D1-kifpool

اپلیکیشن اسکایپ یونیورسال به توجه بیشتر مایکروسافت نیاز دارد

دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۶:۳۰
مطالعه 4 دقیقه
اپلیکیشن اسکایپ ویندوز ۱۰، در حال حاضر یکی از بدترین اپلیکیشن‌های موجود در ویندوز استور محسوب می‌شود و به‌شدت نیازمند توجه بیشتر مایکروسافت است.
تبلیغات
D4-mci

اگر کاربر اپلیکیشن اسکایپ ویندوز ۱۰ باشید، تعجب خواهید کرد اگر بدانید که مایکروسافت اخیرا بیلد پیش‌نمایش جدیدی برای نسخه‌ی دسکتاپ اسکایپ منتشر کرده است. در این بیلدها، ویژگی‌های جدیدی به همراه یک رابط کاربری بهینه‌ و یکدست معرفی شده است. این به‌روزرسانی‌ جدید در حالی اتفاق می‌افتد که نسخه‌ی یونیورسال اسکایپ هنوز یک اپلیکیشن کند و پر از باگ است و ظاهر آن به‌هیچ‌وجه راضی‌کننده محسوب نمی‌شود. مایکروسافت از توسعه‌دهندگان می‌خواهد به پلتفرم یونیورسال ویندوز عادت کنند؛ اما آن‌ها چرا باید به این پلتفرم روی بیاورند، درحالی‌که خود مایکروسافت چندان آن را جدی نمی‌گیرد؟

به‌روزرسانی‌ پیش‌نمایش اخیر مخصوص اپلیکیشن ویندوز ۱۰ اسکایپ نیست. این بیلد جدید برای نرم‌افزار قدیمی دسکتاپ (Win32) این سرویس است که برای اجرا در نسخه‌های پیشین ویندوز نظیر ویندوز ۷ و ویندوز ۸ توسعه داده شده است.

کپی لینک

پیام‌رسانی در هر مکان

اسکایپ بنا به دلایلی، مورد توجه اکثر کاربران ویندوزفون نیست. اصلی‌ترین علت آن، حذف قابلیت محبوب پیام‌رسانی در هر مکان (Messaging Everywhere) از نرم‌افزار اسکایپ کامپیوتر و موبایل و انتقال این ویژگی به اپلیکیشن اسکایپ ویندوز ۱۰ است.

مشکل اصلی این جابجایی این است که اسکایپ ویندوز ۱۰ از هر لحاظ یک اپلیکیشن بی‌مصرف محسوب می‌شود. این اپ، ایده‌ی امکان ارسال پیام کوتاه از دسکتاپ را از بین برده است. از زمانی که نام قابلیت پیام‌رسانی در هر مکان، به SMS Relay تغییر یافت و به اپلیکیشن اسکایپ منتقل شد، کاربرد خود را کاملا از دست داد و استفاده‌ی اکثر کاربران از آن متوقف شد.

پیام‌رسانی در هر مکان، برای کاربران ویندوزفون، یکی از کاربردی‌ترین ویژگی‌ها در استفاده از ویندوزفون و ویندوز کامپیوتر به‌حساب می‌آمد. این قابلیت موجب اتصال دو دستگاه دسکتاپ و موبایل به یکدیگر می‌شد و حس بی‌نظیری برای کاربران ویندوزفون به ارمغان می‌آورد. اما اسکایپ این قابلیت را به‌کلی از کار انداخت. اگر اسکایپ ویندوز ۱۰ یک اپلیکیشن مناسب محسوب می‌شد، این جابجایی مشکل‌ساز نبود؛ اما این اپلیکیشن به‌هیچ‌وجه کارایی مناسبی ندارد؛ رابط کاربری آن هنوز به‌شدت ضعیف و خام است و حسی نظیر یک اپلیکیشن آزمایشی را القا می‌کند.

کپی لینک

رابط کاربری ضعیف

یکی از دلایلی که می‌شد در توجیه این رابط کاربری ضعیف در نظر گرفت، پیش‌نمایش بودن آن بود؛ اما زمانی که مایکروسافت برچسب پیش‌نمایش را از نام این اپلیکیشن حذف کرد، رابط کاربری آن هنوز بهبود لازم را نیافته بود و با طراحی ابتدایی‌اش، تجربه‌ی کاربری تکامل‌یافته‌ای در اختیار کاربر قرار نمی‌داد و هنوز به نظر می‌رسد که در مراحل اولیه‌ی آزمایشی به سر می‌برد. برای مثال علت وجود یک فاصله‌ی بزرگ در قسمت پایین پنجره‌ی چت و بالای فیلد ورود پیام چیست؟

علاوه بر این، به‌روزرسانی‌ اخیر نیز این اپلیکیشن را بدتر کرده است. اکنون منوی همبرگری از رابط کاربری حذف شده که با توجه به بی‌علاقگی کاربران به آن تا حدودی قابل توجیه است؛ اما حالا گزینه‌های ستون سمت چپ اپلیکیشن به‌کلی ناپدید و به مکان دیگری منتقل شده‌اند. همچنین برخی از قسمت‌های برنامه در پنجره‌های کوچک فرعی نمایان می‌شوند و امکان جابجایی آن‌ها وجود ندارد. واقعا دلیل این تغییرات عجیب چیست؟

