درآمد HTC از سال ۲۰۱۷ تاکنون با افت ۸۷ درصدی مواجه شده است
اچتیسی (HTC) زمانی جزو یکی از برجستهترین تولیدکنندگان گوشیهای هوشمند اندرویدی بود و طرفداران بسیار زیادی در سراسر دنیا داشت که تحت هر شرایطی از آن حمایت میکردند. این شرکت در سالهای نهچندان دور محصولاتی تولید میکرد که از جوانب زیادی پیشگام بودند و گوشیهایی نوآورانه بهشمار میآمدند. گوشیهای اچتیسی جزو نخستین گوشیهایی بودند که به اسپیکر جلویی استریو و بدنهی فلزی مجهز شدند و از این رو توانستند توجهات زیادی را بهسمت خود جلب کنند.
متأسفانه اچتیسی امروزه از دوران اوجش فاصلهی زیادی گرفته است و از سال ۲۰۱۱ تاکنون شاهد افت تدریجی درآمد این شرکت هستیم. روند افت درآمد اچتیسی در سال ۲۰۱۹ به بحرانیترین حد ممکن رسید؛ تا حدی که در گزارش عملکرد مالی این شرکت که از سوی تککرانچ، منتشر شده، اچتیسی توانسته در سال ۲۰۱۹ تنها ۳۳۳ میلیون دلار درآمد کسب کند. این میزان درآمد کسبشده در مقایسه با درآمد ۷۸۹ میلیون دلاری سال ۲۰۱۸ با افت بیش از ۵۰ درصد مواجه شده است. همچنین با بررسی آمار متوجه میشویم این شرکت موفق شده بود در سال ۲۰۱۷ درآمدی بالغ بر ۲ میلیارد دلار کسب کند. این درآمد دقیقا پیش از زمانی است که گوگل بخش عظیمی از کسبوکار موبایلی HTC را بهتصاحب خود درآورد. این یعنی درآمد اچتیسی از سال ۲۰۱۷ تاکنون بهمیزان ۸۷ درصد افت کرده است.
یکی از کارشناسان رسانهی بلومبرگ برای درک بهتر میزان افت درآمد اچتیسی، مقایسهی جالبی انجام داده است. او میگوید میزان درآمدی که اپل در مدت دو هفته از طریق فروش ایرپاد کسب میکند، بیشتر از درآمد کسبشده توسط اچتیسی در طول یک سال کامل است. مدیرعامل اچتیسی سال گذشته هنگام مصاحبه با رسانهی تککرانچ اعلام کرد سهم این شرکت از بازار موبایل بهشدت کاهش یافته و همین موضوع روی کاهش درآمدها نیز اثر گذاشته است. مدیرعامل اچتیسی گفت این شرکت از تولید گوشیهای هوشمند نوآورانه دست برمیدارد، زیرا تصمیم گرفته در حوزهی واقعیت مجازی سرمایهگذاری کند.
در حال حاضر اچتیسی چندین هدست واقعیت مجازی را تحت برند Vive تولید کرده و بهفروش میرساند؛ این شرکت تاکنون بهصورت رسمی نگفته که موفق به فروش چه تعداد از این هدست شده است. اچتیسی از مدتها پیش تصمیم گرفته است استراتژی خود در بازار گوشیهای هوشمند را تغییر دهد و بیشتر روی فروش گوشیهای میانرده در بازار هند تمرکز کند. بازار هند امروزه دومین بازار بزرگ دنیا برای گوشیهای هوشمند بهشمار میآید و از این رو اهمیت بسیار بالایی برای گوشیسازان دارد.
تا زمان نگارش این خبر، اچتیسی هنوز بهصورت رسمی گزارش مالی مربوط به سهماههی پایانی سال ۲۰۱۹ را منتشر نکرده است. بااینحال تمامی شواهد حاکی از آن هستند که درآمدهای این شرکت فصلبهفصل کاهش مییابد و اچتیسی اوضاع خوبی را سپری نمیکند.
شما کاربران زومیت چه دیدگاهی درمورد کاهش شدید درآمدهای اچتیسی دارید؟
قیمت بهروز، مشخصات فنی و هر اطلاعاتی که برای خرید ارزان و آگاهانهی گوشی هوشمند نیاز دارید را در بخش محصولات زومیت بیابید. در این بخش، علاوهبر مشخصات فنی دقیق و پاسخ به سوالات شما، امکان مقایسهی دو یا چند محصول درکنار گالری تصاویر رسمی محصولات دردسترس شما خواهد بود. شما میتوانید برای اطلاع از آخرین قیمت گوشی سامسونگ، گوشیهای شیائومی، هواوی و آیفونهای اپل از بخش محصولات زومیت استفاده کنید.
اقامتگاههای لوکس حفاری شده در کوههای حجاز عربستان قدم دیگری برای تبدیل این کشور به قطب گردشگری جهانی و کاهش وابستگی به نفت است.
فاصلهی زیادی تا آنپکد ۲۰۲۵ نداریم؛ مراسمی هیجانانگیز با محوریت گلکسی S25 اولترا که زومیت آن را بهشکلی متفاوت پوشش خواهد داد.
ظاهراً سامسونگ قصد دارد گلکسی S25 اولترا مجهز به رم ۱۶ گیگابایتی را فقط در برخی کشورها عرضه کند.
ارسال پیامهای دارای اسپویلر تلگرام بهخصوص در کانالهای عمومی برای مخفیکردن بخشی از متن یا حتی تصاویر، کاربرد دارد.
چهارشنبه ساعت ۲۰:۱۵ پوشش زندهی رویداد آنپکد ۲۰۲۵ را از زومیت دنبال کرده و شانستان برای برندهشدن یکی از ۱۰ شمش طلای زرپاد را امتحان کنید.
در مقالهی پیش رو با در نظر گرفتن پارامترهای تأثیرگذار بر تجربهی کاربر، بهترین گوشیهای بازار ایران را در بازههای قیمتی مختلف معرفی میکنیم.
سم آلتمن میگوید که مردم باید توقعات خود از هوش مصنوعی را ۱۰۰ برابر کمتر کنند.