شایعه: BOE با موفقیت در آزمون کیفی بخشی از نمایشگرهای آیفون ۱۳ را تأمین خواهد کرد

چهارشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۰
مطالعه 2 دقیقه
گزارشی از زنجیره‌ی تأمین ادعا می‌کند که BOE یکی از تأمین‌کنندگان اصلی پنل نمایشگر OLED برای گوشی‌های خانواده‌ی آیفون ۱۳ خواهد بود.
تبلیغات

در ابتدا، تصور می‌شد BOEَ شرکتی چینی فعال در حوزه‌ی تولید نمایشگرهای OLED، تولید صفحه‌نمایش آیفون ۱۲ و ۱۲ مینی را برعهده گرفته باشد؛ اما درنهایت، BOE نتوانست از آزمون‌های کیفی اپل سربلند بیرون آید و سهم تولید نمایشگر خانواده‌ی آیفون ۱۲ را به دو رقیب نام‌آشنای خودَ یعنی الجی و سامسونگَ واگذار کرد.

به‌گزارش اپل‌اینسایدر و با استناد به اطلاعات به‌دست‌آمده از زنجیره‌ی تأمین، گفته می‌شود BOE باردیگر به‌دنبال تصاحب سهمی از تولید نمایشگرهای آیفون است و از قرار معلوم، این‌بار بخت‌واقبال با او یار بوده و توانسته است آزمون‌های کیفی اپل را با موفقیت پشت‌سر بگذارد. دراین‌میان، گفته می‌شود این شرکت چینی با GIS، تأمین‌کننده‌ی صفحات حساس به لمسَ در تولید پنل‌های OLED برای نسل بعدی گوشی‌های آیفون همکاری می‌کند.

تاکنون، اخبار ضدونقیضی از اضافه‌شدن BOE به زنجیره‌ی تأمین نمایشگرهای غول دنیای فناوری منتشر شده است. برای مثال، گزارشی در اوایل سال جاری نشان می‌داد که تأمین‌کننده‌ی مستقر در چین در تلاش است دستورالعمل‌های سختگیرانه تضمین کیفیت اپل را برآورده کند. باوجوداین، اخبار اخیر حاکی از آن بود که این شرکت برای دومین‌بار در تأمین این نمایشگرها ناکام مانده است؛ اما اپل در سال ۲۰۲۰، چندین‌بار از خطوط تولید BOE بازدید کرده است و شاید این امر به‌منزله‌ی امیدواربودن به تولیدات این شرکت تلقی شود.

به‌طورکلی، اعتقاد بر این است که دو مدل از چهار مدل آیفون عرضه‌شده در سال ۲۰۲۱ از ترانزیستورهای فیلم‌نازک موسوم به LTPO برخوردار خواهند بود. این فناوری گام مهمی در صفحه‌نمایش گوشی‌های هوشمند است که از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پشتیبانی می‌کنند و به‌احتمال زیاد، دو مدل آیفون پرو و پرو مکس در سال آینده از این تکنولوژی استفاده خواهند کرد.

پیش‌ازاین، برخی شایعات از وجود نمایشگرهای ۱۲۰ هرتزی ProMotion در گوشی‌های خانواده‌ی آیفون ۱۲ حکایت می‌کردند؛ اما این امر محقق نشد و اپل تکنولوژی 5G را به آن ترجیح داد. اگرچه دستگاه‌هایی مانند آیپد پرو از نمایشگرهای ۱۲۰ هرتزی بدون فناوری LTPO استفاده می‌کنند، این فناوری در گوشی‌های هوشمند امری مهم است که هم نرخ نوسازی تصویر چشمگیری ارائه می‌دهد و هم در مصرف باتری بسیار تأثیرگذار است. تکنولوژی LTPO این اجازه را به گوشی هوشمند می‌دهد که نرخ نوسازی تصویر را از ۱ تا ۱۲۰ هرتز به‌صورت متغیر و باتوجه‌به نیاز تغییر دهد و بهره‌وری از انرژی را بیشتر کند.

هم‌اکنون، سامسونگ و ال‌جی دیسپلی ترانزیستورهای فیلم‌نازک LTPO را تولید می‌کنند؛ اما انتهای سال ۲۰۲۰ گزارشی منتشر شد که به این موضوع اشاره می‌کرد شرکت BOE در تولید این فناوری از دو رقیب مستقر در کره‌جنوبی عقب افتاده است. حال ادعا می‌شود BOE برخی از این مسائل را پشت‌سر گذاشته و فناوری OLED این شرکت اکنون به تولیدکنندگان کره‌جنوبی نزدیک‌تر است. همچنین با وجود پیچیدگی نمایشگرهای جدید، گمان می‌رود BOE سهمی از تأمین این نمایشگرها را به‌دست آورده باشد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات