ال جی نیاز شیائومی، هواوی و لنوو را به نمایشگرهای انعطاف پذیر تامین می‌کند

جمعه ۲ آذر ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۲
مطالعه 4 دقیقه
منابع نزدیک خبر داده‌اند که ال‌جی در حال همکاری با کمپانی‌های چینی هواوی، شیائومی و لنوو است تا نیاز این کمپانی‌ها به نمایشگر‌های انعطاف‌پذیر را تأمین کند.
تبلیغات

براساس آخرین اخبار منتشر شده، بخش تولید نمایشگر ال‌جی، همکاری مشترک و نزدیکی با شرکت‌های چینی تولیدکننده‌ی گوشی‌های هوشمند تاشدنی دارد تا بتواند نمایشگر مورد نیاز گوشی‌های تاشدنی شرکت‌های هواوی، شیائومی، و لنوو را تأمین کند. 

راستای تحقق این هدف‌، LG Chem واحد مواد شیمیایی شرکت ال‌جی، قصد دارد تا سرما‌یه‌گذاری هنگفتی در کارخانه‌ی مستقر در شهر چئونگ‌جو انجام دهد تا مواد اولیه برای تولید نمایشگرهای انعطاف‌پذیر را تأمین‌ کند. البته در این گزارش، به جزئیات رابطه‌ی همکاری غول بزرگ فناوری کره‌ای و شرکت شیائومی اشاره نشده است؛ ولی به‌نظر می‌رسد هواوی در حال توسعه‌ی نمایشگر ۶ اینچی با همکاری ال‌جی است. ظاهرا نمایشگر تاشدنی هواوی قابلیت تاشدن به سمت بیرون را دارد. در این صورت وقتی گوشی هوشمند تا شود، نیمی از نمایشگر در جلوی دستگاه و نیمی دیگر از نمایشگر پشت دستگاه قرار خواهد گرفت. در نتیجه کاربران در هر دو طرف گوشی، نمایشگری در اختیار خواهند داشت و می‌توانند هم‌زمان از دو نمایشگری که در اختیار دارند استفاده کنند. 

گوشی هوشمند تاشدنی

به‌علاوه، ظاهرا توسعه‌ی نمایشگر گوشی تاشدنی لنوو کمی دیرتر و احتمالا در فصل سوم سال ۲۰۱۹ به تولید انبوه خواهد رسید. براساس گزارش منبع مذکور، گوشی تاشدنی لنوو به‌سمت داخل تا می‌شود و فاقد نمایشگر بیرونی است. به‌جای طراحی نمایشگر ثانویه‌ای در قسمت بیرونی دستگاه برای دسترسی سریع، لنوو طراحی دیگری را درنظر گرفته است که وقتی گوشی تا می‌شود بخشی از نمایشگر برای دسترسی به برخی اپلیکیشن‌های اندرویدی از جمله تاریخ و زمان برای کاربر قابل رویت باشد. همچنین انتظار می‌رود، زمانی‌که دستگاه در حالت بازشده قرار بگیرد، از نمایشگر ۱۳.۶ اینچی با رزولوشن ۲۵۶۰ در ۱۶۰۰ پیکسل بهره ببرد.

پیش از انتشار این گزارش جدید، گفته شده بود که ال‌جی قرار است تأمین نمایشگر دستگاه تاشدنی لنوو را برعهده داشته باشد. البته ظاهرا این دستگاه یک گوشی تاشدنی نخواهد بود و پیش‌تر گفته شده بود که لنوو احتمالا تبلت تاشدنی ۱۳ اینچی تولید می‌کند. به‌نظر می‌رسد که لنوو در تلاش است تا با توسعه‌ی محصولی با نمایشگر بزرگ‌تر، علاوه بر عرضه‌ی دستگاهی با دوام‌تر به بازار، در عین حال بتواند بازار تبلت‌های اندرویدی را مجددا احیا کند. علاوه بر این، گمانه‌زنی‌های قبلی مطرح‌شده در مورد این محصول حاکی از آن است که ویژگی‌های بیشتری به دستگاه اضافه خواهد شد. انتظار می‌رود که دستگاه با زاویه‌ی ۹۰ درجه تا شود و قسمت پایینی دستگاه به‌عنوان کیبوردی مشابه نوت‌بوک قابل استفاده گردد. هرچند هنوز هیچ منبع موثقی چنین ویژگی‌هایی را به‌صورت رسمی تأیید نکرده است و تنها اخباری در مورد دستگاه هوشمندی تاشدنی، مشابه سایر دستگاه‌های هم‌رده‌ی خودش منتشر شده است. در عین حال، جدول زمانی مربوط به گزارش‌های قبلی و آخرین گزارش منتشرشده از غول فناوری کره‌ای، توسعه‌ی چنین دستگاهی را تأیید می‌کند. 

پیش‌تر نیز گزارش‌هایی در مورد گوشی تاشدنی شرکت‌های چینی شیائومی و هواوی منتشر شده است. انتظار می‌رود هواوی در کنار فناوری نمایشگر لمسی جدید خود، فناوری شبکه‌ی 5G‌ را نیز معرفی کند. شایعه شده است که هواوی در تلاش است تا با اپراتورهای تلفن همراه وارد مذاکراه شود. اما وضعیت شیائومی نیز خیلی روشن نیست. از ماه جولای تاکنون اخباری در مورد گوشی تاشدنی شیائومی مطرح می‌شود ولی به‌نظر می‌رسد که ایده‌ی شیائومی در طراحی دستگاه تاشدنی‌اش شبیه به ایده‌ی طراحی Axon M محصول ZTE است. با توجه به اینکه معرفی گوشی هوشمند ZTE تأثیر چندانی بر وضعیت بازار نگذاشته است، طراحی محصولی مشابه آن نیز لزوما نمی‌تواند تأثیر خاصی در بازار ایجاد کند و ایده‌ای فوق‌العاده نخواهد بود. با توجه به این شرایط، امکان دارد اطلاعات بسیار کمی در مورد پروژه‌ی مشترک ال‌جی و شیائومی به بیرون درز پیدا کرده باشد یا این احتمال وجود دارد که شیائومی، پروژه‌ی گوشی تاشدنی خود را در خفا و پشت درهای بسته دنبال می‌کند.

درنظرداشته باشید که برنامه‌ی زمان‌بندی ال‌جی برای تولید نمایشگر‌های تاشدنی در دستگاه‌‌های خودش، از نظر زمانی به به برنامه‌‌‌های سامسونگ بسیار نزدیک است. سامسونگ نمایشگر انعطاف‌پذیر خود را در کنفرانس توسعه‌دهندگان نمایش داد. انتظار می‌رود سامسونگ گوشی هوشمندی از سری گلکسی در اوایل سال ۲۰۱۹ میلادی معرفی کند.

همین مسئله، فشار مضاعفی بر واحد نمایشگر ال‌جی که برای اولین‌بار در این حوزه وارد می‌شود و در حال رقابت با یکی از قدیمی‌ترین شرکت‌های تولیدکننده‌ی نمایشگر است، ایجاد خواهد کرد. اما اگر اطلاعات مربوط به گزارش همکاری ال‌جی با شرکت‌های چینی صحت داشته باشد، چنین رویکردی دقیقا همان چیزی است که ال‌جی واقعا به‌دنبال آن بوده است. البته باید ببینیم که شرکت‌های شخص ثالث موفق به فروش چه تعداد دستگاه هوشمند تاشدنی با نمایشگر ال‌جی به بازار خواهند شد و آیا می‌توانند فروش بیشتری را نسبت به سامسونگ در بازار از آن خود کنند. در عین حال اگر ال‌جی دیسپلی بتواند در نقش تأمین‌کننده‌ی نمایشگر تاشدنی با شرکت‌های مختلفی وارد همکاری شود، می‌تواند جایگاه خود را نسبت به رقیب سرسخت‌اش در حوزه‌ی تأمین نمایشگر در بازار بیش‌ازپیش تثبیت کند. بعید نیست روزی ال‌جی بتواند به بهترین شرکت تولیدکننده‌ی نمایشگر تاشدنی و انعطاف‌پذیر بازار تبدیل شود. باید ببینیم در ادامه چه مسیری را طی خواهد کرد. به‌نظر شما ال‌جی در این مسیر موفق خواهد شد؟ 

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات