D1-lg

حمایت یوتیوب از قانون No Fakes؛ مقابله با محتوای غیرمجاز هوش مصنوعی

چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۶
مطالعه 1 دقیقه
آیکون لوگو یوتیوب / YouTube / یوتوب روی نمایشگر آیفون
یوتیوب می‌خواهد ازطریق راه‌های قانونی با محتوا‌های غیرمجاز هوش مصنوعی مقابله کند.
تبلیغات
D4-mci

کریس کونز، سناتور دموکرات از دلاور و مارشا بلکبرن، جمهوری‌خواه از تنسی، بار‌دیگر قانون NO FAKES را معرفی کردند. این قانون به وضع قواعد استاندارد برای استفاده‌ از هوش مصنوعی در جعل چهره‌ها و نام‌ها و صداهای افراد می‌پردازد. این بار لایحه‌ی مذکور که پیش‌تر در سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ معرفی شده بود، از حمایت پلتفرمی بزرگ، یعنی یوتیوب، برخوردار است.

یوتیوب در بیانیه‌ای که حمایت از لایحه را اعلام می‌کند، بیان می‌کند که این قانون بهترین شیوه برای تعادل‌‌بخشیدن به حفاظت و نوآوری را در دسترس قرار می‌دهد. چنین کاری با توانمندسازی افراد برای اطلاع‌رسانی به پلتفرم‌ها درباره‌ی شباهت‌های غیرمعمول انجام می‌گیرد که معتقدند باید حذف شود.

این پشتیبانی به فهرست حامیانی اضافه شده است که قبلاً شامل SAG-AFTRA و Recording Industry Association می‌شد. برخی از گروه‌های آزادی‌ مدنی مانند بنیاد مرز‌های الکترونیکی (EFF) به‌دلیل گستردگی بیش‌از‌حد نسخه‌های قبلی، از قانون انتقاد می‌کردند. سناتور کونز اظهار کرد که بخشی از نسخه‌ی ۲.۰ قانون شامل رسیدگی به نگرانی‌های آزادی بیان و تعیین حداقل‌ها خواهد بود.

یوتیوب از قانون Take It Down Act نیز پشتیبانی کرد. قانون مذکور انتشار تصاویر شخصی بدون رضایت مانند دیپ‌فیک‌های تولیدشده با هوش مصنوعی را جرم تلقی و وبسایت‌های اجتماعی را به ایجاد سازوکارهایی برای حذف سریع این تصاویر مجبور می‌کند.

یوتیوب از گسترش برنامه‌ی آزمایشی «فناوری مدیریت شباهت» خبر داد که سال گذشته با همکاری CAA رونمایی کرده بود. یوتیوب این برنامه را به‌عنوان راهی برای سلبریتی‌ها و تولیدکنندگان محتوا به‌منظور شناسایی و حذف کپی‌های هوش مصنوعی معرفی می‌کند. برخی از افراد سرشناس شرکت‌کننده در برنامه شامل مستربیست و مارکز براونلی می‌شوند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات