پروژه گلایمور کوالکام در راه است؛ نسل دوم پردازندههای اسنپدراگون ایکس برای کامپیوترهای آرم
گفته میشود که کوالکام روی پردازندههای نسل بعدی Snapdragon X2 برای کامپیوترهای آرم کار میکند و تراشهای موسوم به SC8480XP را آزمایش کرده است.
در میان انبوهی از پردازندههای لپتاپی x86 اینتل و AMD، کوالکام در اوایل امسال پردازندههای اسنپدراگون ایکس الیت و ایکس پلاس مبتنیبر معماری آرم را معرفی کرد تا در اولین سری از کامپیوترهای کوپایلتپلاس قرار بگیرد. ظاهراً کوالکام در حال کار روی نسل بعدی پردازندههای اسنپدراگون است تا دربرابر لونار لیک اینتل و رایزن AI تیم قرمز حرف تازهای برای گفتن داشته باشد.
براساس گزارش Winfuture، نمونههای اولیهی SC8480XP که با کد نام گلایمور یا «پروژهی گلایمور» شناخته میشود، در حد فاصل تیر تا پایان مرداد آزمایش شدهاند. نسل فعلی پردازندههای اسنپدراگون ایکس، شماره مدل داخلی SC8380XP را دارند و کد نام آنها هاموا است.
بهنظر میرسد کوالکام هنوز در مراحل بسیار ابتدایی سنجش تراشههای نسل بعدیاش است و پلتفرمهای ارزیابی اولیه برای آزمایش نمونهها قبل از نهاییشدن مشخصات آنها طراحی شدهاند.
پیشازاین، تأیید شد که کوالکام روی حداقل دو نوع نسل بعدی از معماری هستههای اوریون کار میکند که در کامپیوترهای هوش مصنوعی مبتنیبر اسنپدراگون ایکس استفاده میشود.
پیشبینی میشود سری اسنپدراگون ایکس V2 در نیمهی اول سال ۲۰۲۵ رونمایی شود و بعدازآن، اسنپدراگون V3 احتمالاً تا پایان سال ۲۰۲۷ وارد بازار خواهد شد. ازآنجاکه این زمانبندی را شرکت دل، شریک کوالکام، مطرح کرده است، میتوانیم به پروژهی گلایمور کوالکام اطمینان داشته باشیم. گلایمور نام دومین آبشار مرتفع ایسلند است.
منبع مذکور میگوید که نوع جدید و پایینردهای از خانوادهی اسنپدراگون ایکس پلاس با نام X1P-24-100 در حال آمادهسازی است. انتظار میرود که این پردازنده هشت هسته و احتمالاً فرکانس پایینتر یا عملکرد گرافیک ضعیفتری داشته باشد. مأموریت این پردازنده کاهش قیمت لپ تاپ های میانردهی ویندوز آرم خواهد بود.
تپهی سرسبزی که در عکس معروف ویندوز XP به آسمانی ژرف تکیه داده بود، روزی واقعیت داشت؛ اما امروز، دیگر خبری از آن منظرهی بکر نیست.
تبوتاب تولید عکس به سبک استودیو جیبلی صدای مدیرعامل OpenAI را درآورد.
روابط عمومی بانک سپه ادعای هک شدن دادههای این بانک را تکذیب کرد؛ با این حال گروه هکری گفته است قصد دارد دادههای ۲۰ هزار مشتری را بهزودی منتشر کند.
کشف نادر موجودی از ژرف دریا در نور روز، واکنشهای گستردهای را در دنیای مجازی برانگیخت و توجهها را بیش از پیش، به حیات مرموز اعماق اقیانوس جلب کرد.
در آییننامهای که ۲۶ اسفند ماه تصویب شده معاونت علمی اعلام کرده قصد دارد ایرانیان نخبه خارج از کشور را شناسایی و آنها را تشویق به بازگشت به کشور ...
ترند این روزهای فناوری، تبدیل عکسهای معمولی به تصاویر انیمهای به سبک استودیو جیبلی است که با استفاده از ChatGPT انجام میشود؛ اما چگونه؟
همراه اول به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر، به تمامی مشترکان خود «عیدی» میدهد.