رباتها کپچا را سریعتر از انسان حل میکنند
قطعاً هنگام گشتوگذار در وب و بهخصوص در پرکردن فرمهای ورود یا ثبتنام، با کدهای کپچا مواجه شدهاید؛ راهکاری که برای جلوگیری از ورود رباتها طراحی شده و البته برای کاربران بسیار آزاردهنده است.
وبسایتها از کپچا برای محافظت از سرویسها و فرمهای آنلاین دربرابر رباتهای خودکار و هرزنامهها استفاده میکنند. اکنون بر اساس نتایج مطالعهی جدیدی که محققان دانشگاه کالیفرنیا انجام دادهاند، رباتهای امروزی در حل چالشهای کپچا، بسیار بهتر و سریعتر از انسان ها عمل میکنند.
ایندیپندنت گزارش داده که مطالعهی محققان دانشگاه کالیفرنیا روی بیشاز ۱۰۰ وبسایت مختلف انجام شده که همگی از نوعی سیستم محافظت کپچا استفاده میکنند. از هزار نفر درخواست شد ۱۰ تست کپچا انجام دهند و سپس این تستها از رباتها گرفته شد که سرعت و دقت بسیار بیشتری از انسانها داشتند. درواقع میزان دقت آزمایشکنندگان انسانی در این مطالعه بین ۵۰ تا ۸۵ درصد و دقت رباتها بین ۸۵ تا ۱۰۰ درصد بود.
نکتهی مهم اینکه مطالعهی دانشگاه کالیفرنیا درمورد سیستمهای کپچا هنوز مورد بررسی سازمانهای مطالعاتی قرار نگرفته و فقط در arXiv در دسترس قرار دارد. arXiv بستری برای پیشانتشار دیجیتالی گزارشهای علمی است.
اکنون باید دید با شکست خوردن انسانها از رباتها در مواجه با کدهای کپچا، نحوهی توسعهی سیستمهای حفاظت از رباتها در وبسایتهای آینده چطور پیش خواهد رفت.
در آستانهی پنجاهمین سالگرد مایکروسافت، اظهارات قدیمی بیل گیتس دربارهی یکی از تصمیمهای مهم دوران مدیریتش دوباره در کانون توجه قرار گرفته است.
دانشمندان بیش از ۸۰ سال است که در حال ساخت سلاحهای هستهای هستند، اما ساخت آنها همچنان چالشبرانگیز است.
سونی نسل جدید تلویزیونهای ۲۰۲۵ خود را با ویژگیهای ارتقایافته معرفی کرد.
اگر تاریخ به شکل دیگری رقم خورده بود، شاید حرکت پادساعتگرد به جای حرکت ساعتگرد به یک قاعده تبدیل میشد.
سامسونگ با Awesome Intelligence قابلیتهای هوش مصنوعی جدیدی برای بهبود تصاویر و جستوجوی بهتر و تبدیل متن آنلاین به صدا ارائه میدهد.
آیفونی را تصور کنید که از هر زاویه شفاف باشد و بتوان از همهی سطوح آن استفاده کرد.
جنسیس با خودروهای مفهومی چشمنوازش در نمایشگاه خودرو سئول، نگاهها را خیره کرد.