گلکسی نوت 20 با باتری ۴۰۰۰ میلیآمپرساعتی معرفی میشود
سال گذشته گوشی سامسونگ گلکسی نوت ۱۰ با باتری ۳۵۰۰ میلیآمپرساعتی رونمایی شد. ظاهرا امسال کرهایها قصد دارند گوشی هوشمند جانشین گلکسی نوت ۱۰ را با باتری با ظرفیت بالاتری به بازار عرضه کنند.
براساس آخرین گزارش منتشر شده از سوی وبلاگ Galaxy Club، سامسونگ قصد دارد گلکسی نوت ۲۰ را با باتری با ظرفیت بیشتر یعنی باتری ۴۰۰۰ میلیآمپرساعتی معرفی کند.
وبلاگ هلندی Galaxy Club ادعا میکند ظرفیت نامی باتری گوشی هوشمندی با شمارهی مدل EB-BN980ABY برابر با ۳۸۸۰ میلیآمپرساعت خواهد بود. درنتیجه احتمالا محصول نهایی با باتری ۴۰۰۰ میلیآمپرساعتی و مشابه ظرفیت باتری گلکسی اس ۲۰ روانهی بازار میشود.
اگر گلکسی نوت ۲۰ با باتری ۴۰۰۰ میلیآمپرساعتی معرفی شود، احتمالا نسخهی پلاس با باتری ۴۵۰۰ میلیآمپرساعتی (مشابه گلکسی اس ۲۰ پلاس) یا مشابه گلکسی اس ۲۰ اولترا با باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی عرضه شود. در حال حاضر اطلاعات زیادی در مورد مشخصات گلکسی نوت ۲۰ منتشر نشده است، اما نسخهی 5G مدل پلاس این گوشی هوشمند اواسط فروردینماه در بنچمارک گیکبنچ رویت و برخی مشخصات آن از جمله بهرهمندی از سیستمعامل اندروید ۱۰ ، رم ۸ گیگابایتی و احتمالا تراشهی اسنپدراگون ۸۶۵ پلاس به بازار عرضه خواهد شد. پیشتر نیز گفته شده بود که گلکسی نوت ۲۰ و گلکسی فولد ۲ به تراشه اسنپدراگون ۸۶۵ مجهز میشوند.
با وجود فراگیر شدن بیماری کرونا در سراسر کشورهای جهان، سامسونگ قصد دارد گوشیهای هوشمند گلکسی نوت ۲۰ را اواسط مردادماه در رویدادی آنلاین معرفی کند.
در آییننامهای که ۲۶ اسفند ماه تصویب شده معاونت علمی اعلام کرده قصد دارد ایرانیان نخبه خارج از کشور را شناسایی و آنها را تشویق به بازگشت به کشور ...
کشف نادر موجودی از ژرف دریا در نور روز، واکنشهای گستردهای را در دنیای مجازی برانگیخت و توجهها را بیش از پیش، به حیات مرموز اعماق اقیانوس جلب کرد.
زمینلرزهی ۷٫۷ ریشتری اخیری که میانمار و تایلند را لرزاند، خسارات مالی و جانی فراوانی برجای گذاشت. این زمین لرزه ویژگیهای خاصی داشت.
در مقالهی پیش رو با در نظر گرفتن پارامترهای تأثیرگذار بر تجربهی کاربر، بهترین گوشیهای بازار ایران را در بازههای قیمتی مختلف معرفی میکنیم.
ترند این روزهای فناوری، تبدیل عکسهای معمولی به تصاویر انیمهای به سبک استودیو جیبلی است که با استفاده از ChatGPT انجام میشود؛ اما چگونه؟
آژانس فضایی اروپا اولین دسته از تصاویر بزرگمقیاس تلسوپ فضایی اقلیدس را که برای یافتن صدها لنز گرانشی قوی بهکار رفتهاند، منتشر کرده است.
روابط عمومی بانک سپه ادعای هک شدن دادههای این بانک را تکذیب کرد؛ با این حال گروه هکری گفته است قصد دارد دادههای ۲۰ هزار مشتری را بهزودی منتشر کند.