گلکسی اس ۲۳ اولترا در برابر نسل قبل؛ آیا ابرپرچمدار جدید سامسونگ ارزش خرید دارد؟
سامسونگ سرانجام روز ۱۲ بهمن (۱ فوریه ۲۰۲۳) در رویداد آنپکد ۲۰۲۳ از گوشیهای سری گلکسی اس ۲۳ رونمایی کرد.
خانواده گلکسی اس ۲۳ پرچمداران جدید سامسونگ، یعنی گلکسی S23، گلکسی S23 پلاس و گلکسی S23 اولترا را شامل میشوند و ما هم در این مقاله قصد داریم ابرپرچمدار این خانواده را با نسخهی مشابه نسل قبلی آن مقایسه کرده و ببینیم علیرغم استفاده از همان طراحی کمنقص قبلی در گلکسی اس ۲۲ اولترا، گلکسی اس ۲۳ اولترا چه حرف بیشتری برای گفتن دارد؟
طراحی گلکسی اس ۲۳ و گلکسی اس ۲۲ اولترا
سامسونگ در سال ۲۰۲۲ اعلام کرده بود که دیگر گوشیای از خانواده نوت معرفی نخواهد کرد و تمام قابلیتهای این سری را به گلکسی اس ۲۲ اولترا اضافه میکند؛ درواقع گلکسی اس ۲۲ اولترا اولین گوشی از این خانواده بود که بزرگترین تغییرات را در گوشیهای سری گلکسی اس تجربه میکرد و طراحی مستطیلی داشت و از قلم S Pen بهره میبرد تا خاطرات خوش سری نوت را تداعی کند.
گلکسی اس ۲۳ اولترا در سری جدید با کمترین تغییرات همراه است؛ این گوشی با همان طراحی نسل قبل معرفی شد و ظاهر آن تقریبا مشابهی گلکسی اس ۲۲ اولترا است. واژهی تقریبا را به این دلیل به کار بردم که اگر با دقت خیلی زیاد به دو گوشی نگاه کنید، متوجه میشوید گلکسی اس ۲۳ اولترا در مقایسه با مدل سال گذشته کمی (خیلی خیلی کم) انحنای کمتری دارد تا سطح دید صاف کاربر بهبود یابد. همچنین، لنزها کمی بزرگتر هستند و فاصلهی لنزها هم کمی (باز هم خیلی خیلی کم) از قبل بیشتر است.
علاوهبراین، ابرپرچمدار جدید سامسونگ ۷ گرم از مدل قبلی سنگینتر، ۰٫۱ میلیمتر بلندتر و ۰٫۲ میلیمتر عریضتر از از اس ۲۲ اولترا است که در چشم اکثر کاربران خیلی اختلاف فاحشی محسوب نمیشود.
گلکسی اس ۲۲ اولترا در چهار رنگ مشکی، سفید، سبز و رنگ انحصاری فانتوم بورگوندی عرضه شده بود، با این حال سامسونگ در طراحی نسل جدید این گوشی، سخاوت به خرج داده و گلکسی اس ۲۳ اولترا را با رنگهای سبز، مشکی، یاسی، کرمی و رنگهای اختصاصی قابل سفارش بهصورت آنلاین روانه بازار میکند.
صفحه نمایش گلکسی اس ۲۳ و گلکسی اس ۲۲ اولترا
تمامی جزئیات صفحه نمایش مدل اولترا از خانواده گلکسی اس ۲۳ شبیه به ابرپرچمدار نسل قبل است، با این تفاوت که نسبت تصویر به بدنه در گلکسی اس ۲۳ اولترا کمتر است!
گلکسی اس ۲۲ اولترا با صفحهنمایش امولد ۶٫۸ اینچی +QHD با وضوح ۱۴۴۰ در ۳۲۰۰ پیکسل و نرخ نوسازی پویای ۱۲۰ هرتز به بازار معرفی شد؛ تراکم پیکسلی این صفحهنمایش ۵۰۰ پیکسلبراینچ و حداکثر روشنایی آن ۱۷۵۰ نیت است. علاوهبراین به قابلیت Always-on Display یا همان صفحهنمایش همیشه روشن مجهز است، از استاندارد +HDR10 پشتیبانی میکند و صفحهنمایش ۹۰٫۲ درصد از سطح جلوی گوشی را میپوشاند.
