اپل دو پتنت برای کاهش برآمدگی دوربین‌های آیفون ثبت کرده است

پنج‌شنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰
مطالعه 2 دقیقه
پتنت‌های جدیدی اپل، نشان از این دارد که این شرکت در کنار بهبود عملکرد و کیفیت دوربین گوشی‌های خود، قصد کاهش بیرون‌زدگی آن‌ها را نیز دارد.
تبلیغات

تجربه‌ی عکاسی گوشی‌های هوشمند هرساله با پیشرفت برندهای پیشتاز بهبود چشمگیری می‌یابد؛ به‌ویژه در پرچم‌داران اپل، گوگل و هواوی. درحالی‌که حسگرها از نظر اندازه و توان پردازشی بهبود پیدا کرده‌اند، لنزهای مقابل حسگرها در اکثر موارد یکسان باقی‌ مانده‌اند.

پیش‌ از این تعدادی از سازندگان چینی مانند اوپو رینو ۱۰ ایکس زوم و هواوی پی ۳۰ پرو، در بهبود میزان زوم دوربین‌ها پیشرفت داشته‌اند. این دستگاه‌ها از چینش پریسکوپی استفاده می‌کنند که در آن المان‌های لنز به‌جای قرارگیری در راستای ضخامت گوشی، موازی با بخش پشتی قرار گرفته‌اند. 

در دو پتنت جدید دوربین که اپل به ثبت رسانده است، این شرکت قصد دارد تا کیفیت تصویر آیفون‌های آینده را بیشتر بهبود ببخشد. هردو پتنت با نام «سیستم لنز تاشده» ثبت‌ شده‌اند که از سه یا پنج عدسی انکساری بهره می‌برند. این پتنت‌ها لنزهایی را نشان می‌دهند که از طریق یک منشور منعکس می‌شوند؛ بنابراین دیگر نیازی به قرارگیری مستقیم پشت گوشی ندارند.

پتنت دوربین جدید اپل

با قرارگیری لنزها به این حالت، سازندگان می‌توانند فاصله‌ی بین حسگر و لنزها را بیشتر کنند؛ درحالی‌که اندازه‌ی برآمدگی مورد نیاز برای پشتیبانی از تمام سخت‌افزارهای لازم، از جمله لرزشگیر اپتیکال و فوکوس خودکار را کاهش می‌دهند.

چینش سه‌عنصره می‌تواند فاصله‌ی کانونی بین ۸۰ میلی‌متر و ۲۰۰ میلی‌متر (معادل ۳۵ میلی‌متر) و میدان دید ۱۸ تا ۲۸ درجه ارائه دهد. که برای کاربری‌های تله‌فوتو ایده‌آل است. در همین حال، چینش پنج عنصره می‌تواند به‌عنوان دوربین استاندارد و واید، با دید کانونی بین ۲۸ تا ۴۱ درجه و فاصله‌ی کانونی معادل ۳۵ میلی‌متر از ۵۰ تا ۸۵ میلی‌متر، استفاده شود.

آیفون 11 پرو مکس / iPhone 11 Pro Max

همان‌طور که اشاره شد، دیگر شرکت‌ها همانند هواوی نیز پیش‌تر از این آرایش اجزای دوربین استفاده کرده‌اند؛ اما این نوع از دوربین‌ها بیشتر برای تأمین فواصل کانونی بالا و تله‌فوتو کاربرد دارند. با توجه به این پتنت‌ها، اپل قصد استفاده از ایده‌ی مشابهی برای دوربین‌های استاندارد و تله‌فوتوی خود دارد. در نظر داشته باشید که همیشه ثبت کردن پتنتی توسط یک شرکت، دلیلی بر واقعی و عملی شدن آن نیست.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات