گوشی آیکو نئو ۱۱ اولترا در تازه‌ترین تیزرهای رسمی با تمرکز ویژه بر قابلیت‌های عکاسی به‌نمایش درآمد. اطلاعات منتشرشده تجهیز دستگاه به دوربین بزرگ ۵۰ مگاپیکسلی سونی مجهز به سیستم لرزشگیر پیشرفته را تأیید می‌کنند. پردازش هوشمند تصویر با ایجاد جلوه‌های طبیعی نور و سایه، عمق و کنتراست واقع‌گرایانه‌ای را به ثبت می‌رساند.

سیستم تصویربرداری دستگاه از قابلیت ارتقایافته‌ی Live Photo به همراه پایدارسازی تصویر، فیلترهای گوناگون و بهینه‌سازی چهره پشتیبانی می‌کند.

iQOO

دوربین اصلی با دوربین ۸ مگاپیکسلی فوق‌عریض همراهی می‌شود و دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی نیز در پنل جلویی وظیفه‌ی ثبت پرتره‌ها را بر عهده دارد. نمونه‌تصاویر منتشرشده تفکیک تمیز سوژه از پس‌زمینه و کنترل دقیق نویز را بدون شارپ‌کردن بیش‌ازحد نشان می‌دهند.

iQOO

تولیدکننده در بخش سخت‌افزار، تراشه‌ی دیمنسیتی 9500M را در کنار پردازنده‌ی گرافیکی ۱۱ هسته‌ای و تراشه‌ی اختصاصی گیمینگ Q2 به کار گرفته است. صفحه‌نمایش ۶٫۸۳ اینچی تخت این گوشی با وضوح 2K، نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز و حداکثر روشنایی دستی ۱۰۰۰ نیت از پنل LTPS شرکت ویژنوکس بهره می‌برد.

iQOO

کنترل لمسی نمایشگر از طریق کنترلر Synopsys S3910V انجام می‌شود و فروش رسمی دستگاه از فردا در بازار چین آغاز خواهد شد.