مقایسه گلکسی تب اس ۹ اولترا با نسل قبل؛ جانشین گلکسی تب اس ۸ اولترا

چهارشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۲
مطالعه 10 دقیقه
نمای جلو گلکسی تب اس ۹ اولترا
گلکسی تب اس ۹ اولترا با معرفی در آنپکد ۲۰۲۳ سامسونگ به‌عنوان جانشین تب اس ۸ اولترا معرفی شد؛ اما آیا واقعا می‌تواند رقبا را به چالش بکشد؟
تبلیغات

پس‌از اینکه در چند ماه گذشته جسته‌وگریخته تصاویر و مشخصات فنی گلکسی تب اس ۹ اولترا افشا شدند، بالاخره لحظه موعود فرارسید و سامسونگ در رویداد آنپکد ۲۰۲۳، که در تاریخ ۴ مرداد ۱۴۰۲ خورشیدی برگزار شد، تبلت‌های جدید خود را همراه با گوشی‌های تاشدنی زد فولد ۵ و زد فلیپ ۵ رونمایی کرد که گل سرسبد آن تبلت‌ها، گلکسی تب اس ۹ اولترا نام دارد.

نام تبلت پرچم‌دار جدید ساموسنگ با پسوند اولترا حکایت از آن دارد که سامسونگ معتقد است در ابعاد بزرگ گلکسی تب اس ۸ اولترا با نمایشگری غول‌آسا که در بین تبلت‌های بازار منحصربه‌فرد بود، اشتباهی نکرده است و تلاش می‌کند چنین طراحی بزرگ و ظریفی را توسعه دهد.

در این مقاله قصد داریم گلکسی تب اس ۹ اولترا را با نسل قبلی مقایسه کنیم تا ببینیم آیا می‌تواند به‌عنوان جانشین یکی از بهترین تبلت‌های دنیای اندروید نقش‌آفرینی کند و جایگزین تب اس ۸ اولترا در رقابت با آیپدهای قدرتمند اپل باشد یا خیر، حتی گذشته از این آیا خرید تب اس ۹ اولترا به‌جای تب اس ۸ اولترا توجیه اقتصادی و منطقی دارد؟

طراحی گلکسی تب اس ۹ اولترا و تب اس ۸ اولترا

عکس لایف‌استایل گلکسی تب S9 اولترا به‌همراه کیبورد

سال گذشته سامسونگ جفت‌پا وارد دسته‌بندی تبلت‌های بزرگ شد که ابعاد آن با توجه به ابعاد رایج و معمول واقعاً غول‌آسا به‌نظر می‌رسد. گلکسی تب اس ۹ اولترا نسل بعدی بدعت جدیدی است که سامسونگ با گلکسی تب اس ۸ اولترا آغاز کرد و ادامه‌ی عرضه‌ی چنین محصولی حکایت از ایمان راسخ طراحان کره‌ای و البته، تقاضای بازار براساس بررسی‌های متخصصان شرکت سامسونگ دارد.

اولین تفاوتی که در طراحی این مصحلو نسبت‌به نسل قبل به‌چشم می‌آید طراحی جدید ماژول دوربین دوگانه گلکسی تب اس ۹ اولترا به‌جای اینکه مانند گلکسی تب اس ۸ اولترا در یک قالب کپسول‌شکل یک‌دست برآمده قرار بگیرد، هر دوربین به صورت جداگانه در قالبی برآمده مشاهده می‌شوند که در امتداد آن‌ها فلش LED و نوار مغناطیسی که محل قرارگیری قلم S-Pen در قاب پشتی است، قرار می‌گیرند. در آن سوی نوار مغناطیسی نیز لوگوی سامسونگ دیده می‌شود.

زبان طراحی دوربین گلکسی تب اس ۹ اولترا از طراحی دوربین‌های سری گوشی گلکسی اس ۲۳ پیروی می‌کند.

این سبک از طراحی دوربین مشابه زبان طراحی دوربین در گوشی‌های پرچم‌دار گلکسی اس ۲۳ است که چند ماه قبل‌تر معرفی شدند. علاوه‌براین، رنگ این نوار مغناطیسی در قاب پشتی، با اینکه به طراحی مینیمال تبلت عظیم سامسونگ خدشه‌ای وارد نمی‌کرد، متمایز از رنگ قاب پشتی بود؛ اما در گلکسی تب اس ۹ اولترا رنگ نوار مغناطیسی، سایه‌ای از همان توناژ رنگ قاب به‌نظر می‌رسد.

ابعاد و اندازه گلکسی تب اس ۹ اولترا دقیقاً مشابه گلکسی تب اس ۸ اولترا است؛ اما مدل وای‌فای آن ۷۳۲ گرم وزن دارد و مدل 5G به ۷۳۷ گرم می‌رسد، درحالی که نسل قبلی وزن ۷۲۶ گرمی دارد.

