بازار نمایشگرهای OLED گوشی‌های هوشمند همچنان در دستان سامسونگ

پنج‌شنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۰
مطالعه 2 دقیقه
گزارش‌ها نشان می‌دهد سامسونگ در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۰ نیز مانند بازه‌های زمانی قبلی، پر‌فروش‌ترین شرکت سازنده نمایشگرهای OLED برای گجت‌های حمل‌شدنی است.
تبلیغات

سامسونگ به‌قدری درزمینه‌ی ساخت نمایشگرهایی با پنل OLED پیشرفت کرده است که نه‌تنها برای محصولات خود، بلکه برای شرکت‌های بزرگی نیز مانند اپل، هواوی، شیائومی و وان‌پلاس پنل OLED تولید می‌کند. تقریبا می‌توان گفت بازار پنل‌های OLED برای گجت‌های حمل‌شدنی مانند تبلت و گوشی موبایل در دستان سامسونگ است.

گزارش شرکت استون پارتنرز، شرکت فعال در‌زمینه‌ی تحلیل بازار، نیز برتری سامسونگ در بازار نمایشگرهای OLED برای گجت‌های حمل‌شدنی را تأیید می‌کند. این شرکت مدعی است که سامسونگ در بازه زمانی سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۰ توانسته ۶۱/۶ میلیون واحد پنل OLED تولید و عرضه کند.

فروش محصولات سامسونگ در حالی است که بخش بسیار کمی از بازار به شرکت‌های دیگر سازنده پنل‌های OLED اختصاص یافته است. درواقع، مجموع پنل‌های OLED فروخته‌شده در سه‌ماهه‌ی اول سال ۲۰۲۰ برابر ۶۸/۳ میلیون واحد است که از این میزان، ۶۱/۶ میلیون پنل را سامسونگ تولید و عرضه کرده است.

با‌توجه‌به آمار و ارقام ارائه‌شده، سامسونگ درحدود ۹۰ درصد از بازار پنل‌های OLED مخصوص گجت‌های حمل‌شدنی را دراختیار دارد و به‌نظر می‌رسد این آمار در بازه‌های زمانی بعدی حتی افزایش یابد. در‌حال‌حاضر، سامسونگ نمایشگرهای حفره‌دار مخصوص قرارگیری دوربین سلفی را برای شرکت‌های مختلف تولید می‌کند و به‌نظر می‌رسد با رشد محبوبیت این مدل از نمایشگرها، سامسونگ نیز سفارش‌های بیشتری دریافت خواهد کرد.

نمایشگر قابل انعطاف سامسونگ

برخورداری از حفره در نمایشگر به این معنی است که سازندگان گوشی هوشمند می‌توانند حاشیه‌ی موجود در بالای نمایشگر را تاحدممکن کاهش دهند و دوربین سلفی نیز داخل حفره تعبیه شود. در‌حال‌حاضر، بسیاری از گوشی‌های هوشمند پرچم‌دار چنین ویژگی دارند و حتی برای مدل‌های میان‌رده مانند گوشی سامسونگ گلکسی ام ۵۱ نیز چنین ویژگی در نظر گرفته شده است.

علاوه‌بر نمایشگرهای حفره‌دار برای دوربین سلفی، سامسونگ روی نمایشگرهای منعطف نیز کار و از این نوع نمایشگر در محصولاتی مانند گلکسی فولد استفاده می‌کند. چندی پیش، گفته شد سامسونگ ظرفیت تولید نمایشگرهای منعطف را افزایش داده است و چنین خبری محبوبیت گلکسی فولد میان کاربران یا سفارش شرکت‌های سازنده گوشی هوشمند برای این دسته از نمایشگرها را نشان می‌دهد.

مانند بسیاری از شرکت‌های دیگر، سامسونگ نیز از شیوع بیماری کرونا ضربه خورده است و گفته می‌شود میزان فروش سری گلکسی اس ۲۰ درمقایسه‌با گلکسی اس ۱۰ با افت ۴۰ درصدی همراه است. باید دید در آینده، شیوع بیماری کرونا چه تأثیری بر شرکت‌های سازنده‌ی گوشی‌های هوشمند ازجمله سامسونگ خواهد گذاشت.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات