بنچمارکهای احتمالی پردازنده مدیاتک MT6893 منتشر شد
هفتهی پیش، از احتمال معرفی پردازندهی جدید مدیاتک با معماری مشابه با اگزینوس ۱۰۸۰ و فرایند ساخت ۶ نانومتری خبر دادیم. حال شایعات منتشرشده از قدرت چشمگیر تکهستهای آن در آزمونهای بنچمارک گیکبنچ حکایت میکند. براساس اطلاعات منتشرشده از اکانت توییتری Digital Chat Station، عملکرد تکهستهای این پردازنده از پردازندهی دیمنسیتی ۱۰۰۰ پلاس نیز بهتر ظاهر شده است.
پردازندهی یادشده توانسته است در بنچمارک گیکبنچ ۴، امتیاز تکهستهای ۴،۱۰۸ و در چندهستهای امتیاز ۱۱،۲۰۴ را کسب کند که آن را ازلحاظ پردازش تکهستهای بالاتر از دیگر پردازندهی شرکت مدیاتک، یعنی دیمنسیتی ۱۰۰۰ پلاس، قرار داده است.
بهگفتهی این افشاگر، قلب تپندهی مدیاتک MT6893 را هشت هستهی پردازشی، شامل یک هستهی Cortex-A78 با فرکانس ۲٫۸ گیگاهرتز و سه هستهی Cortex-A78 فرکانس ۲٫۶ گیگاهرتز و چهار هستهی کممصرف Cortex-A55 با فرکانس ۲ گیگاهرتز تشکیل داده است. این تراشه از پردازندهی گرافیکی Mali-G77 MC9 برای انجام پردازشهای گرافیکی بهره میبرد و انتظار میرود قویترین هستهی پردازندهی مذکور تا هنگام عرضه به فرکانس ۳ گیگاهرتز تغییر کند. حتی ممکن است مدیاتک دو نسخه از این پردازنده را با دو فرکانس متفاوت تولید کند.
همانطورکه در ابتدای خبر گفتیم، براساس گزارشهای قبلی، این پردازنده مبتنیبر معماری ساخت اگزینوس ۱۰۸۰ و فرایند ساخت ۶ نانومتری شرکت TSMC ساخته شده است و انتظار میرود قدرت پردازشی محصولات میانردهی سال آینده را تأمین کند.
One UI 7 با تغییرات زیادی در مقایسه با نسخهی پیشین منتشر شده؛ اما در این مطلب به ۵ ویژگی کوچک و جدیدی اشاره میکنیم که در آن ارائه شده است.
با بهترین برنامه پی دی اف ساز برای ایفون، اسناد کاغذی را در چند ثانیه دیجیتالی کنید. تجربهای حرفهای و سریع در انتظار شماست.
تیکتاک متعلق به شرکت چینی بایتدنس، از ۳۰ دی در ایالات متحده مسدود شد؛ پشت پردهی ماجرای ممنوعیت تیکتاک چیست و به کجا ختم میشود؟
رهایی از خاطرات بد میتواند به درمان بسیاری مشکلات روانی کمک کند و پژوهشگران روشی برای این کار پیدا کردهاند.
الگوریتم اینستاگرام در سال ۲۰۲۵ چطور کار میکند؟ اگر میخواهید بیشتر دیده شوید، زمانش رسیده است که رازهای الگوريتم جديد اينستاگرام را یاد بگیرید.
طبق مصوبهی ۳۰ دی ماه، هیئت دولت همه گوشیهای آیفون ۱۴ و ۱۵ و ۱۶ امکان رجیستر شدن دارند.
احراز هویت کاربر توسط تلگرام گاهی با اختلال مواجه میشود و کاربر کدی دریافت نمیکند. برای حل مشکل عدم دریافت کد تلگرام چه راهکاری وجود دارد؟