با بتای جدید اندروید ۱۴ گوشی خود را به وبکم کامپیوتر تبدیل کنید

شنبه ۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۰
مطالعه 1 دقیقه
دوربین‌های پشتی گوشی پیکسل ۷ پرو گوگل
جدیدترین نسخه‌ی آزمایشی اندروید، به کاربران اجازه می‌دهد تا با اتصال گوشی خود به ویندوز و مک یا لینوکس از آن‌ به‌عنوان وبکم استفاده کنند.
تبلیغات

اندروید به‌زودی میزبان قابلیتی جذاب خواهد بود و آن امکان تبدیل گوشی به وبکم کامپیوتر شخصی است. در جدیدترین نسخه‌ی بتای این سیستم‌عامل، هنگام اتصال موبایل خود به کامپیوتر گزینه‌ی جدیدی در منو تنظیمات USB برای استفاده در حالت وبکم دردسترس خواهد بود که با انتخاب آن، می‌توان از دوربین گوشی برای برقراری تماس‌های تصویری باکیفیت استفاده کرد.

نسخه‌ی QPR1 Beta 1 اندروید ۱۴ درحال‌‌حاضر جدیدترین نسخه‌ی آزمایشی این سیستم‌عامل محسوب می‌شود؛ اما نسخه‌ی پایدار فعلی پلتفرم موبایلی گوگل همچنان اندروید ۱۳ است. نسخه‌ی ۱۰ بتای اندروید ۱۴ برای توسعه‌دهندگان، به‌احتمال زیاد در ماه اکتبر به‌همراه سری پیکسل ۸ منتشر خواهد شد. این آپدیت پس‌ از اولین به‌روزرسانی پایدار اندروید ۱۴ دردسترس قرار خواهد گرفت.

QPR نشان‌دهنده‌ی آپدیت‌هایی است که گوگل هر سه‌ ماه یک‌ بار برای اندروید منتشر می‌کند. بدین‌ترتیب، درحال‌حاضر نسخه‌ی پایدار اندروید ۱۳ ازنظر فنی با شناسه‌ی QPR3 شاخته می‌شود.

قابلیت استفاده از گوشی اندروید به عنوان وبکم کامپیوتر

می‌توان گفت ویژگی تبدیل گوشی اندروید به وبکم از iOS الهام گرفته شده است و این قابلیت در اکوسیستم اپل با نام Continuity Camera شناخته می‌شود؛ قابلیتی که به‌طور بی‌سیم بین آیفون و مک کار می‌کند.

طبق معمول نسخه‌ی اندرویدی این ویژگی، انعطاف‌پذیرتر است؛ زیرا به‌عنوان وبکم USB ارائه می‌شود و درنتیجه، می‌توان از آن روی همه‌ی رایانه‌ها با سیستم‌عامل ویندوز، لینوکس، کروم و مک استفاده کرد. حتی این امکان وجود دارد با اتصال گوشی اندروید به گوشی دیگر، از دوربین دستگاه اول به‌عنوان وبکم دستگاه دوم استفاده کنید.

دوربین اکثر گوشی‌های هوشمند با‌کیفیتتر از وبکم پیش‌فرض لپ‌ تاپ است؛ بنابراین می‌توان از قابلیت جدید اندروید برای برقراری تماس‌های تصویری بهتر بهره گرفت. البته در این شرایط همچنان به نوعی میکروفون هم نیاز دارید؛ زیرا درحال‌حاضر امکان استفاده از میکروفون داخلی گوشی اندرویدی وجود ندارد و امید می‌رود این ویژگی در نسخه‌های پایدار اندروید ۱۴ ارائه شود.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات