احتمال استفاده از دوربین پرچمدار در گوشی 5G بلک بری
مردادماه سال گذشته مشخص شد که OnwardMobility امتیاز ساخت گوشیهای بلکبری را به دست آورده است و قصد دارد اولین گوشی 5G بلکبری را امسال راهی بازار کند.
اکنون نزدیک به ۸ ماه از آن صحبتها گذشته است و تنها خبری که از گوشی بعدی بلکبری منتشر شده، این است که احتمالا از صفحهکلید QWERTY استفاده میکند و بهاحتمال زیاد یک دوربین پرچمدار برای آن در نظر گرفته شده است.
بر اساس شایعات، این گوشی هوشمند قرار بود در نیمه اول سال ۲۰۲۱ راهی بازار شود؛ اما به نظر میرسد که عرضه گوشی بلکبری تا اواخر سال ۲۰۲۱ به تأخیر افتاده است. آخرین گوشی بلکبری، بلکبری پریو بود در سال ۲۰۱۵ و با سیستمعامل اندروید راهی بازار شد و انتظار میرود گوشیهای بعدی این شرکت هم همین روند را ادامه بدهند.
هنوز جزئیات زیادی از قرارداد بلکبری و Onward Mobility منتشر نشده است؛ اما به این نکته اشاره شده که گوشیهایی با پسوند S راهی بازار خواهد شد که شروعکننده سری جدیدی از محصولات بلکبری خواهند بود.
در گزارشها به این موضوع اشاره شده است که بلکبری بعدی به یک دوربین پرچمدار مجهز شده و به نقل از فونآرنا، به واسطه داشتن دوربین بهتر با قیمتی بالاتر از دیگر محصولات بلکبری راهی بازار میشود.
گفته شده است Onward Mobility قصد دارد گوشیهای بعدی بلکبری را هم برای کاربران معمولی و هم برای شرکتها عرضه کند. پیتر فرانکلین، مدیرعامل Onward Mobility، به این موضوع اشاره کرده است که بیش از نیمی از جمعیت دنیا از گوشی هوشمند استفاده میکنند و این شرکت با بازار بسیار بزرگی مواجه است.
به گفتهی مدیرعامل این شرکت، تنها چیزی که اکنون در دنیای گوشی هوشمند دیده نمیشود، یک پلتفرم بسیار امن است که بتوان با آن همه کاری انجام داد؛ محصولی که برای شرکتهای مختلف، دولتها و حتی مشتریهایی که به مسائل امنیتی اهمیت میدهند مناسب باشد.
به گفتهی فرانکلین، Onward Mobility قصد دارد با عرضه محصولات جدید بلکبری، خلأ بهوجودآمده در دنیای گوشی هوشمند را از بین ببرد.
در مقالهی پیش رو با در نظر گرفتن پارامترهای تأثیرگذار بر تجربهی کاربر، بهترین گوشیهای بازار ایران را در بازههای قیمتی مختلف معرفی میکنیم.
روابط عمومی بانک سپه ادعای هک شدن دادههای این بانک را تکذیب کرد؛ با این حال گروه هکری گفته است قصد دارد دادههای ۲۰ هزار مشتری را بهزودی منتشر کند.
زمینلرزهی ۷٫۷ ریشتری اخیری که میانمار و تایلند را لرزاند، خسارات مالی و جانی فراوانی برجای گذاشت. این زمین لرزه ویژگیهای خاصی داشت.
ترند این روزهای فناوری، تبدیل عکسهای معمولی به تصاویر انیمهای به سبک استودیو جیبلی است که با استفاده از ChatGPT انجام میشود؛ اما چگونه؟
آژانس فضایی اروپا اولین دسته از تصاویر بزرگمقیاس تلسوپ فضایی اقلیدس را که برای یافتن صدها لنز گرانشی قوی بهکار رفتهاند، منتشر کرده است.
در آییننامهای که ۲۶ اسفند ماه تصویب شده معاونت علمی اعلام کرده قصد دارد ایرانیان نخبه خارج از کشور را شناسایی و آنها را تشویق به بازگشت به کشور ...
کشف نادر موجودی از ژرف دریا در نور روز، واکنشهای گستردهای را در دنیای مجازی برانگیخت و توجهها را بیش از پیش، به حیات مرموز اعماق اقیانوس جلب کرد.