صفحهنمایش گلکسی اس ۲۳ اولترا دقیقا از تمامی این مشخصات بهره میبرد، با این تفاوت که نسبت صفحهنمایش به سطح جلوی گوشی ۸۹٫۵ درصد، یعنی ۰٫۷ درصد کمتر از نسل قبلی است که می توان آن را درنتیجهی کشیدهتر شدن صفحه نمایش S23 Ultra نسبت به S22 Ultra دانست.
افزونبراین، ویژگی منحصربهفرد موسوم به Enhanced Comfort در سری جدید گوشیهای گلکسی سامسونگ امکانی فراهم میکند که کاربر بتواند توناژ رنگ و کنتراست را بهگونهای تغییر دهد تا در محیطهای کمنور و در تاریکی شب خستگی چشم کاهش یابد. از سویی دیگر، Vision Booster چهار سطح تنظیم نور ارائه میکند تا جلوی روشنایی بیشاز حد یا انعکاس نور در محیطهای روباز را بگیرد.
حداکثر روشنایی نمایشگر گلکسی اس ۲۳ اولترا بهنسبت نسل قبلی تفاوتی نداشته است و با هماهن حداکثر روشنایی ۱۷۵۰ نیتی عرضه میشود. هرچند، در گلکسی اس ۲۲ اولترا با توجه به ادعای روشنایی حداکثر ۱۷۵۰ نیتی در آزمایشگاه زومیت روشنایی نمایشگر گلکسی اس ۲۲ اولترا از ۱۶۸۲ نیت بالاتر نرفت؛ اما امیدواریم در نسل جدید شاهد بهبود روشنایی نمایشگر نیز باشیم. علاوهبراین، حداکثر روشنایی نمایشگر در زمان پخش محتوای HDR بنابر ادعای سامسونگ به ۱۲۰۰ نیت خواهد رسید.
یکی از برتریهای قویترین مدل سری اس ۲۳، استفاده از گوریلا گلس ویکتوس ۲ برای حفاظت از صفحهنمایش این گوشی است. سامسونگ برای اولین بار سال گذشته در خانوادهی گلکسی اس ۲۲ از پوشش گوریلا گلکس ویکتوس پلاس برای صفحهنمایش استفاده کرد و حالا در سری S23 از خانواده گلکسی، باز هم برای اولین بار در دنیا سراغ محافظ جدید گوریلا گلس ویکتوس ۲ رفته است.
ویکتوس ۲ روی مقاومت در برابر سقوط از ارتفاع تمرکز دارد و طبق ادعای کورنینگ، شرکت سازندهی این محافظ، گوشیهای مجهز به این شیشه از سقوط یک متری روی بتن و سقوط دو متری روی آسفالت جان سالم به در میبرند.
ویکتوس ۲ در برابر خراش نیز بسیار مقاوم بوده و کورنینگ به دلیل استفاده از مواد بازیافتی در ساختِ آن، نشان Environmental Claim Validation را دریافت کرده است.
مشخصات فنی و سختافزاری گلکسی اس ۲۳ اولترا و گلکسی اس ۲۲ اولترا
سامسونگ گلکسی اس ۲۲ اولترا را در دو نسخه و با دو تراشهی مختلف روانه بازار کرد؛ این گوشی در برخی از بازارها با اسنپدراگون ۸ نسل یک و در برخی دیگر با تراشهی اگزینوس ۲۲۰۰ بهفروش میرسید. کرهایها امسال تراشهی اگزینوس را کنار گذاشته و گلکسی اس ۲۳ اولترا را تنها در یک نسخه و آن هم با نسخهی اورکلاک شدهای از تراشهی اسنپدراگون ۸ نسل ۲ عرضه کردند.
در حالی که نسخهی عادی اسنپدراگون ۸ نسل ۲ را TSMC تولید میکند، نسخهی اورکلاک شدهی این تراشه را خودِ سامسونگ برای گوشیهای خانوادهی اس ۲۳ تولید کرده است؛ این نسخه با استفاده از فرآیند LPE چهار نانومتری ساخته شده، اما نسخهی عادی آن با استفاده از لیتوگرافی N4P تولید میشود. به ادعای سامسونگ میکرومعماری جدید این پردازنده توان پردازشی واحد CPU سری گلکسی اس ۲۳ را تا ۳۴ درصد افزایش میدهد.
هستهی Cortex-X3 در نسخهی اورکلاک شدهی این تراشه فرکانسی برابر ۳٫۳۶ گیگاهرتز دارد.
اسنپدراگون ۸ نسل ۲ که منحصراً برای گلکسی بهینه شده است، به یک هسته از نوع Cortex-X3 با فرکانس ۳٫۳۶ گیگاهرتز، دو هستهی قدرتمند Cortex-A715 با فرکانس ۲٫۸ گیگاهرتز و دو هستهی Cortex-A710 با فرکانس ۲٫۸ گیگاهرتز و سه هستهی کممصرف Cortex-A510 با فرکانس ۲٫۰ گیگاهرتز مجهز است و از فناوری LPDDR5X حافظهی رم با سرعت ۴۲۰۰ مگاهرتز و همچنین فناوری حافظهی داخلی UFS 4.0 پشتیبانی میکند؛ این تراشه حتی بهتازگی موفق شد تراشه A16 Bionic اپل را نیز در بنچمارک کلی شکست دهد!
هستهی Cortex-X3 در نسخهی اورکلاک شدهی این تراشه فرکانسی برابر ۳٫19 گیگاهرتز دارد. اما، در واحد CPU بهتنهایی نتوانسته است تراشه A16 اپل را به زانو درآورد.
در بحث عملکرد گرافیکی هم اسنپدراگون ۸ نسل ۲ از پردازنده گرافیکی Adreno 740 استفاده میکند که فرکانس تقویتشده ۷۱۹ مگاهرتز را ارائه میکند و در کنار پشتیبانی از قابلیت رهگیری پرتو (Ray Tracing) که تازه قدم به قلمروی گوشیهای هوشمند گذاشته است، تا ۴۱ درصد سرعت بیشتری را در مقایسه با نسل قبل برای گلکسی اس ۲۳ اولترا به ارمغان میآورد و اولین گرافیک موبایلی است که از Vulkan 1.3 و OpenGL 3.2 پشتیبانی خواهد کرد.
علاوهبراین، با توجه به اینکه عکاسی در محیطهای کمنور نیازمند سرعت و قدرت محاسباتی بالایی است، معماری کارآمد NPU سامسونگ با بهینهسازی ۴۹ درصدی تلاش میکند تا موازنه بین قدرت و عملکرد را بهبود ببخشد و در عین حال با کمک الگوریتمهای هوش مصنوعی در ثبت تصاویر جذاب نیاز کاربران را مرتفع کند.
گلکسی اس ۲۲ اولترا در کنار تراشهی اسنپدراگون ۸ نسل یک به حافظههای UFS 3.1 نیز مجهز است که در زمان عرضه به عنوان سریعترین گوشی بازار شناخته شده بود. سامسونگ برای دستیابی دوباره به این عنوان و کنار زدن رقبا، در تولید گلکسی اس ۲۳ اولترا از حافظههای UFS 4.0 بهره برده است که تلفیقِ آن با نسخهی اورکلاک شدهی تراشهی اسنپدراگون ۸ نسل ۲ یقیناً پاسخگویی و عملکرد بسیار سریعی را برای این گوشی به همراه خواهد داشت.
گلکسی اس ۲۲ اولترا در چهار مدل ۸ | ۱۲۸، ۱۲ | ۲۵۶، ۱۲ | ۵۱۲ و ۱۲ | ۱۰۲۴ گیگابایت بهفروش میرسد و گلکسی اس ۲۳ اولترا در چهار نسخهی ۸ | ۲۵۶، ۱۲ | ۲۵۶، ۱۲ | ۵۱۲، ۱۲ | ۱۰۰۰ گیگابایتی عرضه میشود؛ به این معنی که این گوشی برخلاف نسل قبل مدلی با ۱۲۸ گیگابایت حافظهی ذخیرهسازی نخواهد داشت.
