به زودی امکان اجرای برنامههای ویندوزی روی دستگاههای اندرویدی فراهم میشود
شاید بارها پیش آمده که نیاز داشته باشید از برنامههای ویندوزی روی سیستم عاملهای دیگر استفاده کنید و تلاش شما بینتیجه مانده است. اما این بار WINE و CrossOver به عنوان ابزارهایی مناسب به یاری شما خواهند آمد تا بتوانید خیلی راحت برخی از برنامههای ویندوزی را روی دستگاههای اندرویدی منتخب اجرا کنید.
باید یادآوری کنیم WINE لایهای از اپلیکیشن است که جایگزین بیتهایی میشود که روی پلتفرمهای دیگر وجود ندارد و امکان اجرای برنامههای ویندوزی را با همان سرعت مشابه اکوسیستم مایکروسافت، روی لینوکس یا دیگر سیستم عاملهای غیرویندوزی فراهم میکند. میزان عملکرد و کارکرد بدون مشکل این برنامهها تقریبا از شرایط پر از باگ تا وضعیت بدون نقص و کامل متغیر است.
در واقع واین یک شبیهساز یا امولاتور نیست و باید آن را لایه سازگارکننده بدانیم. در اصل WINE مخفف عبارت WINE Is Not an Emulator است که حتی در انتخاب اسم آن سعی شده که روی شبیهساز نبودن آن تاکید شود. جنبهی تجاری واین را باید CrossOver بدانیم که امکان بهینهسازی برنامهها و بازیهای بیشتری وجود دارد. CrossOver در واقع ذخیرهای برای WINE به شمار میرود و به پیشرفت واین در دستیابی به اهدافش کمک میکند.
براساس اخبار منتشر شده قرار است کراساور تا پایان سال جاری برای اندروید منتشر شود و کمی بعد از آن باید منتظر واین باشیم. هنوز مشخص نیست وجه تمایز کراساور و واین با دیگر رقبای لینوکسی که عملکردی مشابه دارند در چیست، ولی هدف نهایی همه آن یکسان است؛ اجرای برنامههای ویندوزی مشهور روی دستگاه اندرویدی شما! باید در نظر داشته باشید که برنامههای ویندوزی قدیمیتر برای کار با صفحات لمسی طراحی نشدهاند و تصور میکنیم اجرای این برنامهها بیشتر برای کاربران تبلتها مناسب باشد که میتوانند با اضافه کردن کیبورد و موس عملکرد خود را بهبود بخشند.
اگر ایدهی اجرای برنامههای ویندوزی رو پلتفرمهای دیگر فوقالعاده به نظر میرسد، باید بگوییم که هنوز هم مشکلاتی وجود دارد. چون واین و کراساور ماهیت شبیهسازی ندارند؛ برنامههای ویندوزی به ناچار روی پردازندهی x86 اجرا خواهند شد. یعنی اکثر دستگاههای اندرویدی که به تراشههای ARM مجهز شدهاند نمیتوانند این برنامهها را اجرا کنند. نکتهی امیدوارکننده به افزایش تولید دستگاههای اندرویدی مجهز به پردازندههای اینتل مربوط میشود که در بخش تبلتهای مقرون به صرفه این موضوع پر رنگتر است. حتی در دنیای گوشیهای هوشمند، محصولات قدرتمندی چون زنفون ۲ ایسوس با پردازندهی اینتل عرضه شدهاند.
نظر شما دربارهی اجرای برنامههای ویندوزی روی دستگاههای اندرویدی چیست؟
طبق مصوبهی ۳۰ دی ماه، هیئت دولت همه گوشیهای آیفون ۱۴ و ۱۵ و ۱۶ امکان رجیستر شدن دارند.
الگوریتم اینستاگرام در سال ۲۰۲۵ چطور کار میکند؟ اگر میخواهید بیشتر دیده شوید، زمانش رسیده است که رازهای الگوريتم جديد اينستاگرام را یاد بگیرید.
اگر ترجیح میدهید برای بازی روی کامپیوتر، بهجای ماوس و کیبورد از کنترلر استفاده کنید، راهنمای خرید پیش رو برای شما است.
رهایی از خاطرات بد میتواند به درمان بسیاری مشکلات روانی کمک کند و پژوهشگران روشی برای این کار پیدا کردهاند.
با بهترین برنامه پی دی اف ساز برای ایفون، اسناد کاغذی را در چند ثانیه دیجیتالی کنید. تجربهای حرفهای و سریع در انتظار شماست.
تیکتاک متعلق به شرکت چینی بایتدنس، از ۳۰ دی در ایالات متحده مسدود شد؛ پشت پردهی ماجرای ممنوعیت تیکتاک چیست و به کجا ختم میشود؟
One UI 7 با تغییرات زیادی در مقایسه با نسخهی پیشین منتشر شده؛ اما در این مطلب به ۵ ویژگی کوچک و جدیدی اشاره میکنیم که در آن ارائه شده است.