قیمت سرویس اشتراکی ویندوز ۱۰ اعلام شد؛ یک سال آپدیت امنیتی با پرداخت ۳۰ دلار!

پنج‌شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
مطالعه 2 دقیقه
کار با سرفیس لپ تاپ گو مایکروسافت
کاربران ویندوز ۱۰ برای دریافت یک سال آپدیت‌ امنیتی بیشتر پس‌از پایان پشتیبانی رسمی از ویندوز ۱۰، می‌توانند ۳۰ دلار پرداخت کنند.
تبلیغات

مایکروسافت اعلام کرد که برای ارائه‌ی یک سال به‌روزرسانی امنیتی بیشتر در ویندوز ۱۰، از کاربران ۳۰ دلار دریافت خواهد کرد. پشتیبانی رسمی از ویندوز ۱۰ در تاریخ ۱۴ اکتبر ۲۰۲۵ (۲۲ مهر ۱۴۰۴) به پایان خواهد رسید و اکنون کاربران برای نخستین‌بار، امکان خرید یک سال خدمات به‌روزرسانی‌های امنیتی اضافی ویندوز ۱۰ (ESU) را با پرداخت مبلغ مذکور خواهند داشت.

کسب‌وکارها برای بهره‌مندی از خدمات ESU به مدت یک سال، ملزم به پرداخت مبلغ ۶۱ دلار هستند. این شرکت‌ها می‌توانند با پرداخت مبالغ ۱۲۲ و ۲۴۴ دلار، به ترتیب از خدمات مذکور برای سال‌های دوم و سوم بهره‌مند شوند.

مایکروسافت تنها یک سال خدمات ESU را به کاربران خانگی ارائه می‌دهد. یوسف مهدی، معاون اجرایی و مدیر ارشد بازاریابی بخش مصرف‌کنندگان مایکروسافت، در بیانیه‌ای می‌گوید: «دستگاه‌های ثبت‌نام‌شده در طرح ESU همچنان به‌روزرسانی‌های امنیتی حیاتی و مهم ویندوز ۱۰ را دریافت خواهند کرد؛ اما امکان بهره‌مندی از ویژگی‌های جدید، رفع باگ و پشتیبانی فنی از سوی مایکروسافت، پس‌از پایان دوره‌ی یک ساله، میسر نخواهد بود.»

کاربران عادی می‌توانند در آستانه‌ی پایان پشتیبانی ویندوز ۱۰ در سال ۲۰۲۵، برای دریافت خدمات ESU ثبت‌نام کنند. مایکروسافت، مانند گذشته، از کاربران خود درخواست می‌کند تا به‌جای تهیه‌ی این خدمات، به ویندوز ۱۱ مهاجرت کنند.

به‌گفته‌ی یوسف مهدی: «با توجه به پایان‌ پشتیبانی از ویندوز ۱۰، اکنون زمان مناسبی فرا رسیده تا با اطمینان خاطر سیستم خود را به ویندوز ۱۱ ارتقا دهید.»

به دلیل افزایش سخت‌گیری در الزامات فنی و تمرکز مایکروسافت بر ارتقای سطح امنیت در ویندوز ۱۱، میلیون‌ها کاربر از ارتقای کامپیوتر خود به ویندوز ۱۱ محروم شدند. پشتیبانی از ویندوز ۱۱ صرفاً برای پردازنده‌های تولیدشده از سال ۲۰۱۸ به بعد و دستگاه‌هایی که مجهز به تراشه‌ی امنیتی TPM هستند، امکان‌پذیر است.

با وجود تلاش‌های مایکروسافت، استقبال از ویندوز ۱۱ در مقایسه با ویندوز ۱۰ در سال‌های اخیر اندک بوده است؛ هرچند نشانه‌هایی مبنی‌بر افزایش تمایل کاربران به ارتقاء سیستم یا به‌روزرسانی سخت‌افزار خود به‌چشم می‌خورد.

در ماه آگوست (مرداد و شهریور)، ویندوز ۱۱ موقتاً به محبوب‌ترین سیستم‌عامل برای گیمرها در میان کاربران استیم تبدیل شد؛ اما در ماه سپتامبر (شهریور و مهر)، این جایگاه را مجدداً به ویندوز ۱۰ واگذار کرد. بر اساس پیش‌بینی‌ها، محبوبیت ویندوز ۱۰ در طول سال ۲۰۲۵ و حتی پس از آن همچنان پابرجا خواهد ماند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات