D1-kifpool

مایکروسافت به‌روزرسانی امنیتی اضطراری برای آسیب‌پذیری جدید ویندوز منتشر کرد

سه‌شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۰
مطالعه 6 دقیقه
چند روز پیش خبر کشف یک آسیب‌پذیری در پروتکل SMBv3 ویندوز منتشر شد و اکنون مایکروسافت بسته‌ی امنیتی مخصوص آن را منتشر کرده است.
تبلیغات
D4-mci

مایکروسافت بسته‌ی امنیتی اورژانسی را برای ویندوز منتشر کرد که خارج از زمان‌بندی مرسوم به‌روزرسانی سیستم‌عامل به دست کاربران رسید. این بسته‌ی امنیتی برای آسیب‌پذیری خطرناکی ارائه شد که چندی پیش اخبار انتشار آن به رسانه‌ها رسیده بود. آسیب‌پذیری مذکور اصطلاحا توانایی گسترش کرمی (Wormable) دارد و از یک سیستم آلوده به سیستم دیگر نفوذ می‌کند.

حفره‌ی امنیتی جدید ویندوز، در نسخه‌ی سوم پروتکل Server Message Block موسوم به SMBv3 کشف شد که تنها در نسخه‌های کلاینت و سرور ویندوز ۱۰ ورژن ۱۹۰۳ و ۱۹۰۹ وجود دارد. اگرچه سوءاستفاده از آسیب‌پذیری مذکور نیاز به ابزارها و مهارت ویژه دارد؛ اما مایکروسافت و محققان امنیتی مستقل، آن را خطرناک توصیف می‌کنند. درواقع خطر آسیب‌پذیری از آنجا نشئت می‌گرد که مجرمان می‌توانند با سوءاستفاده از آن، شبکه‌ای از حمله‌های کرمی را برنامه‌ریزی کنند. در چنین حمله‌هایی، با نفوذ به یک کامپیوتر می‌توان ساختاری ایجاد کرد که تمامی سیستم‌های ویندوزی متصل هم به‌مرور آلوده شوند. چنین سناریویی در آسیب‌پذیری‌های واناکرای و نات‌پتیا در سال ۲۰۱۷ اجرا شد.

مایکروسافت در سند اطلاع‌رسانی که با بسته‌ی امنیتی منتشر کرد، گفت که تاکنون هیچ مدرکی مبنی بر سوءاستفاده از آسیب‌پذیری جدید کشف نشده است. البته آن‌ها از برچسب «احتمال سوءاستفاده» برای این آسیب‌پذری استفاده کردند. به‌بیان دیگر مجرمان سایبری احتمالا در آینده از آن سوءاستفاده خواهند کرد.

در بخشی از بولتن اطلاع‌رسانی مایکروسافت می‌خوانیم:

یک آسیب‌پذیری با امکان دسترسی و اجرای کد از راه دور در شیوه‌های اجرایی و مدیریت ریکوئست های ویژه در پروتکل SMBv3 وجود دارد. مجرم سایبری که توانایی سوءاستفاده از آسیب‌پذیری را داشته باشد، می‌تواند کدهای مورد نظر را در کلاینت یا سرور قربانی اجرا کند.مهاجم سایبری برای سوءاسفتاده از آسیب‌پذیری در سرور می‌تواند یک پکت ویژه را به سرور SMBv3 هدف ارسال کند. برای سوءاستفاده از آن در سیستم‌های کلاینت، مهاجم باید یک سرور SMBv3 آلوده طراحی و قربانی را به اتصال به آن ترغیب کند.به‌روزرسانی امنیتی با اصلاح روش مدیریت ریکوئست‌ها در پروتکل SMBv3، سوءاستفاده از آن را غیرممکن می‌کند.

کمی پس از آنکه مایکروسافت بسته‌ی امنیتی خارج از برنامه را منتشر کرد، محققان شرکت امنیتی Sophos تحقیق عمیقی روی آسیب‌‌پذیری داشتند. آن‌ها در بخشی از تحلیل خود نوشتند:

آسیب‌پذیری شامل سرریز عدد صحیح در یکی از درایورهای کرنل می‌شود. مهاجم می‌تواند پکت مخرب را برای سوءاستفاده از همین سرریزها یا شرایط دیگر در کرنل، طراحی کند.

توضیحات فنی گروه Sophos شامل جزئیات زیاد تخصصی می‌شود. به‌بیان ساده می‌توان گفت که یک مهاجم سایبری با کد سوءاستفاده‌ی حرفه‌ای شاید بتواند رمزهای عبور و اطلاعات حساس دیگر را به‌صورت متن ساده در سیستم قربانی بخواند. در شرایط دیگر مهاجم می‌تواند یک خط فرمان در سیستم قربانی اجرا کند و کنترل آن را به دست بگیرد. اترنال‌بلو (EternalBlue) از حمله‌های مشابهی بود که ابتدا توسط NSA طراحی و بهره‌برداری شد. سپس مجرمان سایبری توانستند حمله‌ی مذکور را از آژانس امنیت ملی ایالات متحده سرقت کنند. به‌هرحال آن حمله هم از آسیب‌پذیری SMB سوءاستفاده می‌کرد و در زمان اجرای تابعی در آن پروتکل ازسوی کاربر، کد مخرب را اجرا می‌کرد.

اینترنت و شبکه / Internet & Network
کپی لینک

روش‌های متعدد سوءاستفاده

تحلیل امنیتی گروه Sophos می‌گوید مجرمان از سه طریق می‌توانند از آسیب‌‌پذیری سوءاستفاده کنند:

سناریوی اول: مهاجم، فایل‌های اشتراکی ماشین را هدف قرار می‌دهد. اگر یک کاربر یا مدیر سیستم، تنظیمات پیش‌فرض را برای بازکردن پورت ۴۴۵ تغییر داده یا ویندوز فایروال را غیرفعال کرده باشد، ماشین برای حمله‌های از راه دور با قابلیت کنترل سیستم توسط مجرم، آسیب‌پذیر می‌شود. اگر سیستم در یک دامین ویندوزی هم باشد، احتمال آسیب‌پذیری افزایش می‌یابد.

تیم تحقیقاتی SophosLabs در پستی وبلاگی، سوءاستفاده را اینگونه شرح دادند:

سیستمی که پچ امنیتی را دریافت نکند و پورت SMB آسیب‌پذیر آن به اینترنت عمومی متصل باشد، احتمالا هدفی برای حمله‌ی کرمی مانند واناکرای خواهد بود. نکته‌ی اصلی این است که مهاجم باید روش سوءاستفاده‌ی بسیار حرفه‌ای طراحی کند تا تمامی راهکارهای امنیتی مایکروسافت در ویندوز ۱۰ را دور بزند. به‌علاوه کامپیوتر هدف هم باید پورت 445/tcp را برای تمامی اتصال‌ها از بیرون، باز گذاشته باشد. نیاز به همه‌ی این شرایط باعث کاهش اثرگذاری آسیب‌پذیری می‌شود.

سناریوی دوم: مهاجم، کاربر را ترغیب به اتصال به یک سرور مخرب می‌کند. او می‌تواند با سوءاستفاده از پیا‌م‌ها اسپم حاوی لینک اتصال، چنین اقدامی را انجام دهد. وقتی قربانی روی لینک موجود در پیام اسپم کلیک می‌کند، به سرور مخرب متصل می‌شود. سپس مهاجم کنترل کل ماشین را در دست می‌گیرد. در نمونه‌ای دیگر، مهاجم که دسترسی نسبی به یک شبکه دارد، یکی از دستگاه‌های مورد اعتماد در سازمان را آلوده می‌کند. سپس ماشین‌هایی که با استفاده از پروتکل SMBv3 به ماشین آلوده متصل می‌شوند، در معرض خطر قرار می‌گیرند.

وقتی دو روش ذکر شده در پاراگراف بالا با هم ترکیب شوند، مهاجم می‌تواند به یک شبکه‌ی هدف دسترسی اولیه پیدا کند و سپس به کامپیوترهای حساس‌تر با دسترسی‌های بیشتر وارد شود. تنها نکته‌ی منفی و مانع بر سر راه مهاجم این است که باید مهندسی اجتماعی را برای فریب دادن کاربر هدف، به‌کار بگیرد.

ویندوز 10

سناریوی سوم: مهاجمی که ازطریق روش‌های متنوع دسترسی اولیه‌ی محدودی به یک کامپیوتر آسیب‌پذیر پیدا می‌کند، از آسیب‌‌پذیری SMBv3 برای اجرای کدهای مخرب استفاده می‌کند که حقوق سیستمی مشابهی با کاربر هدف دارند. از آن مرحله، مهاجمان احتمالا می‌توانند دسترسی خود را به سطح سیستمی افزایش دهند.

سپرهای امنیتی ویندوز ۱۰، سوءاستفاده از آسیب‌پذیری پروتکل SMBv3 را دشوار می‌کنند

محققان Sophos و دیگر منابع تحلیلی امنیتی تأکید می‌کنند که رویکردهای امنیتی پیچیده‌ی مایکروسافت در ویندوز ۱۰، سوءاستفاده از آسیب‌پذیری امنیتی جدید را برای مجرمان سایبری دشوار می‌کند. رویکردهای مذکور، حتی در زمان حمله‌ی سایبری منجر به توقف فعالیت سیستم می‌شوند تا به کاربر یا مدیر سیستم، هشدار لازم را مبنی بر نفوذ سایبری ارائه کنند. البته وجود سپرهای امنیتی بدین معنی نیست که سوءاستفاده از آسیب‌پذیری SMBv3 اصلا رخ نمی‌دهد. مهندسی معکوس بسته‌ی امنیتی جدید مایکروسافت در ترکیب با دیگر توانایی‌های نفوذ سایبری می‌تواند سوءاستفاده را برای مجرمان حرفه‌ای ممکن کند.

هر کاربری که از ویندوز ۱۰ استفاده می‌کند (خصوصا آن‌هایی که از قابلیت‌های اشتراک پرینتر و فایل و منابع دیگر در شبکه استفاده می‌کنند)، باید هرچه سریع‌تر بسته‌ی امنیتی جدید را دریافت و نصب کند. برای آن دسته از کاربرانی که قادر به نصب بسته‌ی امنیتی نیستند، راهکارهای کاهش ریسک جایگزین مانند غیرفعال‌سازی فشرده‌سازی در SMB و مسدود کردن پورت ۴۴۵ برای دسترسی خارجی اینترنتی پیشنهاد می‌شود. محققان امنیتی، راهکار دوم را از مدت‌ها پیش برای جلوگیری از انواع حمله‌ها پیشنهاد می‌دهند. از راهکاهای دیگر می‌توان به مسدود کردن پورت ۴۴۵ در داخل یک شبکه‌ی محلی اشاره کرد. البته Sophos می‌گوید این راهکار عواقبی را هم از لحاظ ارتباط داخلی به‌همراه دارد.

پورت 445 TCP تنها برای کاربردهای SMB استفاده نمی‌شود و بخش‌های حیاتی دیگر در ویندوز دامین هم از آن بهره می‌برند. بهترین راهکار مقابله، نصب بسته‌ی امنیتی است.

مایکروسافت ابتدا آسیب‌پذیری امنیتی را آن‌چنان جدی نگرفته بود و زمان‌بندی خاصی هم برای ارائه‌ی بسته‌ی امنیتی اعلام نکرد. اکنون به‌نظر می‌رسد احتمال سوءاستفاده از آسیب‌پذیری افزایش پیدا کرده باشد که ردموندی‌ها مجبور به انتشار بسته‌ی اورژانسی شده‌اند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
پیام متنی تلگرام با قابلیت اسپویلر فعال
قابلیت اسپویلر تلگرام چیست و چگونه می‌توان از آن استفاده کرد؟

ارسال پیام‌های دارای اسپویلر تلگرام به‌خصوص در کانال‌های عمومی برای مخفی‌کردن بخشی از متن یا حتی تصاویر، کاربرد دارد.

17
21 ساعت پیش
بهترین گوشی های ۲۰۲۴
بهترین گوشی های موبایل بازار ایران [بهمن ۱۴۰۳]

در مقاله‌ی پیش‌ رو با در نظر گرفتن پارامترهای تأثیرگذار بر تجربه‌ی کاربر، بهترین گوشی‌های بازار ایران را در بازه‌های قیمتی مختلف معرفی می‌کنیم.

3551
16 ساعت پیش
صفحه نمایش همیشه روشن در گلکسی اس ۲۴ اولترا
گلکسی S25 اولترا؛ پرچمدار قدرتمندی که امشب «در کنار هم» ملاقاتش خواهیم کرد

فاصله‌ی زیادی تا آنپکد ۲۰۲۵ نداریم؛ مراسمی هیجان‌انگیز با محوریت گلکسی S25 اولترا که زومیت آن را به‌شکلی متفاوت پوشش خواهد داد.

73
7 دقیقه پیش
تصویر تبلیغاتی گلکسی S25 اولترا
گلکسی S25 اولترا با رم ۱۶ گیگابایتی احتمالاً فقط در این کشورها عرضه می‌شود

ظاهراً سامسونگ قصد دارد گلکسی S25 اولترا مجهز به رم ۱۶ گیگابایتی را فقط در برخی کشورها عرضه کند.

42
یک روز پیش
لپ تاپ های ایسوس
همه‌ی لپ‌تاپ‌های ۲۰۲۵ ایسوس؛ از سری اقتصادی Vivobook تا قوی‌ترین گیمینگ ROG

با همه‌ی لپ‌تاپ‌هایی که ایسوس سال ۲۰۲۵ روانه بازار می‌کند، آشنا شوید.

27
2 روز پیش
ویلای لبه صخره
تازه‌ترین ابرپروژه عربستان با اقامتگاه‌های کوهستانی در لبه صخره‌ها افتتاح شد

اقامتگاه‌های لوکس حفاری شده در کوه‌های حجاز عربستان قدم دیگری برای تبدیل این کشور به قطب گردشگری جهانی و کاهش وابستگی به نفت است.

9
15 ساعت پیش
نمای بالا خودرو بی‌وای‌دی Han L
اطلاعات جدیدی از خودرو تحسین‌برانگیز چینی BYD Han L منتشر شد

BYD اطلاعاتی جدیدی از سدان قدرتمند و جذاب و تحسین‌برانگیز Han L منتشر کرد.

