محصولات " سان رامک " خورشیدی بر سر سفره مصرف کنندگان ایرانی
نتایج این پژوهش روز چهارشنبه در نشست رونمایی از محصولات " سان " شرکت فرآوردههای لبنی رامک در دو گروه ماست با نام " سان ماس " و پنیر با نام " سان چیز " با حضور اصحاب رسانه تبیین شد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این نشست با بیان اینکه ناکافی بودن ویتامین D در جامعه جهانی و در کشور ما یک چالش جدی است افزود: بر اساس نتایج این پژوهش طیف جوان و نوجوان در جامعه هدف شیراز که انتظار می رفت مشکلی در دریافت ویتامین D نداشته باشند با ۴۷ درصد کمبود ویتامین D روبهرو هستند.
دکتر مرضیه اکبرزاده ادامه داد: ۳۲ درصد از طیف جمعیتی جوان و نوجوان در این پژوهش ویتامین D ناکافی دریافت میکنند و فقط ۲۰ درصد در شرایط طبیعی دریافت آن هستند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه گفت: همچنین بر اساس نتایج این پژوهش در طیف جمعیتی میان سال ۲۲ درصد کمبود ویتامین D دارند، ۴۸ درصد ویتامین D ناکافی دریافت میکنند و ۲۹ درصد در شرایط طبیعی دریافت آن هستند.
اکبرزاده در ادامه با بر شمردن زیان های ناشی از کمبود ویتامین D گفت: پوکی استخوان تنها زیان ناشی از کمبود ویتامین D نیست، هر چند جامعه ما نام پوکی استخوان را با کمبود ویتامین D در ذهن تداعی میکند اما زیان های ویتامین D بسیار فراتر از پوکی استخوان است ، سلول های مغزی ، بافت های عضلانی و سیستم ایمنی بدن همه گیرنده ویتامین D دارند و نقش این ویتامین در کنترل سلول های سرطانی اثبات شده ، بنا بر این نقشی که ویتامین D در سلامت زندگی ایفا میکند بسیار فراتر از چیزی است که مردم می پندارند.
این استاد دانشگاه در ادامه به کنترل بیماری های خود ایمنی مانند ام اس و دیابت با استفاده از ویتامین D اشاره کرد و گفت: کاهش بیماری های قلبی و عروقی، درمان پرفشاری خون، کنترل سکته، درمان و کاهش افسردگی ارتباط مستقیم با مصرف ویتامین D دارد، اکنون در برنامه پزشک خانواده با استفاده از مکمل درمانی مصرف ویتامین D در جامعه افزایش پیدا کرده است اما این موضوع برای جبران کمبود ویتامین D کافی نیست.
اکبرزاده به غنی سازی لبنیات با ویتامین D بهعنوان راهکاری در جهت جبران دریافت این ویتامین در بدن پرداخت و گفت: استفاده از ماست و پنیر غنی شده با ویتامین D میتواند تا حدودی این کمبودها را جبران کند، کمبود ویتامین D در جامعه ما اکنون تبدیل به یک همه گیری شده و باید با گنجاندن برنامه مصرف محصولات غنی شده با ویتامین D در سبد خوراکی این کمبودها جبران شود.
دکتر محمد صادق عرب مدیر تحقیق و توسعه و کنترل کیفیت شرکت فرآورده های لبنی رامک نیز در این نشست از تولید گروه محصولات غنی شده با ویتامین D3 با نام " سان رامک " توسط این شرکت خبر داد و بیان داشت: متاسفانه جامعه ما زمانی برای درمان بیماری های ناشی از کمبود ویتامین D اقدام میکند و به فکر فرو میافتد که کار از کار گذشته و آسیب ها وارد شده است، اثرات محصولات لبنی ماست و پنیر غنی شده با ویتامین D امروزه اثبات شده و تلاش گردیده تا غنی سازی پنیر و ماست تولیدی تأثیری روی طعم محصولات نداشته باشد.
مهندس بابک مازندرانی، معاونت اجرایی شرکت فرآورده های لبنی رامک نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه این شرکت با وجود تمام چالشهای پیش رو در مسیر تولید همواره در راستای سلامت جامعه گام برداشته، اعلام کرد که گروه محصولات سان رامک با نام های " سان ماس " و " سان چیز " در راستای مأموریت همیشگی شرکت رامک تهیه و بهصورت غنی شده با ویتامین D3 دردسترس عموم مصرفکنندگان عزیز در سراسر کشور قرار گرفته است.
مهندس ابراهیم ترابی مدیر کارخانجات شرکت فرآورده های لبنی رامک نیز در این نشست ابراز داشت: امروزه تنوع محصولات لبنی در بازار بسیار زیاد شده است که در این بین محصولات غنی شده سهم قابل توجهی را به خود اختصاص دادهاند که در جامعه ما بیشتر درنمک، محصولات لبنی، غلات و ماکارونی دیده میشود. اکنون با تولید ماست و پنیر غنی شده با ویتامین D3 توسط شرکت فرآورده های لبنی رامک، انتظار میرود که جامعه نیز بیشازپیش با این محصولات آشنا شود.
در ادامه این نشست، مدیر بازاریابی شرکت فرآورده های لبنی رامک با اشاره به توانمندیهای انسانی و تجهیزاتی این شرکت افزود، در عرضه سان ماس وسان چیز معیار اصلی کیفیت، ذائقه مصرفکنندگان بوده و شعار سان به سان خورشید نیز با همین رویکرد انتخاب شده است.
مهندس هاشم پور یادآور شد که لزوم اطلاعرسانی صحیح و آگاه سازی جامعه از عوارض کمبود ویتامین D درکنار اهمیت تأمین این ویتامین ازطریق محصولات غذایی، از اهمیت بالایی برخوردار بوده و در کمپین سان رامک تلاش شده تا این موضوع در اولویت تیم بازاریابی رامک قرار گیرد.