مدیاتک با تولید مودم 5G برای آیفون اپل از سد اینتل عبور میکند
مدیاتک در شُرف عقد قراردادی برای تأمین تراشههای مورد نیاز اسپیکرهای هوشمند هوم پاد قرار دارد؛ اما بهنظر میرسد مدیاتک اهداف بزرگتری را دنبال میکند و قصد دارد تا به تأمینکنندهی مودم آیفونهای آتی اپل نیز بدل شود.
براساس گزارشی که چند روز قبل در بلومبرگ منتشر شد، کوپرتینونشینها ممکن است روالی را پیش بگیرند که بهموجب آن، اینتل به دومین تأمینکنندهی مودم اپل بدل شود و مدیاتک بخشی از نیاز اپل را تأمین کند؛ البته ظاهرا کوالکام در همان جایگاه قبلی خود قرار دارد و اولین تأمینکنندهی تراشه کوپرتینوییها خواهد بود.
مدیاتک در اوایل ماه ژوئن، مودم 5G خود را معرفی کرد. Helio M70 با سرعت ۵ گیگابیتبرثانیه و با لیتوگرافی هفت نانومتری TSMC رونمایی شد و قرار است در سال ۲۰۱۹، حدود ۶ ماه زودتر از برنامهی مشخص شده توسط مدیاتک به بازار عرضه شود. براساس گزارشهای مختلف، قصد مدیاتک از رونمایی و عرضهی زودهنگام تراشهی مذکور تحریک اپل به استفاده از آن بوده است. هرچند پیش از آنکه کوپرتینوییها بتوانند در مورد استفاده از این تراشه تصمیمگیری کنند، مدیاتک باید اطلاعات و جزئیات بیشتری در مورد نقشهی راه، توسعهی فناوری و نحوهی همکاری دو شرکت با یکدیگر مشخص کند.
با توجه به اینکه کوپرتینونشینها رابطهی چندان خوبی با کوالکام ندارند؛ بنابراین فرصت خوبی است تا مدیاتک را به عنوان جایگزین، برای تأمین قطعات مورد نیاز خود انتخاب کنند.
روابط عمومی بانک سپه ادعای هک شدن دادههای این بانک را تکذیب کرد؛ با این حال گروه هکری گفته است قصد دارد دادههای ۲۰ هزار مشتری را بهزودی منتشر کند.
در آییننامهای که ۲۶ اسفند ماه تصویب شده معاونت علمی اعلام کرده قصد دارد ایرانیان نخبه خارج از کشور را شناسایی و آنها را تشویق به بازگشت به کشور ...
همراه اول به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر، به تمامی مشترکان خود «عیدی» میدهد.
تپهی سرسبزی که در عکس معروف ویندوز XP به آسمانی ژرف تکیه داده بود، روزی واقعیت داشت؛ اما امروز، دیگر خبری از آن منظرهی بکر نیست.
ترند این روزهای فناوری، تبدیل عکسهای معمولی به تصاویر انیمهای به سبک استودیو جیبلی است که با استفاده از ChatGPT انجام میشود؛ اما چگونه؟
کشف نادر موجودی از ژرف دریا در نور روز، واکنشهای گستردهای را در دنیای مجازی برانگیخت و توجهها را بیش از پیش، به حیات مرموز اعماق اقیانوس جلب کرد.
تبوتاب تولید عکس به سبک استودیو جیبلی صدای مدیرعامل OpenAI را درآورد.