آمریکا بیش‌ از ۶ میلیارد دلار به سامسونگ و تگزاس اینسترومنتس برای تولید تراشه اختصاص داد

شنبه ۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۰
مطالعه 2 دقیقه
 یک پردازنده با تصویر پرچم آمریکا
وزارت بازرگانی آمریکا از نهایی شدن بسته‌های کمک مالی به سامسونگ و تگزاس اینسترومنتس برای تولید تراشه‌ خبر داد.
تبلیغات

وزارت بازرگانی ایالات متحده اعلام کرد که در حال نهایی‌کردن اعطای بسته‌ی کمک مالی به میزان حداکثر ۴٫۷۴۵ میلیارد دلار به سامسونگ الکترونیکس و حداکثر ۱٫۶۱ میلیارد دلار به تگزاس اینسترومنتس، برای گسترش تولید تراشه است.

به گزارش رویترز، وزارت بازرگانی ایالات متحده بسته‌ی کمک مالی ۴۰۷ میلیون دلاری را به آمکور تکنولوژی اعطا خواهد کرد. این وزارتخانه اعلام کرد که بسته‌ی کمک مالی سامسونگ حدود ۱٫۷ میلیارد دلار کمتر از مقدار اولیه است که به ۶٫۴ میلیارد دلار می‌رسید.

در اوایل اردیبهشت ماه، مقامات آمریکایی اعلام کردند که سامسونگ قصد سرمایه‌گذاری ۴۵ میلیارد دلاری برای ساخت دو مرکز تولید تراشه دارد. افق این سرمایه‌گذاری تا سال ۲۰۳۰ تعیین شده است.

تگزاس اینسترومنتس متعهد شده است که تا سال ۲۰۲۹ بیش از ۱۸ میلیارد دلار در دو کارخانه‌ی جدید در تگزاس و یک کارخانه در یوتا سرمایه‌گذاری کند. انتظار می‌رود این سرمایه‌گذاری ۲۰۰۰ شغل تولیدی ایجاد کند. تگزاس اینسترومنتس ۹۰۰ میلیون دلار به‌عنوان کمک مالی برای عملیات پروژه‌ی تگزاس دریافت می‌کند.

کارخانه‌ی Amkor در آریزونا پس از راه‌اندازی کامل، میلیون‌ها تراشه را برای وسایل نقلیه‌ی خودران، فناوری 5G و 6G و دیتاسنترها، تولید خواهد کرد. احتمالاً اپل بزرگ‌ترین مشتری محصولات‌ این کارخانه خواهد بود. مدیرعامل Amkor گفت: «تأسیسات ما به‌عنوان یک سنگ‌بنای حیاتی در ایجاد یک زنجیره‌ی تأمین تولید نیمه‌رساناها در ایالات متحده عمل خواهد کرد.»

کنگره‌ی آمریکا در سال ۲۰۲۲ برنامه‌ای برای پرداخت یارانه‌ی ۳۹ میلیارد دلاری برای تولید نیمه‌رسانا‌ها در ایالات متحده تصویب کرد. در مسیر اجرای این برنامه، وزارت بازرگانی آمریکا از اعطای کمک مالی ۷٫۸۶ میلیارد دلاری به اینتل و ۴۵۸ میلیون دلاری به SK Hynix خبر داد. وزارتخانه‌ی یادشده در مجموع بیش از ۳۳ میلیارد دلار از مشوق‌های مدنظر را نهایی کرده است.

گینا رایموند، وزیر بازرگانی ایالات متحده، می‌گوید: «با سرمایه‌گذاری صورت‌گرفته در سامسونگ، ایالات متحده اکنون به‌طور رسمی تنها کشوری در جهان تلقی می‌شود که میزبان هر پنج تولیدکننده‌ی پیشرو نیمه‌رساناها است.»

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات