ظاهراً فقط ۱۵ درصد کاربران ویندوز، سیستمعامل خود را به ویندوز 11 بهروزرسانی کردهاند
StatCounter در گزارش ماهانهی اخیر خود، جزئیات مربوط به درصد استفاده از سیستمعاملهای مختلف را روی انواع دستگاههای سرتاسر جهان ارائه داده است. طبق آمار این شرکت، آخرین نسخه ویندوز مایکروسافت میان کاربران محبوبیت زیادی ندارد و فقط ۱۵ درصد رایانههای شخصی ویندوزی آخرین سیستم عامل غول فناوری ردموندی را اجرا میکنند.
سهم ویندوز ۱۱ در ماه اکتبر با افزایش ۱٫۸۳ درصدی از ۱۳٫۶۱ درصد ماه گذشته به ۱۵٫۴۴ درصد رسیده است. جدیدترین نسل ویندوز درحالحاضر دومین نسخهی محبوب این سیستمعامل است و در جایگاهی بالاتر از ویندوز ۷ قرار دارد. سهم ویندوز ۷ نیز اکنون به ۹.۶۱ درصد رسیده و ازطرف دیگر، ویندوز ۱۰ با دراختیار داشتن ۷۱.۲۹ درصد بازار، همچنان پیشتاز است.
بهنوشتهی Neowin، ویندوز ۸، ویندوز ۸٫۱ و XP نیز درصد اندک باقیماندی سهم بازار را بهخود اختصاص دادهاند. StatCounter میگوید ویندوز ۸٫۱ و ۸ و XP درحالحاضر بهترتیب روی ۲٫۵۱ درصد و ۰٫۶۹ درصد و ۰٫۹ درصد رایانههای شخصی اجرا میشوند. بهطور کلی، ویندوز ۷۵٫۹۳ درصد از بازار جهانی سیستمعاملهای دسکتاپ را دراختیار دارد. macOS اپل ۱۵٫۷۴ درصد، لینوکس ۲٫۶ درصد و سیستمعامل کروم ۲٫۳۸ درصد از سهم این بازار را بهخود اختصاص دادهاند.
شایانذکر است دادههای StatCounter با جدیدترین آمار ارائهشده ازطرف AdDuplex که اوایل سپتامبر ۲۰۲۲ منتشر شد، تفاوت زیادی دارد، زیرا براساس اعلام پلتفرم تبلیغاتی، ویندوز ۱۱ اکنون سهمی ۲۳ درصدی میان نسخههای مختلف این سیستمعامل دارد که تقریباً ۱۲ درصد نسبت به آمار Statcounter بالاتر است. تفاوت میان این جزئيات بهدلیل روشهای مختلف جمعآوری دادهها است. AdDuplex آمار خود را از برنامههای موجود در فروشگاه مایکروسافت بهدست میآورد که از کیت توسعهی نرمافزاری (SDK) آن استفاده میکنند، درحالیکه StatCounter براساس اطلاعات جمعآوریشده از بیشاز ۱٫۵ میلیون وبسایت بهره میبرد. مایکروسافت نیز بهطور رسمی هیچ آمار دقیقی از درصد استفادهی کاربران از نسخههای مختلف ویندوز ارائه نمیدهد و نمیتوان با اطمینان کامل درمورد این اطلاعات نظر داد.
اگرچه مایکروسافت بهروزرسانیهای مهمی برای ویندوز ۱۱ منتشر کرده است، اما بعید بهنظر میرسد رشد این نسخه، بهزودی رکورد ویندوز ۱۰ را بشکند. استفاده از نسخههای مختلف ویندوز صرفاً به علاقهی شخصی کاربران مرتبط نیست زیرا طبق یک نظرسنجی، حدود نیمی از ورکاستیشنها، پیشنیاز سختافزاری موردنیاز ویندوز ۱۱ را برآورده نمیکنند و بنابراین امکان ارتقا به این نسخه از سیستمعامل دسکتاپ مایکروسافت را ندارند.
کاربران برای ورود به دنیای رمزارزها، نیاز به فعالیت در صرافیها دارند. در این مقاله بهترین صرافیهای ارز دیجیتال برای ایرانیان را معرفی خواهیم کرد.
اگر نگران گمشدن یا سرقت گوشی هستید، این راهنما روشهای مؤثر ردیابی گوشی گم شده و جلوگیری از سوءاستفاده را بهصورت کامل به شما معرفی میکند.
بهترین آیفون کدام مدل است؟ آیا با هر بودجهای میتوان آیفون خرید؟ با معرفی بهترین آیفون در هر بازهی قیمتی همراه زومیت باشید.
اگر میخواهید بدانید که چطور میتوانید انواع تراکنشهای بانکی خود را پیگیری کنید، تا انتهای این مطلب همراه زومیت باشید.
اگر بهدنبال گوشی هوشمند برای بازی میگردید، نیاز نیست حساب بانکیتان را خالی کنید. در این مقاله بهترین گوشیهای گیمینگ بازار ایران را معرفی ...
در مقالهی پیش رو، با بهترین پاور بانک بازار ایران برای گوشی اندروید و آیفون از برندهایی مانند انکر، راوپاور، باسئوس و مک دودو آشنا میشویم.
برای بسیاری از کاربران دوربین گوشی مهمترین بخش آن محسوب میشود؛ اما کدامیک از مدلهای شیائومی بهترین دوربین را در بازههای قیمتی مختلف دارند؟