کیک‌هایی از دنیای دیگر: وقتی معماری وارد شیرینی‌پزی می‌شود

چهارشنبه ۶ تیر ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۰
مطالعه 5 دقیقه
هنر کیک‌پزی و تزئين کیک
وقتی یک معمار پا در عرصه‌ی شیرینی‌پزی می‌گذارد، باید توقع کیک‌هایی با ظاهری متفاوت را داشته باشیم که از ریاضیات و الگوریتم‌ها پیروی می‌کنند.
تبلیغات

دینارا کاسکو (Dinara Kasko)، معمار سابق و شیرینی‌پز اوکراینی است که با ترکیب تخصص‌اش در معماری و علاقه‌اش به شیرینی‌پزی، دنیای دسرها را متحول کرده است.

دینارا که به خاطر شیرینی و کیک‌های با طراحی بسیار پیچیده و دقیق هندسی مشهور است، از فناوری چاپ سه‌بعدی برای طراحی قالب‌های سیلیکونی سفارشی استفاده می‌کند و مفاهیم رویایی خود را به شاهکارهای خوراکی تبدیل می‌کند.

بیشتر کیک‌های او فقط خوراکی‌های شیرین نیستند، بلکه از نظر بصری آثار هنری جذابی هستند که از ریاضیات، الگوریتم‌ها و طرح‌های خلاقانه‌ی هنرمند متیو شلیان الهام (Matthew Shlian) می‌گیرند.

کیک طرح بیسکوییت کرم دار
کیک کاجی آبی قرمز زرد
کیک طرح لیمو روی بالش
کیک طرح تخم پرنده در لانه
کیک طرح گل طبقه ای
کیک طرح دستکش بچگانه
کیک طرح کاپ کیک
هنر کیک‌پزی و تزئين کیک
کیک طرح کلاف نخ
 کیک‌ توتفرنگی
هنر کیک‌پزی و تزئين کیک
هنر کیک‌پزی و تزئين کیک
هنر کیک‌پزی و تزئين کیک
هنر کیک‌پزی و تزئين کیک

امیدواریم تماشای این شاتر برایتان لذت‌بخش بوده باشد. برای دیدن آثار بیشتر از این هنرمند به وب‌سایت دینارا کاسکو سر بزنید. نظر شما در مورد این شیرینی‌های هنری چیست؟ کدام‌یک را بیشتر دوست داشتید؟

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات
تبلیغات

نظرات

تبلیغات