21
2 روز پیش
تبلیغات
DN-Snap

نظرات

تبلیغات
D7-zoomitproduct
D7-bmsd
آخرین ویدیوها
پخش از رسانه
۴ مرد جوان در کاور مراسم رونمایی گلکسی اس ۲۵
پوشش زنده دورهمی زومیت؛ مراسم معرفی سری گلکسی اس ۲۵ سامسونگ
03:00:00
انتظارات از رویداد معرفی گلکسی اس ۲۵ سامسونگ و دورهمی زومیت
انتظارات از رویداد معرفی سری اس ۲۵ سامسونگ و دورهمی زومیت
00:11:31
عکس بهزاد در ماشین پرنده و لوگو CES
۱۰ فناوری برتر امسال که آینده رو تغییر می‌دن
00:11:52
کاور دورهمی زومیت
اولین دورهمی حضوری زومیت؛ گردهمایی بزرگ عاشقان فناوری 🎉
00:01:04
انتظارات زومیت از دوربین گلکسی اس ۲۵ اولترا سامسونگ
گلکسی اس ۲۵ اولترا تو راهه؛ از دوربین این گوشی چی می‌دونیم؟
00:09:51
عکس بهزاد و هادی با جعبه‌های دیجی‌کالا و لوگوی بیسوس
آنباکس ۴۰ میلیونی کالاهای متنوع بیسوس
01:13:38
کامپیوترهای کوانتومی و جهان های موازی
همه چیز درباره کامپیوترهای کوانتومی
00:13:43
عکس کاور دیجی پی
گزارش غرفه‌ی دیجی‌پی در نمایشگاه بین‌المللی ریتیل شو تهران
00:08:40
گلکسی اس ۲۴ اولترا نه، اس ۲۵ اولترا خوبه
اس۲۴ اولترا نخر؛ اس۲۵ اولترا داره میاد!!! 🤯
00:08:54
کیس خوب چه ویژگی‌هایی داره؟
قبل از خرید کیس کامپیوتر به این نکات توجه کنید ⚠️
00:07:56
بررسی کاور فر تو کار ال جی
معرفی فر تو کار ال‌جی؛ مدل ۷۶ لیتری LG InstaView
00:04:55
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ Stealth GS77 ام اس آی / MSI Stealth GS77 Review
بررسی لپ تاپ Stealth GS77 ام اس آی / MSI Stealth GS77 Review
00:09:22
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ ROG Zephyrus G14 ایسوس / ASUS ROG Zephyrus G14 Review
بررسی لپ تاپ ROG Zephyrus G14 ایسوس / Zephyrus G14 Review
00:10:58
کاور ویدئو برررسی شیائومی 12T و 12T پرو / Xiaomi 12T & 12T Pro Review
برررسی شیائومی 12T و 12T پرو / Xiaomi 12T & 12T Pro Review
00:09:07
کاور ویدئو بررسی سرفیس پرو 9 مایکروسافت / Surface Pro 9 Review
بررسی سرفیس پرو 9 مایکروسافت / Surface Pro 9 Review
00:11:32
کاور ویدئو بررسی کیس اسمبل شده MEG Aegis Ti5 ام اس آی / MSI MEG Aegis Ti5 Review
بررسی کیس اسمبل شده MEG Aegis Ti5 ام اس آی / MEG Aegis Ti5
00:09:54
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ Spectre x360 اچ پی | HP Spectre x360 Review
بررسی لپ تاپ Spectre x360 اچ پی | HP Spectre x360 Review
00:13:00
کاور ویدئو بررسی گلکسی تب اس 8 اولترا سامسونگ / Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Review
بررسی گلکسی تب اس 8 اولترا سامسونگ / Tab S8 Ultra Review
00:12:44
کاور ویدئو بررسی اندروید باکس نت باکس شاین / NETBOX Shine Review
بررسی اندروید باکس نت باکس شاین / NETBOX Shine Review
00:10:48
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ ROG FLOW Z13 ایسوس / ASUS ROG FLOW Z13 Review
بررسی لپ تاپ ROG FLOW Z13 ایسوس / ASUS ROG FLOW Z13 Review
00:08:43
کاور ویدئو بررسی آنر 70 / HONOR 70 Review
بررسی آنر 70 / HONOR 70 Review
00:09:37
کاور ویدئو جعبه‌گشایی پیکسل 7 پرو گوگل / Google Pixel 7 Pro Unboxing
