کوالکام تراشه‌های اسنپدراگون 617 و اسنپدراگون 430 را معرفی کرد

سه‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۲
مطالعه 2 دقیقه
شب گذشته کوالکام نسل جدید تراشه‌های خود را به همراهی شماری از فناوری‌های جدید رونمایی کرد. از جمله‌ی فناوری‌های معرفی شده توسط این کمپانی می‌توان به Quick Charge 3.0 اشاره کرد. کوالکام همچنین تراشه‌های خود را که شامل اسنپدراگون ۶۱۷ و اسنپدراگون ۴۳۰ است، معرفی کرد.
تبلیغات

کوالکام شب گذشته طی مراسمی تراشه‌های جدید اسنپدراگون ۶۱۷ و اسنپدراگون ۴۳۰ را معرفی کرد. همانطور که می‌توان حدس زد، این تراشه‌ها برای گوشی‌های هوشمند و تبلت‌های میان رده تدارک دیده شده است. اسنپدراگون ۴۳۰ یک گزینه‌ی ایده‌آل برای استفاده در گوشی‌های هوشمند پایین‌رده است، در حالی که اسنپدراگون ۶۱۷ مشخصاتی نزدیک به محصولات رده بالا دارد، هرچند در این طیف از محصولات قرار نمی‌گیرد. این تراشه‌ها از ویژگی‌های جالب توجهی بهره‌ می‌گیرند که در ادامه به بررسی آن می‌پردازیم.

کپی لینک

اسنپدراگون ۶۱۷ کوالکام

براساس اطلاعات ارائه شده توسط کوالکام، اسنپدراگون ۶۱۷ پیش از تراشه‌ی دیگر کوالکام در پایان سال ۲۰۱۵ روانه‌ی بازار خواهد شد. برای مثال از جمله‌ی مشخصات فنی این تراشه‌ها می‌توان به پشتیبانی از شبکه‌های X8 LTE نسخه‌ی ۷ اشاره کرد. کوالکام اعلام کرده که این تراشه قادر است نرخ دریافت ۲۰۰ مگابیت بر ثانیه و آپلود ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه را پشتیبانی کند.

استفاده از پردازنده‌ی تصویر دوگانه در این تراشه این امکان را فراهم کرده تا تصاویری با رزولوشن ۲۱ مگاپیکسل ثبت و پردازش شود. پردازنده‌‌ی گرافیکی مورد استفاده در اسنپدراگون ۶۱۷، آدرنو ۴۰۵ بوده و پردازنده‌ی تصویر نمایشگر نیز Hexagon 546 است. در پردازنده‌ی اصلی این تراشه‌ از هشت هسته‌ی پردازشی Cortex-A53 با فرکانس ۱.۵ گیگاهرتزی بهره برده شده است.

Snapdragon617
کپی لینک

اسنپدراگون ۴۳۰ کوالکام

کوالکام اعلام کرده که تراشه‌ی اسنپدراگون ۴۳۰ را در اواخر سال ۲۰۱۶ میلادی روانه‌ی بازار خواهد کرد و از این‌رو باید برای محک زدن قدرت و قابلیت این تراشه باید به انتظار عرضه‌ی محصولات مبتنی بر این تراشه در انتهای سال آینده‌ی میلادی باشیم.

اسنپدراگون ۴۳۰ از شبکه‌های مخابراتی X6 LTE با Cat 4 پشتیبانی می‌کند که با توجه به مشخصات ارائه شده کمی کندتر از اسنپدراگون ۶۱۷ خواهد بود. کوالکام در این تراشه نیز از هشت هسته‌ی پردازشی Cortex-A53 با فرکانس ۱.۲ گیگاهرتزی بهره خواهد برد. همچنین باید به پردازنده‌ی گرافیکی آدرنو ۵۰۵، پردازنده‌ی نمایشگر Hexagon 536 و پردازنده‌ی تصویر دو گانه اشاره کرد.

Snapdragon430

نظر شما در مورد تراشه‌های جدید کوالکام چیست؟

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات