00:11:15
کاور ویدئو آنباکس و معرفی تلویزیون C635 تی سی ال / TCL C635 Unboxing
آنباکس و معرفی تلویزیون C635 تی سی ال / TCL C635 Unboxing
00:04:38
40 مطلب
کالکشن بیوگرافی
بیوگرافی بزرگان علم و فناوری با زندگی و دستاوردهای استادان نوآوری و شکل‌دهندگان دنیای علم و تکنولوژی آشنا شوید.
55 مطلب
لوگوی اندروید
ترفند ها و آموزش های اندروید در مجموعه مطالعاتی آموزش اندروید با برترین و کاربردی‌ ترین ترفند های اندروید آشنا خواهید شد و صفر تا صد تبلت و گوشی اندرویدی خود را آموزش می‌بینید.
14 مطلب
طرح مفهومی سخت‌افزار
شیرجه در سخت افزار با مقالات سخت‌افزاری زومیت در دریای هیجان‌انگیز سخت‌افزار از CPU و GPU تا هوش مصنوعی و شرکت‌های فناوری پیشرو شیرجه بزنید.
18 مطلب
پیکان زرد در کنار کنسول گیم‌بوی و نوکیا 6600
ماشین زمان با مقالات «ماشین زمان» به گذشته دنیای فناوری سفر کنید و همراه ما محصولات و تکنولوژی‌های نوستالژیک را مرور کنید.
43 مطلب
کره لاس وگاس درکنار شاتل فضایی
مهندسی بی‌نهایت داستان ساخت پیچیده‌ترین و خلاقانه‌ترین سازه‌های مهندسی دنیا، از آسمان‌خراش‌های بلند تا شاتل‌های فضایی را در بخش مهندسی بی‌نهایت دنبال کنید.

مقایسه قیمت و مشخصات 🛒

3.7
پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16
آیفون 16 اپل

از62,750,000تومان

3.9
پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Max
آیفون 16 پرو مکس اپل

از102,850,000تومان

4.5
پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Pro
آیفون 16 پرو اپل

از87,750,000تومان

4.1
کنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Pro
3
اپل ایرپادز 4 به همراه کیس
اپل ایرپاد 4

از9,499,000تومان

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات