FCC: تراشه رادیو اف ام باید در آیفون فعال شود
اگرچه برخی از گوشیهای هوشمند ردهبالای موجود در بازار همچنان از رادیو افام پشتیبانی میکنند؛ اما استفاده از این ویژگی در گوشیها به مرور در حال کاهش یافتن است و ظاهرا رگولاتوری آمریکا (FCC) از این موضوع چندان خوشنود نیست. افسیسی اخیرا از شرکت اپل درخواست کرده است تا تراشههای رادیو افام را در آیفون فعال کند. این درخواست بهتازگی و توسط آجیت پای، رئیس هیئتمدیرهی FCC مطرح شده است. پای در بخشی از بیانهی خود در این رابطه میگوید:
حال زمان آن فرا رسیده است تا اپل در این زمینه گام جدیدی بردارد و اولیت خود را بر امنیت مردم آمریکا قرار دهد.
مسلما رادیو یکی از بهترین ابزارهای اطلاعرسانی در زمان وقوع بلایای طبیعی است؛ زیرا در هنگام رخ دادن اینگونه حوادث، احتمال بروز مشکل و عدم کارکرد شبکههای بیسیم وجود دارد. به عنوان مثال میتوان به طوفانهای عظیم هاروی اشاره کرد. در چنین مواقعی میتوان همچنان از رادیو افام استفاده کرد و افراد قادر خواهند بود از طریق این فناوری در شرایط مختلف از اخبار و اطلاعات ضروری آگاهی یابند.
با توجه به اینکه امروزه بیشتر کاربران با استفاده از گوشیهای هوشمند و از طریق سرویسهای استریم به شبکههای رادیویی مورد علاقهی خود دسترسی دارند، میزان استفاده از رادیو افام کمکم در حال کاهش است. پای اولین شخصی نیست که از اپل درخواست کرده است تا از چیپهای رادیو افام در آیفون استفاده کند. به گزارش رویترز، پیش از این سناتور بیل نلسون نیز طی بیانهای از کوپرتینونشینها درخواست کرده است تا چیپستهای رادیو افام را در آیفونهای خود فعال کند. در ادامهبخشی از بیانهی نلسون را با هم میخوانیم:
کاربران باید قادر باشند تا در شرایط اضطراری به اطلاعات مهم و حیاتی دسترسی داشته باشند.
شایان ذکر است که انجمن ملی برادکست نیز درخواستی مشابه برای اپل ارسال کرده است. با وجود اینکه گوشیهای هوشمند امروزه نسبت به هر زمان دیگری بیشتر توسط افراد مورد استفاده قرار میگیرند؛ اما فناوریهای سادهای مثل تلویزیون و رادیو افام همچنان به عنوان راههای اصلی برای انتقال اطلاعات مهم و ضروری به عموم کاربران از جمله افرادی که به گوشیهای هوشمند یا شبکههای بیسیم دسترسی ندارند یا در نواحی روستایی زندگی میکنند یا آنکه از عهدهی مخارج استفاده از خدمات بیسیم بر نمیآیند، کاربرد دارند.
اخیرا مشکلی مشابه مورد آنچه در بالا ذکر شد، رخ داده است و سرویس پخش خارج از محدوده (PBS) در برخی نواحی آمریکا با مشکلاتی مواجه شده است. این سرویسهای پخشکننده نیاز به ساختارهای حیاتی بهنام Translator دارند. Translator-ها در واقع امکانات کم قدرتی هستند که وظیفهی آنها پخش کانال برای جمعیتهای محلی است. افسیسی از هزینهی دقیق سوئیچ کردن فرکانس در سه مورد از Translator-هایی که با مشکل مورد اشاره مواجه شدهاند، اطلاع دقیقی ندارد. این یعنی احتمال دارد دسترسی مردم به سرویس OTA PBS در نواحی روستایی قطع شود.
از آنجا که PBS یکی از روشهای مهم و حیاتی برای ارائهی اطلاعاتی مثل وضعیت آب و هوا، امنیت اجتماعی و خبرهای مهم محسوب میشود، مسلما عدم دسترسی افراد به این سرویس میتواند بر امنیت مردم تاثیرات زیادی داشته باشد.
نظر شما در این مورد چیست؟
نظرات