رویترز به‌نقل از تحلیلگران: ایلان ماسک و ایکس کانون غلط‌پراکنی درباره انتخابات آمریکا هستند

سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۸
مطالعه 2 دقیقه
ایلان ماسک / Elon Musk با کت شلوار و اسکورت مامور
رویترز در گزارشی جدید به‌‌نقل از کارشناسان ادعا می‌کند ایلان ماسک و شبکه‌ی اجتماعی ایکس کانون غلط‌پراکنی در خصوص انتخابات آمریکا هستند.
تبلیغات

رویترز در گزارشی اختصاصی به‌نقل از Center for Countering Digital Hate می‌نویسد که ادعاهای «دروغ یا گمراه‌کننده» ایلان ماسک در مورد انتخابات ایالات متحده در سال جاری در شبکه‌ی اجتماعی ایکس، دو میلیارد بازدید داشته است.

رویترز به‌نقل از تحلیلگران گزارش می‌دهد که شبکه‌ی اجتماعی ایکس نقشی محوری در انتشار اطلاعات نادرست در مورد ایالت‌های کلیدی که نقش مهمی در تعیین نتیجه‌ی انتخابات آمریکا دارند، ایفا می‌کند.

یکی از سخنگویان ایکس می‌گوید که قابلیت Community Notes که به کاربران امکان می‌دهد محتوای اضافی را به پست‌ها اضافه کنند، در شناسایی محتوای گمراه‌کننده بسیار مؤثر است.

به‌ادعای رویترز، ماسک از زمان تصاحب شرکتی که قبلاً توییتر نام داشت، اعتدال محتوا را کاهش داد و هزاران کارمند را اخراج کرد. او رسماً حمایت خود را از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا که در رقابتی بسیار نزدیک با کامالا هریس، نامزد حزب دموکرات قرار دارد، ابراز کرده است.

کاتلین کارلی، استاد علوم کامپیوتر در دانشگاه کارنگی ملون می‌گوید: «نفوذ گسترده‌ی ماسک با نزدیک به ۲۰۳ میلیون دنبال‌کننده باعث می‌شود تا محتوا در ایکس به‌سرعت به شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های دیگر مانند ردیت و تلگرام منتقل شود. در واقع ایکس به‌عنوان یک کانال ارتباطی بین پلتفرم‌های مختلف عمل می‌کند.»

طبق گزارش Center for Countering Digital Hate، حداقل ۸۷ پست ماسک با دو میلیارد بازدید در سال جاری میلادی ادعاهایی در مورد انتخابات ایالات متحده را مطرح کرده‌اند که توسط بررسی‌کنندگان به‌عنوان مطلب نادرست یا گمراه‌کننده دسته‌بندی شده‌‌اند.

مدیر اجرایی سازمان Common Cause در پنسیلوانیا در یک نشست خبری اعلام کرد که در پنسیلوانیا، یکی از هفت ایالت کلیدی در انتخابات، برخی از کاربران ایکس با تمرکز بر مواردی خاص، ادعاهای نادرستی را مبنی‌بر دخالت در انتخابات مطرح کرده‌اند. این کاربران به مواردی اشاره می‌کنند که در آن، مقامات محلی، فرم‌های ثبت‌نام ناقص و غیرقابل پردازش رأی‌دهندگان را شناسایی می‌کنند و کاربران همین اقدام را به‌عنوان نمونه‌ای از دخالت در انتخابات تلقی کرده‌اند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات