سیستم دوربین متحرک شیائومی میتواند به بهبود تصاویر زاویهباز دوربینهای گوشیهای آن کمک کند
سایت LetsGoDigital تصاویری از پتنتهای شیائومی منتشر کرده است که نشان میدهد این شرکت چینی در حال کار روی یک سیستم دوربین قابل جداسازی برای گوشیهای هوشمند آتی خود است.
وسیلهای که در این پتنتها توصیف شده شامل یک آرایهی متشکل از دو دوربین است. هر دو دوربین روی یک صفحهی قابل جداسازی قرار دارند که میتواند زوایای دید دوربینها را تغییر دهد. در یکی از حالتها، زاویهی بین دوربینها میتواند حول یک لولا تغییر کند تا میدان دید، گستردهتر شود. با روی هم انداختن دو عکس در یک نرمافزار میتوان یک عکس دارای زاویهی بازتر ایجاد کرد.
وبسایت LetsGoDigital مدل دو دوربین را بهصورت افقی درکنار هم دیگر نشان میدهد ولی شیائومی میتواند چنین سیستمی را با آرایش عمودی نیز به کار گیرد.
هنوز مشخص نیست که شیائومی با این پتنت میخواهد چه مشکلی را برطرف کند. بااینکه این آرایهی دوربین به گوشیهای هوشمند شیائومی این امکان را میدهد تا عکسهای زاویه-باز دقیقتر و با جزئیات بیشتری بگیرد، ولی طراحی چنین وسیلهای بهنظر غیرضروری میرسد.
بهنظر نمیرسد که هدف از این ثبتاختراع، کاهش تعداد حسگرهای روی گوشی هوشمند باشد. گوشیهای هوشمند معمولی میتوانند تنها با یک دوربین عکسهای زاویه-باز بگیرند اما این سیستم برای گرفتن چنین عکسهایی، نیازمند دو دوربین مشابه است. اگر شیائومی میخواهد کیفیت عکسهای دوربینهای گوشیهایش را بهبود بخشد میتواند روی مشکلات قابلیت زوم و دوربین ماکروی آنها کار کند.
بهعلاوه، همانطور که در مورد نسل پیشین گوشیهای تاشو دیدیم، اضافهکردن قطعات قابل جداسازی میتواند سبب افزایش آسیبپذیری فیزیکی گوشیهای هوشمند شود. اگر گوشی از دستتان بیافتد، ممکن است دو دوربین روی این آرایه، اندکی جابهجا شده و از یک ردیف خارج شوند. این مشکل سبب کاهش شدید کیفیت عکسهای گرفته شده توسط این دوربینها میشود.
به دلایل بالا، نباید خیلی به این ثبتاختراع شیائومی امید داشت. ظاهرا شیائومی علاقهی زیادی به ثبت پتنتهایی مثل صفحهنمایش جداپذیر و گوشی دارای قابلیت نگهداشتن ایرپاد دارد. خیلی کم پیش میآید که چنین طراحیهایی، گامی بزرگ در پیشرفت یک شرکت باشند.
ترند این روزهای فناوری، تبدیل عکسهای معمولی به تصاویر انیمهای به سبک استودیو جیبلی است که با استفاده از ChatGPT انجام میشود؛ اما چگونه؟
آژانس فضایی اروپا اولین دسته از تصاویر بزرگمقیاس تلسوپ فضایی اقلیدس را که برای یافتن صدها لنز گرانشی قوی بهکار رفتهاند، منتشر کرده است.
زمینلرزهی ۷٫۷ ریشتری اخیری که میانمار و تایلند را لرزاند، خسارات مالی و جانی فراوانی برجای گذاشت. این زمین لرزه ویژگیهای خاصی داشت.
گوشی اقتصادی جدید پوکو با نام C71 بهزودی از راه خواهد رسید و اکنون طراحی این محصول قبل از رونمایی رسمی فاش شده است.
کاسیو سری جدید ساعتهای G-Shock را با الهام از مدلهای کلاسیک و محبوب خود معرفی کرد.
روابط عمومی بانک سپه ادعای هک شدن دادههای این بانک را تکذیب کرد؛ با این حال گروه هکری گفته است قصد دارد دادههای ۲۰ هزار مشتری را بهزودی منتشر کند.
در مقالهی پیش رو با در نظر گرفتن پارامترهای تأثیرگذار بر تجربهی کاربر، بهترین گوشیهای بازار ایران را در بازههای قیمتی مختلف معرفی میکنیم.