جعبه‌گشایی پیکسل 7 پرو گوگل / Google Pixel 7 Pro Unboxing
00:05:58
کاور ویدئو بررسی پیکسل 7 پرو گوگل / Google Pixel 7 Pro Review
بررسی پیکسل 7 پرو گوگل / Google Pixel 7 Pro Review
00:11:47
کاور ویدئو مقایسه دوربین 14 پرو مکس، اس 22 اولترا و پیکسل 7 پرو / Google Pixel 7 Pro vs Samsung Galaxy S22 Ultra 5G vs Apple iPhone 14 Pro Max Camera Test
مقایسه دوربین 14 پرو مکس، اس 22 اولترا و پیکسل 7 پرو
00:09:00
کاور ویدئو مقایسه دوربین گلکسی اس 23 و اس 22 اولترا و آیفون 14 پرو مکس
مقایسه دوربین گلکسی اس 23 و اس 22 اولترا و آیفون 14 پرو مکس
00:12:34
کاور ویدئو بررسی گلکسی اس 23 اولترا سامسونگ / Galaxy S23 Ultra Review
بررسی گلکسی اس 23 اولترا سامسونگ / Galaxy S23 Ultra Review
00:18:17
کاور ویدئو آنباکس و نگاه نزدیک زومیت به گلکسی اس 23 اولترا / Samsung Galaxy S23 Ultra Unboxing
آنباکس و نگاه نزدیک زومیت به گلکسی اس 23 اولترا
00:13:10
کاور ویدئو مقایسه عملکرد آیفون 14 پرو مکس اپل و گلکسی اس 23 اولترا / Samsung Galaxy S23 Ultra vs Apple iPhone 14 Pro Max Performance Comparison
مقایسه عملکرد آیفون 14 پرو مکس اپل و گلکسی اس 23 اولترا
00:09:42
کاور ویدئو بررسی گوشی وان پلاس 11 / OnePlus 11 Review
بررسی گوشی وان پلاس 11 / OnePlus 11 Review
00:10:19
کاور ویدئو نگاه نزدیک و آنباکس گلکسی A14 سامسونگ / Samsung Galaxy A14 Unboxing
نگاه نزدیک و آنباکس گلکسی A14 سامسونگ / Galaxy A14 Unboxing
00:07:55
کاور ویدئو بررسی و مقایسه گلکسی S23 و S23 پلاس / Samsung Galaxy S23 & S23 Plus Review
بررسی و مقایسه گلکسی اس ۲۳ و اس ۲۳ پلاس سامسونگ
00:13:54
کاور ویدئو بررسی گلکسی A14 سامسونگ / Samsung Galaxy A14 Review
بررسی گلکسی A14 سامسونگ / Samsung Galaxy A14 Review
00:05:57
کاور ویدئو آنباکس و نگاه نزدیک گلکسی A54 و A34 سامسونگ / Samsung Galaxy A54 And A34 Unboxing
آنباکس و نگاه نزدیک گلکسی A54 و A34 سامسونگ
00:07:10
کاور ویدئو بررسی گلکسی A54 سامسونگ / Samsung Galaxy A54 Review
بررسی گلکسی A54 سامسونگ / Samsung Galaxy A54 Review
00:09:07
کاور ویدئو بررسی گلکسی A34 سامسونگ / Samsung Galaxy A34 Review
بررسی گلکسی A34 سامسونگ / Samsung Galaxy A34 Review
00:06:20
کاور ویدئو بررسی تبلت آیپد پرو اپل 2022 / Apple iPad Pro M2 2022 Review
بررسی تبلت آیپد پرو اپل 2022 / Apple iPad Pro M2 2022 Review
00:09:52
کاور ویدئو آنباکس لپ تاپ ROG Strix G16 ایسوس / ASUS ROG Strix G16 Unboxing
آنباکس لپ تاپ ROG Strix G16 ایسوس / ASUS ROG Strix G16 Unbox
00:05:55
کاور ویدئو بررسی هدست واقعیت مجازی پلی استیشن VR2 سونی / PSVR2 Review
بررسی هدست واقعیت مجازی پلی استیشن VR2 سونی / PSVR2 Review
00:12:59
کاور ویدئو بررسی لپ تاپ ROG Strix G16 ایسوس / Asus Strix G16 Review
بررسی لپ تاپ ROG Strix G16 ایسوس / Asus Strix G16 Review
00:09:19
عکس بهزاد و لوگوی اوپن ای آی در کنار اکانت‌های پلاس و رایگان چت‌جی‌پی‌تی
مقایسه کامل چت‌جی‌پی‌تی پولی و رایگان
00:44:10