اگر منصفانه نگاه کنیم، نسخه‌ی روشن اسکایپ ویندوز ۱۰ تا حدودی ظاهر بهتری از نسخه‌ی تاریک آن دارد؛ اما در مجموع هیچ‌کدام ظاهر خوبی ندارند. این اپلیکیشن، از آنجایی که یک اپلیکیشن مخصوص ویندوز ۱۰ محسوب می‌شود، بدون درنگ نیازمند برخی بهبودهای واقعی است. این اپلیکیشن به‌صورت پیش‌فرض، روی دستگاه‌های تمام ۵۰۰ میلیون کاربر ویندوز ۱۰ نصب شده است و به‌هیچ‌وجه برای مایکروسافت وجهه‌ی خوبی ندارد که یکی از اپلیکیشن‌های اصلی آن‌ها، این‌چنین ناپایدار و پر از نقص است.

Skype Concept

تصویر بالا یکی از طراحی‌های مفهومی این اپلیکیشن را نشان می‌دهد که نسبت به نسخه‌‌ی اصلی، ظاهر بسیار بهتری دارد و انتظار اغلب کاربران نیز چنین ظاهری است. طراحی فعلی اسکایپ ویندوز ۱۰ بسیار ابتدایی است و اجرای آن در موبایل به‌کندی صورت می‌گیرد و قابلیت SMS Relay ناپایدار و کند است. مجموع این‌ها باعث می‌شود که اکثر کاربران استفاده از نسخه‌ی Win32 اسکایپ و اپلیکیشن پیام‌رسان ویندوزفون را ترجیح بدهند.

در حال حاضر، اپلیکیشن اسکایپ ویندوز ۱۰، نیازمند توجه بیشتری از سوی مایکروسافت است. این اپلیکیشن از همه‌ی جنبه‌ها فاجعه است و طبیعی است که کاربران تمایلی به استفاده از آن نداشته باشند. مایکروسافت باید هرچه زودتر از تمرکز بر نرم‌افزار Win32 اسکایپ دست بردارد و توجه خود را به اپلیکیشن یونیورسال آن معطوف کند و همان رابط کاربری ارائه‌شده در نسخه‌ی دسکتاپ را به همراه تمام ویژگی‌های دیگر به نسخه‌ی یونیورسال انتقال دهد و پایداری آن را نیز بهبود ببخشد.

شما از کدام نسخه‌ی اسکایپ استفاده می‌کنید و نظرتان در مورد آن چیست؟

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تم‌‌ های گوشی شیائومی
بهترین تم‌‌ های گوشی شیائومی؛ از مینیمالیستی تا گیمرپسند

برای دگرگونی کامل ظاهر نرم‌افزاری دستگاه، کافی است طی چند ثانیه تم جدیدی را روی گوشی خود تنظیم کنید و تا هفته‌ها از ظاهر جدید لذت ببرید.

56
9 ساعت پیش
بهترین گوشی‌های میان‌رده سامسونگ
بهترین گوشی میان رده سامسونگ [فروردین ۱۴۰۴]

در مقاله‌ی پیش‌ رو با در نظر گرفتن امکانات مناسب در مقابل قیمت مقرون‌به‌صرفه، بهترین گوشی‌های میان‌رده‌ی سامسونگ را معرفی می‌کنیم.

124
6 ساعت پیش
بهترین هندزفری های کاملا بی سیم بازار
بهترین ایرباد و هندزفری بلوتوثی در بازار ایران [فروردین ۱۴۰۴]

در مقاله‌ی پیش‌ رو بهترین هندزفری‌ها و ایربادهای کاملاً بی‌سیم بازار ایران را در بازه‌های قیمتی مختلف معرفی می‌کنیم.

306
12 ساعت پیش
وضعیت اینترنت
گزارش ماه مارس اسپیدتست؛ سرعت اینترنت ثابت و موبایل بالا رفت

در گزارش مارس ۲۰۲۵ اسپیدتست، ایران در جدول میانه سرعت اینترنت همراه ۴ پله صعود کرد و رتبه‌اش در جدول میانه سرعت اینترنت ثابت بدون تغییر ماند.

358
11 ساعت پیش
 افزایش کیفیت عکس با هوش مصنوعی
۸ ابزار مفید برای افزایش کیفیت عکس با هوش مصنوعی

با این ابزارهای آنلاین و آفلاین که از هوش مصنوعی کمک می‌گیرند، می‌توانید کیفیت تصاویر خود را به‌سرعت افزایش دهید.

33
6 ساعت پیش
راهنمای خرید ساعت هوشمند
بهترین مچ بند و ساعت هوشمند بازار ایران [فروردین ۱۴۰۴]

برای رصد فعالیت‌های ورزشی و ازدست‌ندادن تماس‌ها و کنترل راحت‌تر گوشی، در این راهنمای خرید ساعت هوشمند سراغ بهترین گزینه‌های موجود در بازار رفته‌ایم.

190
یک روز پیش
بهترین گوشی‌های شیائومی
بهترین گوشی شیائومی در بازار ایران [فروردین ۱۴۰۴]

بهترین گوشی های شیائومی با ارزش خرید بالا کدام مدل‌ها هستند؟ در هر رده قیمتی چه انتظاری باید از بهترین گوشی شیائومی داشته باشیم؟

469
3 ساعت پیش
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات