اگر از تابهحال از دستیار صوتی مایکروسافت یعنی کورتانا (Cortana) استفاده و آن را با دستیار صوتی آمازون معروف به الکسا (Alexa) مقایسه کرده باشید، احتمالا از عملکرد ضعیف کورتانا در مقابل الکسا ناامید شده باشید. البته این موضوع به این معنا نیست که کورتانا دستیار صوتی ضعیفی است، بلکه تجربهی کاری این دو رقیب باهم متفاوت است و هر دو شرکت، روزانه در حال تقویت دستیارهای هوشمند خود هستند. خوشبختانه آمازون از مدتها پیش الکسا را در قالب یک اپلیکیشن مستقل برای ویندوز ۱۰ عرضه کرده است. در این آموزش به فعالسازی الکسا در ویندوز ۱۰ میپردازیم.
برای شروع، اول باید اپلیکیشن الکسا را از این لینک دریافت کنید. برای دریافت الکسا در ویندوز ۱۰ به اکانت مایکروسافت نیاز دارید تا بتوانید اپلیکیشن را از فروشگاه نرمافزاری ویندوز ۱۰ دانلود کنید. بعدازاینکه وارد لینک بالا شدید روی Get کلیک کنید تا Microsoft Store باز شود. توجه داشته باشید اگر مرورگر سؤال کرد که آیا اجازه میدهید Microsoft Store باز شود، روی Open Microsoft Store کلیک کنید.
حالا بعد از نصب الکسا آن را بازکنید، اگر از قبل اکانت آمازون دارید آن را وارد کنید و اگر ندارید از این لینک اکانت بسازید.
پسازاینکه با اکانت وارد برنامه شدید، دستورالعملهای اولیه برای شما نمایان میشود. توجه داشته باشید برای استفاده از الکسا روی کامپیوتر حتما باید سیستم شما داری میکروفون باشد؛ در غیر این صورت الکسا وارد مرحله آمادهسازی نخواهد شد. اگر میخواهید الکسا همیشه منتظر دستورهای شما باشد، گزینهی hands-free mode را فعال کنید. در غیر این صورت باید بهصورت دستی از الکسا استفاده کنید. همچنین میتوانید الکسا را طوری تنظیم کنید که همزمان با بالا آمدن ویندوز فعالیت خود را شروع کند.
اگر روزی هم تصمیم به حذف دستیار صوتی آمازون از کامپیوتر خود گرفتید، بهسادگی چند کلیک میتوانید آن را از قسمت apps در بخش Settings ویندوز ۱۰ پاک کنید، یا از روش سنتی add or remove programs استفاده کنید. برای استفاده از این روش باید در بخش جستجوی ویندوز ۱۰ add or remove programs را تایپ کنید و بعد از باز کردن، برنامهی موردنظر خود را برای همیشه پاککنید.
آیا شما در کامپیوتر خود از کورتانا یا الکسا استفاده میکنید؟ تجربهی خود از کارکردن با دستیارهای صوتی را با ما و کاربران زومیت درمیان بگذارید.
در مقالهی پیش رو با در نظر گرفتن پارامترهای تأثیرگذار بر تجربهی کاربر، بهترین گوشیهای بازار ایران را در بازههای قیمتی مختلف معرفی میکنیم.
چهارشنبه ساعت ۲۰:۱۵ پوشش زندهی رویداد آنپکد ۲۰۲۵ را از زومیت دنبال کرده و شانستان برای برندهشدن یکی از ۱۰ شمش طلای زرپاد را امتحان کنید.
ظاهراً سامسونگ قصد دارد گلکسی S25 اولترا مجهز به رم ۱۶ گیگابایتی را فقط در برخی کشورها عرضه کند.
اقامتگاههای لوکس حفاری شده در کوههای حجاز عربستان قدم دیگری برای تبدیل این کشور به قطب گردشگری جهانی و کاهش وابستگی به نفت است.
ارسال پیامهای دارای اسپویلر تلگرام بهخصوص در کانالهای عمومی برای مخفیکردن بخشی از متن یا حتی تصاویر، کاربرد دارد.
فاصلهی زیادی تا آنپکد ۲۰۲۵ نداریم؛ مراسمی هیجانانگیز با محوریت گلکسی S25 اولترا که زومیت آن را بهشکلی متفاوت پوشش خواهد داد.
سم آلتمن میگوید که مردم باید توقعات خود از هوش مصنوعی را ۱۰۰ برابر کمتر کنند.