کاور ویدئو آشنایی با بهترین هدفون‌های بی‌سیم؛ از ۵۰۰ هزار تومن به بالا
آشنایی با بهترین هدفون‌های بی‌سیم؛ از ۵۰۰ هزار تومن به بالا
00:10:02
کاور ویدئو مقایسه گلکسی A54، گلکسی A73 و S21 FE سامسونگ
مقایسه گلکسی A54، گلکسی A73 و S21 FE سامسونگ
00:11:07
کاور ویدئو مقایسه دوربین پرچم‌دار و میان‌رده؛ گلکسی اس 23 اولترا درمقابل گلکسی A54 سامسونگ
مقایسه دوربین گلکسی اس 23 اولترا درمقابل گلکسی A54 سامسونگ
00:04:51
کاور ویدئو آنباکس پوکو F5 شیائومی / Xiaomi Poco F5 Unboxing
آنباکس پوکو F5 شیائومی / Xiaomi Poco F5 Unboxing
00:04:26
کاور ویدئو آنباکس شیائومی 13 لایت / Xiaomi 13 Lite Unboxing
آنباکس شیائومی 13 لایت / Xiaomi 13 Lite Unboxing
00:08:17
کاور ویدئو بررسی شیائومی 13 لایت / Xiaomi 13 Lite Review
بررسی شیائومی 13 لایت / Xiaomi 13 Lite Review
00:10:17
کاور ویدئو بررسی پوکو F5 شیائومی / Xiaomi Poco F5 Review
بررسی پوکو F5 شیائومی / Xiaomi Poco F5 Review
00:11:42
کاور ویدئو مقایسه گلکسی A54 سامسونگ و شیائومی 13 لایت / Samsung Galaxy A54 vs Xiaomi 13 Lite
مقایسه گلکسی A54 سامسونگ و شیائومی 13 لایت
00:12:33
کاور ویدئو آنباکس تلویزیون QNED96 ال جی / LG 8K QNED96 Unboxing
آنباکس تلویزیون QNED96 ال جی / LG 8K QNED96 Unboxing
00:05:10
کاور ویدئو بررسی ساعت هوشمند W1 جی پلاس / Gplus W1 Review
بررسی ساعت هوشمند W1 جی پلاس / Gplus W1 Review
00:09:35
18 مطلب
پیکان زرد در کنار کنسول گیم‌بوی و نوکیا 6600
ماشین زمان با مقالات «ماشین زمان» به گذشته دنیای فناوری سفر کنید و همراه ما محصولات و تکنولوژی‌های نوستالژیک را مرور کنید.
44 مطلب
کره لاس وگاس درکنار شاتل فضایی
مهندسی بی‌نهایت داستان ساخت پیچیده‌ترین و خلاقانه‌ترین سازه‌های مهندسی دنیا، از آسمان‌خراش‌های بلند تا شاتل‌های فضایی را در بخش مهندسی بی‌نهایت دنبال کنید.
41 مطلب
کالکشن بیوگرافی
بیوگرافی بزرگان علم و فناوری با زندگی و دستاوردهای استادان نوآوری و شکل‌دهندگان دنیای علم و تکنولوژی آشنا شوید.
55 مطلب
لوگوی اندروید
ترفند ها و آموزش های اندروید در مجموعه مطالعاتی آموزش اندروید با برترین و کاربردی‌ ترین ترفند های اندروید آشنا خواهید شد و صفر تا صد تبلت و گوشی اندرویدی خود را آموزش می‌بینید.
14 مطلب
طرح مفهومی سخت‌افزار
شیرجه در سخت افزار با مقالات سخت‌افزاری زومیت در دریای هیجان‌انگیز سخت‌افزار از CPU و GPU تا هوش مصنوعی و شرکت‌های فناوری پیشرو شیرجه بزنید.

مقایسه قیمت و مشخصات 🛒

3.6
پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 اپل آبی / Apple iPhone 16
آیفون 16 اپل

از62,150,000تومان

3.8
پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو مکس اپل مشکی / Apple iPhone 16 Pro Max
آیفون 16 پرو مکس اپل

از105,100,000تومان

4.3
پنل جلو و پشت گوشی موبایل آیفون 16 پرو اپل بژ / Apple iPhone 16 Pro
آیفون 16 پرو اپل

از89,150,000تومان

4
کنسول بازی پلی استیشن 5 پرو سونی / Sony PlayStation 5 Pro
3
اپل ایرپادز 4 به همراه کیس
اپل ایرپاد 4

از9,299,000تومان

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات