میت 40 هواوی احتمالا به نمایشگر OLED ساخت BOE مجهز میشود
بهنظر میرسد BOE طی چند وقت اخیر توانسته کیفیت نمایشگرهای OLED خود را بهحدی بالا ببرد که توجه شرکتهای پیشرو در صنعت موبایل به آنها جلب شود. از مدتها پیش شایعههایی با محوریت بهرهمندی آیفون ۱۲ و آیفون ۱۲ مکس از صفحهنمایش ساخت BOE شنیده بودیم و ظاهرا کمکم شرکتهای دیگر نیز با این برند وارد مذاکره شدهاند. اگر اوضاع بههمین شیوه پیش برود، قطعا BOE شرکتهای نامآشنای سامسونگ دیسپلی و الجی دیسپلی را در بازار بهچالش خواهد کشید. گزارشی جدید اعلام میکند هواوی، BOE را بهعنوان تأمینکنندهی پنل گوشیهای میت ۴۰ و میت ۴۰ پرو (Huawei Mate 40 Pro) انتخاب کرده است.
BOE قرار است تنها تأمینکنندهی صفحهنمایش بهکاررفته در هواوی میت ۴۰ باشد، با اینحال ظاهرا مدل پرو نمایشگرهایش را از سه تأمینکننده دریافت خواهد کرد که شامل BOE و سامسونگ دیسپلی و الجی دیسپلی هستند. هواوی اوایل سال جاری میلادی سفارش تولید پنل BOE را بهمنظور استفاده در گوشی P40 ثبت کرده، اما طبق گزارشها در آن زمان نمایشگرهای BOE هنوز بهطور کامل آماده نبودهاند. صفحهنمایشی که BOE تولید میکند از نوع OLED با فناوری ویژهای موسومبه On-Cell است.
BOE تنها شرکت چینی نیست که روی نمایشگرهای OLED با فناوری On-Cell کار میکند. CSOT و ویژناکس (Visionox) شرکتهای دیگری هستند که در همین حوزه فعالیت میکنند. ناگفته نماند ویژناس مدتی پیش موفق شد به فناوری خاصی برای انتقال دوربین سلفی به زیر صفحهنمایش دست پیدا کند. با اینحال فعلا هیچیک از این شرکتها سفارشی بزرگ برای تولید صفحهنمایش دریافت نکردهاند. همانطور که اشاره کردیم BOE افزونبر هواوی با اپل هم وارد مذاکر شده؛ با اینحال شایعههای جدید میگویند اپل نمیخواهد از نمایشگرهای این شرکت در آیفون ۱۲ استفاده کند.
همانطور که میتوان از نام On-Cell برداشت کرد، نمایشگرهای لمسی مجهزبه این فناوری لایهای حساسبهلمس دارند که در درون خود پنل جای داده شده است. راهکارهای پیشین شامل یک لایهی لمسی مجزا بودند که باید روی پنل قرار میگرفت؛ همین موضوع باعث میشد در بین صفحهی لمسی و خود نمایشگر، فاصلهای اندک وجود داشته باشد. روش On-Cell باعث میشود نمایشگر، مشخصههای نوری و مکانیکی بهتری داشته باشد. این روش همچنین باعث باریکتر و ارزانتر شدن نمایشگرها میشود. با اینحال بهمنظور استفاده از فناوری On-Cell برخی چالشهای مهم پیشروی شرکتها ظاهر میشوند. بههمین دلیل است که شرکتهایی نظیر BOE تاکنون در این حوزه ورود نکرده بودند.
فردی با نام کاربری RODENT950 در توییتر، بهروشی جالب ازطریق ایموجی جزئیاتی دیگر درمورد گوشیهای سری هواوی میت ۴۰ فاش کرده است. اگر توییت منتشرشده توسط این افشاگر را درست رمزگشایی کرده باشیم، میت ۴۰ پرو قرار است به صفحهنمایش واترفال (آبشاری) با بریدگی کپسولشکل بهمنظور میزبانی از دوربین سلفی دوگانه مجهز شود. ازطرفی مدل معمولی میت ۴۰ دارای صفحهنمایش خمیده خواهد بود؛ اما میزان خمیدگی صفحهنمایش میت ۴۰ قرار نیست در حد خمیدگی صفحهنمایش میت ۴۰ پرو باشد. بهعلاوه میت ۴۰ در پنل جلویی میزبان دوربین سلفی یگانه خواهد بود.
شرکتهای فعال در زنجیرهی تأمین هواوی خردادماه امسال مدعی شدند گوشیهای میت ۴۰ و میت ۴۰ پرو به نوعی دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی مجهز خواهند بود که تجهیزات نوری آن بهشکل محسوسی بهبود پیدا کرده است. بر این اساس گفته میشود دوربین اصلی میت ۴۰ و ۴۰ پرو لنزی 9P (مجهز به ۹ اِلِمان) از نوع بدون فُرم (Free-Form) خواهد بود. لنزهای بدون فرم برای عکاسی فوق عریض بااهمیت هستند. برای کسب جزئیات بیشتر درمورد لنز بدون فرم میتوانید این مقاله را در زومیت بخوانید. در کنار اینها افشاگران مدعی شدهاند گوشیهای موردبحث هواوی دارای تراشهی پنج نانومتری کرین ۱۰۰۰ با هستههای کورتکس A77 خواهند بود.
شما کاربران زومیت چه دیدگاهی درمورد احتمال استفاده از صفحهنمایش BOE در میت ۴۰ هواوی دارید؟ بهنظر شما این اتفاق چه تأثیری روی قیمت گوشی هواوی میت ۴۰ خواهد داشت؟
رهایی از خاطرات بد میتواند به درمان بسیاری مشکلات روانی کمک کند و پژوهشگران روشی برای این کار پیدا کردهاند.
One UI 7 با تغییرات زیادی در مقایسه با نسخهی پیشین منتشر شده؛ اما در این مطلب به ۵ ویژگی کوچک و جدیدی اشاره میکنیم که در آن ارائه شده است.
الگوریتم اینستاگرام در سال ۲۰۲۵ چطور کار میکند؟ اگر میخواهید بیشتر دیده شوید، زمانش رسیده است که رازهای الگوريتم جديد اينستاگرام را یاد بگیرید.
با بهترین برنامه پی دی اف ساز برای ایفون، اسناد کاغذی را در چند ثانیه دیجیتالی کنید. تجربهای حرفهای و سریع در انتظار شماست.
طبق مصوبهی ۳۰ دی ماه، هیئت دولت همه گوشیهای آیفون ۱۴ و ۱۵ و ۱۶ امکان رجیستر شدن دارند.
اگر ترجیح میدهید برای بازی روی کامپیوتر، بهجای ماوس و کیبورد از کنترلر استفاده کنید، راهنمای خرید پیش رو برای شما است.
تیکتاک متعلق به شرکت چینی بایتدنس، از ۳۰ دی در ایالات متحده مسدود شد؛ پشت پردهی ماجرای ممنوعیت تیکتاک چیست و به کجا ختم میشود؟