پیکسل ۸ پرو احتمالاً از بزرگترین حسگر دوربین سامسونگ استفاده خواهد کرد
گوشی پرچمدار بعدی گوگل یعنی پیکسل ۸ پرو احتمالاً از بزرگترین حسگر دوربین ساخت سامسونگ بهره خواهد برد. این حسگر 1/1.12 اینچی ISOCELL GN2 نام دارد و وضوح آن ۵۰ مگاپیکسل است. ابعاد پیکسلهای حسگر مذکور ۱٫۴ میکرومتر است که با ترکیب هر چهار پیکسل در یک پیکسل بزرگ، ابعاد آنها را به ۲٫۸ میکرومتر افزایش میدهد و بدینترتیب میتواند در شرایط کمنور نیز تصاویری با جزئیات و وضوح بالا ثبت کند.
به گزارش گیزموچاینا، حسگر ISOCELL GN2 سامسونگ همچنین از الگوریتم Remosaic برای تولید تصاویر ۱۰۰ مگاپیکسلی استفاده میکند و از فیلمبرداری با وضوح 8K و نرخ ۳۰ فریمبرثانیه پشتیبانی میکند. این حسگر همچنین امکان ضبط ویدیو با وضوح 4K و نرخ ۱۲۰ فریمبرثانیه و فیلمهای Full HD با نرخ ۴۸۰ فریمبرثانیه را ارائه میدهد. از دیگر ویژگیهای ISOCELL GN2 میتوان به پشتیبانی از فوکوس خودکار سریع، HDR بهبودیافته اشاره کرد که نسبت به HDR استاندارد تا ۲۴ درصد انرژی کمتری مصرف میکند.
گوگل از زمان معرفی سری پیکسل ۶ از حسگرهای دوربین، نمایشگر، مودم و قطعات دیگر ساخت سامسونگ استفاده کرده است. استفاده از حسگر ISOCELL GN2 در پیکسل ۸ پرو باعث خواهد شد این دستگاه نسبت به گلکسی S23 اولترا سامسونگ برتری داشته باشد.
درحالیکه همهی برندهای سازندهی گوشیهای هوشمند غیر از سامسونگ سعی دارند از حسگرهای یک اینچی در دوربین اصلی محصولات خود استفاده کنند، انتخاب گوگل برای استفاده از ISOCELL GN2 نشان از تعهد این شرکت به ارائهی فناوریهای برتر دوربین به مشتریانش دارد.
گوشی اقتصادی پوکو C71 با رنگبندی جذاب و قیمتی رقابتی همین هفته در هند رونمایی میشود.
علاقهمندان به گوشیهای پرچمدار سامسونگ اکنون میتوانند نسخهی ریفربیشد این محصولات را با قیمت ارزانتر بفروشند.
طغیان مردم علیه تسلا در گوشهگوشهی جهان جریان دارد و اعتراضها وارد مرحلهی تازهای شده است.
والکری فراتر از ابرخودرو معمولی است؛ هیولایی که در پیست برنامهی «تخته گاز» غوغا به پا کرد و تواناییهایش را رخ کشید.
اپل باردیگر درگیر مشکلات حقوقی شد و نصمیم نهادهای نظارتی فرانسه این شرکت را با جریمهی سنگینی روبهرو کرده است.
یکی از کاربران ردیت وفاداری ۱۲ سالهاش به گلکسی S4 سامسونگ را روایت کرد.
تپهی سرسبزی که در عکس معروف ویندوز XP به آسمانی ژرف تکیه داده بود، روزی واقعیت داشت؛ اما امروز، دیگر خبری از آن منظرهی بکر نیست.