ظرفیت باتری ابرپرچمدار سامسونگ در مقایسه با نسل قبلی ثابت مانده و به همان باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی اکتفا کرده است.
ظرفیت باتری ابرپرچمدار سامسونگ در مقایسه با نسل قبلی ثابت مانده و به همان باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی نسل قبل مجهز است، بهعلاوه، توان شارژ باتری هم در هر دو گوشی یکسان و برابر با ۴۵ وات است. اما، مصرف انرژی نسبتبه نسل قبلی بهخوبی بهینه شده است تا شارژدهی بیشتری برای کاربر فراهم کند.
افزونبراین، مهندسان طراحی سامسونگ بهخودشان میبالند که با توجه به افزایش اندازه حسگر دوربین؛ اما، بدون کاهش حجم باتری و مهمتراز آن بدون افزایش فاحش اندازه بدنه گوشی توانستهاند قطعات را درکنار یکدیگر قرار دهند.
اما، آنچه در بخش باتری گلکسی اس ۲۳ اولترا کمی عجیب به نظر میرسد، توان شارژ بیسیم ۱۰ واتی این گوشی در مقابل شارژ بیسیم ۱۵ واتی گلکسی اس ۲۲ اولترا است. در شرایطی که شرکتهای مطرحی مانند هواوی، وان پلاس یا شیائومی، هرکدام به نحوی سعی دارند تا با ارائهی توانهای بالاتر در فناوری شارژ بیسیم از رقیبان خود پیشی بگیرد، عقبگرد در این فناوری اقدامی بسیار عجیب به نظر میرسد!
نرمافزار گلکسی اس ۲۳ اولترا و گلکسی اس ۲۲ اولترا
سامسونگ گلکسی اس ۲۳ اولترا را با رابطکاربری One UI 5.1 مبتنیبر اندروید ۱۳ عرضه کرده است. گلکسی اس ۲۲ اولترا در زمان عرضه با رابط کاربری One UI 4.1 مبتنیبر اندروید ۱۲ روانهی بازار شد و کمی بعد هم بهروزرسانی One UI 5.0 را دریافت کرد.
5.1 One UI، نسخهی بهبودیافتهای از وانیوآی ۵ است که با برخی تغییرات در برنامهها، آلبومهای اشتراکگذاری خانوادگی در گالری، بهبود دسترسی به Expert RAW، مدیریت بهبودیافتهی عکسها، ویجتهای جدید برای باتری و نمایش آبوهوا، بهبود عملکرد جستجو و قابلیت چندوظیفهگی همراه است.
گلکسی اس ۲۲ اولترا برای دریافت نسخههای بعدی، درنهایت یک آپدیت کمتر از اس ۲۳ اولترا دریافت خواهد کرد و اندروید ۱۶ آخرین بهروز رسانی نرمافزاری این گوشی خواهد بود. سامسونگ میگوید اس ۲۳ اولترا تا ۵ سال امکان دریافت بهروزرسانی سیستمعامل و بستههای امنیتی را خواهد داشت؛ بنابراین، از نظر پشتیبانی نرمافزاری سامسونگ درحال نزدیک شدن به اپل است.
دوربین گلکسی اس ۲۳ اولترا و گلکسی اس ۲۲ اولترا
مهمترین برتری گلکسی اس ۲۳ اولترا در مقایسه با گلکسی اس ۲۲ اولترا را میتوان ماژول دوربین قدرتمند آن دانست؛ این گوشی مانند نسل قبل از ماژول دوربین چهارگانهای در پشت بهره میبرد، اما بهجای حسگر اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی به حسگری ۲۰۰ مگاپیکسلی مجهز است.
دوربین اصلی این گوشی از حسگر 1/1.3 اینچی با پیکسلهای ۰٫۶ میکرومتری تطابقپذیر استفاده میکند که در پسِ لنز عریضتر ۲۳ میلیمتری با دیافراگم f/1.7 و لرزشگیر اپتیکال قرار دارد و از ترکیب فوکوس لیزری (فواصل نزدیک) و تشخیص فاز (فواصل دور) بهره میگیرد.
همچنین، در فیلمبرداری نیز شاهد بهبود دوربین اصلی گلکسی اس ۲۳ اولترا هستیم. دوربین این گوشی میتواند ویدئوهایی با کیفیت 8K و نرخ فریم ۳۰ fps ثبت کند درحالی که گلکسی اس ۲۲ اولترا ویدئوهای 8K را با نرخ ۲۴ فریمبرثانیه ثبت میکرد.
دوربینهای تلهفوتوی ۳ و ۱۰ برابری گلکسی اس ۲۳ اولترا مشابه نسل قبل به حسگر ۱۰ مگاپیکسلی با پیکسلهای ۱٫۱۲ میکرومتری مجهز هستند و هر دو از لرزشگیر اپتیکال و فوکوس تشخیص فاز Dual Pixel استفاده میکنند.
دوربین فوقعریض گلکسی اس ۲۳ اولترا همان حسگر ۱۲ مگاپیکسلی نسل قبل را با ابعاد 1/2.55 اینچی دارد و میدان دید ۱۲۰ درجهای فراهم میکند. این دوربین هم مانند دوربین اولتراواید گلکسی اس ۲۲ اولترا از فوکوس خودکار تشخیص فاز Dual Pixel بهره میبرد و میتواند به کمک آن امکان عکاسی ماکرو از فواصل بسیار نزدیک را فراهم کند.
بهطور کلی می توان گفت که به جز لنز اصلی، تقریبا سایر مشخصات ماژول دوربین گلکسی اس ۲۳ اولترا مشابه نسل قبل است.
رزولوشن تصاویر دوربین سلفی گلکسی اس ۲۳ اولترا، عقبگردی بزرگ برای سامسونگ محسوب میشود؛ چرا که این گوشی بهجای دوربین سلفی ۴۰ مگاپیکسلی نسل قبل، دوربینی ۱۲ مگاپیکسلی دارد، البته طبق ادعای سامسونگ این عقبگرد تاثیری بر عملکرد دوربین سلفی نخواهد داشت!
دوربین سلفی گلکسی اس ۲۲ اولترا از حسگر ۴۰ مگاپیکسلی با پیکسلهای ۰٫۷ میکرومتری استفاده میکند و عکسها را بهطور پیشفرض کراپشده و با وضوح ۶٫۵ مگاپیکسلی ذخیره میکند.
سامسونگ میگوید با توجه به اهمیتی که دوربین سلفی دارد، دوربین سلفی سری گلکسی اس ۲۳ قابلیت Super HDR با فوکوس خودکار دارد که از حالت ۳۰ فریمبرثانیه به ۶۰ فریمبرثانیه تغییر یافته است تا کیفیت خروجی عکس و ویدئو چشمنوازتر باشد.
قیمت گلکسی اس ۲۳ اولترا و گلکسی اس ۲۲ اولترا
گلکسی اس ۲۲ اولترا در زمان عرضه با قیمت پایهی ۱۲۴۹ دلار برای نسخه ۱۲۸ گیگابایتی با ۸ گیگابایت رم، معرفی شد. سامسونگ برای گوشی گلکسی اس ۲۳ اولترا اما اندکی قیمت را کاهش داده است و مدل پایهی آن با ۲۵۶ گیگابایت حافظهی ذخیرهسازی و ۸ گیگابایت رم را با قیمتی معادل ۱٬۱۹۹٫۹۹ دلار به فروش میرساند.
جمع بندی
با توجه به آنچه در این مقایسه گفته شد، شاید مهاجرت از گلکسی اس ۲۲ اولترا به گلکسی اس ۲۳ اولترا منطقی نباشد؛ اما اگر برای مهاجرت از مدلهای قدیمیتر سری گلکسی اس مانند S9 یا S10 قطعاً انتخاب این گوشی نسبتبه گلکسی اس ۲۲ اولترا بهتر است. بااینحال، علیرغم اینکه این گوشی درمقایسهبا نسل قبلی قابلیت وسوسهکنندهای ارائه نمیدهد؛ اما اگر شیفته پردازنده آن شدید و به ویژگیهای جدید عکاسی و فیلمبرداری آن نیاز دارید، میتواند گوشیه بعدی شما باشد.
شما چه دیدگاهی دارید؟ آیا مشخصات و قابلیتهای گوشی گلکسی اس ۲۳ اولترا میتواند بهاندازه کافی برای خرید وسوسهانگیز باشد؟
مقایسه 2 محصول
گلکسی اس 22 اولترا سامسونگ 5G | گلکسی اس 23 اولترا سامسونگ | |
---|---|---|
مدل نامبرها | SM-S908B SM-S908B/DS SM-S908U SM-S908U1 SM-S908W SM-S908N SM-S9080 SM-S908E SM-S908E/DS | SM-S918B SM-S918B/DS SM-S918U SM-S918U1 SM-S918W SM-S918N SM-S9180 SM-S918E SM-S918E/DS |
حدود قیمت در زمان عرضه | حدود 1250 یورو | حدود 1200 دلار |
تاریخ معرفی | 9 فوریه 2022 | 1 فوریه 2023 |
وضعیت عرضه | عرضه شده | عرضه شده |
تاریخ عرضه | 25 فوریه 2022 | 17 فوریه 2023 |
نرخ مخصوص جذب (SAR) | 1.18 وات بر کیلوگرم (سر)، 0.98 وات بر کیلوگرم (بدن) | - |
نرخ مخصوص جذب اروپا (SAR EU) | 1.05 وات بر کیلوگرم (سر)، 1.58 وات بر کیلوگرم (بدن) | - |
نوع سیستمعامل | اندروید | اندروید |
سیستمعامل در زمان عرضه | اندروید 12 | اندروید 13 |
توضیحات سیستمعامل | عرضه با رابط کاربری One UI 4.1 4 بهروزرسانی اصلی اندروید | عرضه با رابط کاربری One UI 5.1 4 بهروزرسانی اصلی اندروید |
ابعاد | 163.3 در 77.9 در 8.9 میلیمتر | 163.4 در 78.1 در 8.9 میلیمتر |
وزن | 227 گرم | 234 گرم |
جنس پشت | شیشه - گوریلا گلس +Victus | شیشه - گوریلا گلس Victus 2 |
جنس جلو | شیشه - گوریلا گلس +Victus | شیشه - گوریلا گلس Victus 2 |
جنس فریم | فلز - آلومینیوم | فلز - آلومینیوم |
رنگ | مشکی سفید شرابی سبز | مشکی سبز کرم بنفش روشن نوک مدادی آبی سبز لیمویی قرمز |
ابعاد نمایشگر | 6.8 اینچ | 6.8 اینچ |
نوع نمایشگر | Dynamic AMOLED 2X | Dynamic AMOLED 2X |
حداکثر نرخ نوسازی (Refresh Rate) | 120 هرتز | 120 هرتز |
رزولوشن | 1440 در 3080 پیکسل | 1440 در 3088 پیکسل |
تراکم پیکسلی | ~500 پیکسل در اینچ | ~500 پیکسل در اینچ |
نسبت نمایشگر به بدنه | ~90.0 درصد | ~89.9 درصد |
حداکثر روشنایی | 1750 نیت (Peak) | 1750 نیت (Peak) |
استانداردهای HDR | HDR10+ | HDR10+ |
سایر مشخصات نمایشگر | نرخ ثبت لمس 240 هرتز | نمایشگر همیشه روشن (Always-on Display) |
مدل تراشه | Exynos 2200 Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 | Qualcomm SM8550-AC Snapdragon 8 Gen 2 |
فرآیند ساخت تراشه | 4 نانومتر | 4 نانومتر |
تعداد هسته پردازنده | 8 هسته | 8 هسته |
مشخصات هستهها | 1 هسته 2.80 گیگاهرتز Cortex-X2 و 3 هسته 2.50 گیگاهرتز Cortex-A710 و 4 هسته 1.80 گیگاهرتز Cortex-A510 1 هسته 3.00 گیگاهرتز Cortex-X2 و 3 هسته 2.40 گیگاهرتز Cortex-A710 و 4 هسته 1.70 گیگاهرتز Cortex-A510 | 1 هسته 3.36 گیگاهرتز Cortex-X3 و 2 هسته 2.80 گیگاهرتز Cortex-A715 و 2 هسته 2.80 گیگاهرتز Cortex-A710 و 3 هسته 2.00 گیگاهرتز Cortex-A510 |
پردازنده گرافیکی | Xclipse 920 Adreno 730 | Adreno 740 |
سایر مشخصات تراشه | مدل اگزینوس برای بازار اروپا مدل اسنپدراگون برای بازار جهانی | - |
ترکیب حافظه داخلی و رم | 128 گیگابایت / 8 گیگابایت رم 256 گیگابایت / 12 گیگابایت رم 512 گیگابایت / 12 گیگابایت رم 1 ترابایت / 12 گیگابایت رم | 256 گیگابایت / 8 گیگابایت رم 256 گیگابایت / 12 گیگابایت رم 512 گیگابایت / 12 گیگابایت رم 1 ترابایت / 12 گیگابایت رم |
رم | 8 گیگابایت رم 12 گیگابایت رم | 8 گیگابایت رم 12 گیگابایت رم |
حافظه داخلی | 128 گیگابایت 256 گیگابایت 512 گیگابایت 1 ترابایت | 256 گیگابایت 512 گیگابایت 1 ترابایت |
نوع حافظه داخلی | UFS 3.1 | UFS 4.0 |
درگاه کارت حافظه | ندارد | ندارد |
پیکربندی دوربین پشت | واید/استاندارد اولتراواید تلهفوتو پریسکوپی تلهفوتو | واید/استاندارد اولتراواید تلهفوتو تلهفوتو پریسکوپی |
دوربین اصلی - واید/استاندارد | 108 مگاپیکسل | 200 مگاپیکسل |
مشخصات دوربین اصلی - واید/استاندارد | لنز واید 24 میلیمتری 1/1.33 اینچ سایز سنسور 0.8 میکرومتر سایز پیکسل فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز فوکوس خودکار لیزری لرزشگیر اپتیکال تصویر f/1.8 | لنز واید 23 میلیمتری فوکوس خودکار با تشخیص فاز فوکوس خودکار لیزری لرزشگیر اپتیکال تصویر 1/1.3 اینچ سایز سنسور 0.6 میکرومتر سایز پیکسل f/1.7 |
دوربین اولتراواید | 12 مگاپیکسل | 12 مگاپیکسل |
مشخصات دوربین اولتراواید | لنز اولتراواید 13 میلیمتری پوشش 120 درجه 1/2.55 اینچ سایز سنسور 1.4 میکرومتر سایز پیکسل فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز f/2.2 | لنز اولتراواید 13 میلیمتری پوشش 120 درجه فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز 1/2.55 اینچ سایز سنسور 1.4 میکرومتر سایز پیکسل f/2.2 |
دوربین تلهفوتو | 10 مگاپیکسل | 10 مگاپیکسل |
مشخصات دوربین تلهفوتو | لنز تلهفوتو 70 میلیمتری 1/3.52 اینچ سایز سنسور 1.12 میکرومتر سایز پیکسل فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز لرزشگیر اپتیکال تصویر بزرگنمایی اپتیکال 3 برابر f/2.4 | لنز تلهفوتو 70 میلیمتری فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز لرزشگیر اپتیکال تصویر بزرگنمایی اپتیکال 3 برابر 1/3.52 اینچ سایز سنسور 1.12 میکرومتر سایز پیکسل f/2.4 |
سایر دوربینها | دوربین دوم تلهفوتو 10 مگاپیکسل لنز تلهفوتو پریسکوپی 230 میلیمتری 1/3.52 اینچ سایز سنسور 1.12 میکرومتر سایز پیکسل فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز لرزشگیر اپتیکال تصویر بزرگنمایی اپتیکال 10 برابر f/4.9 | 10 مگاپیکسل لنز تلهفوتو پریسکوپی 230 میلیمتری فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز لرزشگیر اپتیکال تصویر بزرگنمایی اپتیکال 10 برابر 1/3.52 اینچ سایز سنسور 1.12 میکرومتر سایز پیکسل f/4.9 |
حداکثر رزولوشن فیلمبرداری دوربین پشت | 8K | 8K |
رزولوشن و نرخ فریم ویدئو | 8K@24fps 4K@30/60fps 1080p@30/60/240fps 720p@960fps | 8K@24/30fps 4K@30/60fps 1080p@30/60/240fps 720p@960fps |
توضیحات فیلمبرداری | فیلمبرداری +HDR10 لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی ضبط صدای استریو | فیلمبرداری +HDR10 ضبط صدای استریو لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی |
دوربین سلفی اصلی | 40 مگاپیکسل | 12 مگاپیکسل |
مشخصات دوربین سلفی اصلی | لنز واید 26 میلیمتری 1/2.8 اینچ سایز سنسور 0.7 میکرومتر سایز پیکسل فوکوس خودکار با تشخیص فاز f/2.2 | لنز واید فوکوس خودکار با تشخیص فاز 25 میلیمتری f/2.2 |
حداکثر رزولوشن فیلمبرداری دوربین سلفی | 4K | 4K |
رزولوشن و نرخ فریم ویدئو سلفی | 4K@30/60fps 1080p@30fps | 4K@30/60fps 1080p@30fps |
ظرفیت باتری | 5000 میلیآمپر ساعت | 5000 میلیآمپر ساعت |
نوع باتری | لیتیوم یونی | لیتیوم یونی |
تعویضپذیری باتری | غیر قابل تعویض توسط کاربر | غیر قابل تعویض توسط کاربر |
حداکثر توان شارژ پشتیبانی شده | 45 وات | 45 وات |
پشتیبانی از شارژ سریع | دارد | دارد |
پشتیبانی از شارژ بیسیم | دارد | دارد |
حداکثر توان شارژ بیسیم | 15 وات | 15 وات |
سایر ویژگیهای شارژ و باتری | پشتیبانی از فناوری شارژ بیسیم Qi و PMA شارژ معکوس بیسیم 4.5 وات پشتیبانی از فناوری Power Delivery 3 | پشتیبانی از فناوری شارژ بیسیم Qi و PMA پشتیبانی از فناوری Power Delivery 3 شارژ معکوس بیسیم 4.5 وات |
درگاه اتصال | USB Type-C 3.2 | USB Type-C 3.2 |
پشتیبانی از OTG | دارد | دارد |
زمان موردنیاز برای شارژ | - | 65 درصد در 30 دقیقه |
نوع اسپیکر | استریو (دوگانه) | استریو (دوگانه) |
جک 3.5 میلیمتری | ندارد | ندارد |
ویژگیهای صوتی | صدای 32 بیت / 384 کیلوهرتز تیون شده توسط AKG | صدای 32 بیت / 384 کیلوهرتز تیون شده توسط AKG |
حسگرها | حسگر اثرانگشت شتابسنج ژیروسکوپ حسگر مجاورت قطبنما فشارسنج هوا | حسگر اثرانگشت شتابسنج ژیروسکوپ حسگر مجاورت قطبنما فشارسنج هوا |
نوع حسگر اثر انگشت | زیر نمایشگر (اولتراسونیک) | زیر نمایشگر (اولتراسونیک) |
Wi-Fi | Wi-Fi 6E (802.11ax) a/b/g/n/ac/ax | Wi-Fi 6E (802.11ax) a/b/g/n/ac/ax |
توضیحات Wi-Fi | دو بانده (Dual Band) وایفای دایرکت (Wi-Fi Direct) هات اسپات (Wi-Fi Hotspot) | سه بانده (Tri-Band) وایفای دایرکت (Wi-Fi Direct) |
بلوتوث | 5.2 | 5.3 |
توضیحات بلوتوث | پشتیبانی از A2DP از نوع کم مصرف یا LE | پشتیبانی از A2DP از نوع کم مصرف یا LE |
فناوری ارتباطی | GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G | GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G |
پشتیبانی از 5G | دارد | دارد |
سیمکارت | تک سیمکارت (نانو سیم) دو سیمکارت dual stand-by (2 نانو سیم + eSIM) | تک سیمکارت (نانو سیم و eSIM) دو سیمکارت dual stand-by (2 نانو سیم + eSIM) |
مسیریابی و GPS | GPS/A-GPS/GLONASS/GALILEO/BDS | GPS/A-GPS/GLONASS/GALILEO/BDS |
نظرات