دوربین گلکسی اس 22 اولترا امتیاز ۱۳۱ را در آزمونهای DXOMARK به دست آورد
در رویداد گلکسی آنپکد اخیر سامسونگ، هنگامی که این غول کرهای گلکسی اس 22 اولترا را معرفی کرد، طرفداران این شرکت با تغییرات زیادی جز اضافه شدن قلم، مواجه نشدند؛ خصوصاً بخش سختافزاری دوربین S22 اولترا نسبت به S21 اولترا، تغییری نداشته و در عوض سامسونگ، تمرکز خود را روی بهبودهای نرمافزاری دوربین گذاشته است. با توجه به عملکرد و امتیاز ناامیدکنندهی گلکسی اس 21 اولترا در آزمونهای سال گذشتهی DXOMARK که امتیازی کمتر از اس 20 اولترا دریافت کرده بود، حالا ظاهراً بهبودهای نرمافزاری سامسونگ به خوبی جواب داده و پرچمدار اصلی سامسونگ در سال ۲۰۲۲، کرهایها را روسفید کرده است.
گرچه گلکسی اس ۲۲ اولترا با دریافت امتیاز ۱۳۱ در رتبهی سیزدهم ردهبندی جهانی دوربین گوشیهای هوشمند قرار میگیرد؛ اما نسبت به نسل پیشین خود که امتیاز ۱۲۱ را در نسخهی اگزینوس اس 21 اولترا دریافت کرده بود، پیشرفت خوبی داشته؛ البته عملکرد اس 21 اولترا در نسخهی اسنپدراگون نیز چندان بهتر نبود و امتیازی بیشتر از ۱۲۳ را کسب نکرد.
امتیازات گلکسی اس 22 اولترا در بخشهای عکس، زوم و ویدئو بهترتیب ۱۳۴، ۸۶ و ۱۱۴ است که به نقل از دگزومارک عملکرد دوربین این پرچمدار سامسونگ در نورسنجی و رنگهای دقیق در شرایط نوری مختلف بسیار خوب بوده است؛ همچنین عملکرد S22 اولترا در بزرگنمایی بسیار نزدیک به بهترینها در این زمینه بوده و در ویدئو نیز عملکرد بسیار خوبی در فوکوس خودکار و لرزشگیری دارد.
از نظر دگزومارک، نقاط ضعفی را که باعث شده امتیاز دوربین اس ۲۲ بالاتر از این نباشد، میتوان عملکرد نهچندان خوب در گرفتن فوری عکس بعد از زدن شاتر در شرایط نوری پرکنتراست و کمنور عنوان کرد؛ همچنین دیگر نقاط ضعف گفتهشده برای دوربین S22 اولترا، ضعیفتر بودن عملکرد کلی دوربینهای آن در حالت پیشفرض در مقایسه با سایر پرچمداران و عملکرد نهچندان خوب در شرایط کمنور و عکاسی شب در مقابل دیگر گوشیهای همرده است.
گلکسی اس 22 اولترا با ترکیب دوربینهای ۱۰۸ مگاپیکسلی عریض، ۱۲ مگایپکسلی فوقعریض و دو دوربین ۱۰ مگاپیکسلی با بزرگنماییهای اپتیکال سه و ۱۰ برابری با امتیازی که در آزمونهای DXOMARK کسب کرده است، همچنان از امتیازات دوربین گوشیهایی مانند، آیفون 13 پرو و آیفون 13 پرو مکس، می ۱۱ اولترا و می ۱۰ اولترا شیائومی، پی ۴۰ پرو و پی ۵۰ پرو هواوی و پیکسل ۶ پرو گوگل پایینتر قرار میگیرد.
البته باید این موضوع را در نظر گرفت که برخی از کاربران اعتقادی به آزمونهای DXOMARK ندارند و بر این باورند که نمیتوان به این امتیازات اعتماد کرد. در کل مقایسه دوربین گوشیها امری نسبی است و در این آزمونها عموماً برخی امکانات اختصاصی و جزئیات دوربین آنها، مانند نحوهی عکاسی RAW، حالتهای در نظر گرفتهشده برای عکاسی با نورسنجی طولانی و میزان کاربردی بودن رابط کاربری برنامهی دوربین هر گوشی، از قلم میافتند.
نظرات