گلکسی تب اس ۹ اولترا، برخلاف مدل نسل قبلی خود، گواهی IP68 دریافت کرده است و دربرابر نفوذ آب مقاومت خواهد داشت. این نکته‌ی مثبت نشان می‌دهد سامسونگ در طراحی این مدل حساسیت بیشتری به‌خرج داده است تا ساختار یکپارچه‌تری به‌دست بیاورد. البته، اضافه‌شدن گواهی IP68 روی قیمت محصول اثر مستقیم خواهد داشت.

گلکسی تب اس ۸ اولترا فقط در رنگ خاکستری روانه‌ی بازار شد و مدل جدید گلکسی تب اس ۹ اولترا نیز در رنگ مشکی و سفید دردسترس قرار خواهد گرفت.

نمایشگر گلکسی تب اس ۹ اولترا و تب اس ۸ اولترا

نمای پشت و جلو از گلکسی تب S9 اولترا در رنگ گرافیت

نمایشگر بزرگ ۱۴٫۶ اینچی گلکسی تب اس ۹ اولترا تفاوتی از نظر ابعاد با نسل قبلی ندارد و تنها تفاوت آن، این است که به‌جای Super AMOLED نسل جدیدتری از پنل‌های OLED یعنی Dynamic AMOLED X2 است. این نسل از پنل‌های اولد گواهی HDR10+ دارد و «رنگ و کنتراستی در رده سینمایی» ارائه می‌کنند؛ همچنین، گواهی نسبت کنتراست ۲٬۰۰۰٬۰۰۰:۱ را نیز از VDE آلمان دریافت کرده‌اند.

این درحالی است که گلکسی تب اس ۸ اولترا پنل اولد Super AMOLED دارد که در حالت کلی در‌مقایسه‌با Dynamic AMOLED X2 شباهت زیادی دارد و فقط گواهی HDR10+ نگرفته است؛ هرچند از پخش محتوای با استاندارد HDR10+ پشتیبانی می‌کند.

وضوح تصویر دو نمایشگر برابر با ۱۸۴۸ در ۲۹۶۰ پیکسل است که تراکم ۲۴۰ پیکسل‌براینچ ارائه می‌دهد. حداکثر روشنایی نمایشگر گلکسی تب اس ۸ اولترا در بررسی زومیت ۵۲۷ نیت اندازه‌گیری شد که در زمان پخش محتوای HDR این عدد به ۹۴۳ نیت می‌رسد.

درحال‌حاضر اطلاعاتی از میزان حداکثر روشنایی نمایشگر گلکسی تب اس ۹ اولترا دردسترس نیست؛ اما با تغییر در این مورد می‌توان امیدوار بود که با محصول بهتری مواجه هستیم.

وجود نرخ نوسازی پویا، تجربه بهتری برای کاربر رقم می‌زند و مصرف انرژی را بهینه‌تر می‌کند.

حداکثر نرخ نوسازی در نمایشگر گلکسی تب اس ۹ اولترا مانند مدل قبلی ۱۲۰ هرتز عنوان شده است؛ اما، به‌لطف فناوری نرخ نوسازی پویا، این نمایشگر براساس اپلیکیشن بین ۶۰ تا ۱۲۰ هرتز کالیبره می‌شود تا محتوا به‌روان‌ترین شکل ممکن به‌نمایش درآید.

بدین‌ترتیب، انتظار می‌رود همان‌طور که در بررسی گلکسی تب اس ۸ اولترا در آژمایشگاه زومیت شاهد بودیم، گلکسی تب اس ۹ اولترا نیز در هنگام اجرای برنامه‌های ناسازگار، به‌صورت خودکار روی نرخ نوسازی ۶۰ هرتز قرار بگیرد.

این مسئله علاوه‌بر افزایش کیفیت تجربه کاربری، در مصرف انرژی نیز بهینه‌سازی خواهد کرد.

نسبت تصویر به‌نمایشگر در گلکسی تب اس ۹ اولترا با تغییر بسیار اندکی ۰٫۷ درصد افزایش یافته است و از ۹۰٫۰ تقریبی به ۹۰٫۷ درصد رسیده است. با توجه به نبود تغییر در ابعاد بدنه و اندازه نمایشگر، احتمالاً بریدگی نمایشگر کوچک‌تر شده است (متأسفانه هنوز اطلاعات دقیق و رسمی از این موضوع منتشر نشده است).

حفاظت از نمایشگر گلکسی تب اس ۹ اولترا مانند نسل قبلی به‌عهده پوشش گوریلا گلس ۵ کورنینگ گذاشته شده است.

عملکرد و باتری گلکسی تب اس ۹ اولترا و تب اس ۸ اولترا

عکس لایف‌استایل گلکسی تب S9 اولترا درکنار تب اس۹ پلاس و تب اس ۹

قاعدتاً دستگاه جدید آن‌هم در سطح پرچم‌دار نیاز به سخت‌افزار به‌روز دارد که بتواند در برابر رقبا قدرت‌نمایی کند. از‌این‌رو، گلکسی تب اس ۹ اولترا مجهز به اسنپدراگون ۸ نسل ۲ ساخته‌شده برای گلکسی شده است، درست مانند گوشی گلکسی اس ۲۳ اولترا که در ابتدای سال ۲۰۲۳ میلادی معرفی شد.

تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۲ اورکلاک‌شده که توسط خود سامسونگ تولید می‌شود و پیش‌تر در گوشی گلکسی اس ۲۳ اولترا شاهدش بودیم یک هسته Cortex-X3 با فرکانس ۳٫۳۶ گیگاهرتز، دو هسته‌ی قدرتمند Cortex-A715 با فرکانس ۲٫۸ گیگاهرتز و دو هسته‌ی Cortex-A710 با فرکانس ۲٫۸ گیگاهرتز و سه هسته‌ی کم‌مصرف Cortex-A510 با فرکانس ۲٫۰ گیگاهرتز دارد.

تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۲ اورکلاک‌شده به‌کار رفته در گوشی گلکسی اس ۲۳ اولترا، در تبلت گلکسی تب اس ۹ اولترا نیز کنترل را به‌دست گرفته است.

همه‌ی این‌ها به‌طور خلاصه باعث می‌شود به گفته‌ی سامسونگ شاهد برتری ۳۴ درصدی اسنپدراگون ۸ نسل ۲ در عملکرد CPU باشیم و برتری در پردازش‌های گرافیکی GPU تا ۴۱ درصد بهبود یابد.

گذشته از این، گلکسی تب اس ۹ اولترا شاهد ارتقاء حافظه UFS از نسخه 3.1 به 4.0 است که درنتیجه موجب افزایش دوبرابری سرعت خوانش و نگارش آن می‌شود. همچنین، رم LPDDR5X به‌کاررفته در گلکسی تب اس ۹ اولترا نسبت به نسل قبلی اندکی سریع‌تر عمل می‌کند.

اپلیکیشن های اندرویدی در تبلت گلکسی تب اس ۸ سامسونگ

ظاهراً سامسونگ قصد دارد در مدل‌های اولترا چه گوشی و چه تبلت دیگر حافظه ۱۲۸ گیگابایتی عرضه نکند، زیرا مانند گوشی گلکسی اس ۲۳ اولترا، تبلت گلکسی تب اس ۹ اولترا در مدل پایه با حافظه ذخیره سازی ۲۵۶ گیگی روانه بازار خواهد شد. این درحالی است که گلکسی تب اس ۸ اولترا هنوز مدل پایه با حافظه ذخیره‌سازی ۱۲۸ گیگی دارد.

به طور کلی گلکسی تب اس ۹ اولترا در مدل‌های ۱۲ | ۲۵۶ و ۱۲ | ۵۱۲ گیگابایت و یک ترابایت و ۱۶ گیگ رم روانه بازار خواهد شد. علاوه‌براین، با وجود اسلات اختصاصی کارت حافظه، امکان افزایش میزان حافظه فراهم شده است.

گلکسی تب اس ۸ اولترا اما، در مدل‌های ۸ | ۱۲۸، ۱۲ | ۲۵۶ و ۱۶ | ۵۱۲ دردسترس مشتریان قرار گرفت.

باتری گلکسی تب اس ۹ اولترا تفاوتی با نسل قبل ندارد و همچنان ۱۱٬۲۰۰ میلی‌آمپر ساعت خواهد بود؛ اما با توجه به بهینه‌سازی‌های انجام شده انتظار می‌رود شارژدهی نسبتاً بهتری داشته باشد و مدت زمان طولانی‌تری در اختیار کاربر قرار بگیرد.

درواقع، به‌دلیل استفاده از قطعات به‌روز نظیر حافظه UFS 4.0 که تا ۴۵ درصد در مصرف انرژی بهینه‌تر عمل می‌کند و اسنپدراگون ۸ نسل ۲ با بهینه‌سازی‌های مصرف انرژی، انتظار می‌رود شاهد تغییر ملموس در شارژدهی کلی دستگاه نسبت‌به نسل قبل باشیم.

تبلت گلکسی تب اس ۸ سامسونگ - نقاشی کشیدن با قلم اس پن

پشتیبانی از شارژ سریع ۴۵ واتی نیز در هر دو نسل از تبلت‌های اولترای سامسونگ این امکان را فراهم می‌کند که ظرف مدت ۸۰ دقیقه از صفر تا ۱۰۰ شارژ شود.

ازنظر نرم‌افزاری نیز گلکسی تب اس ۹ اولترا واضح است که با جدیدترین نسخه‌ی اندروید، یعنی اندروید ۱۳ و رابط کاربری One UI 5.1 عرضه خواهد شد و گلکسی تب اس ۸ اولترا نیز در زمان خود با جدیدترین نسخه اندروید آن زمان یعنی اندروید ۱۲ و رابط کاربری One UI 4.1 عرضه شد که قابلیت ارتقاء به اندروید ۱۳ را نیز دارد.

گذشته از این، وجود نرم‌افزار‌های حرفه‌ای نظیر LumaFusion، ArcSite و اپلیکیشن Clip Studio Paint مجموعه نرم‌افزاری قدرتمندی را برای هرگونه کاربری ارائه می‌کند.

رابط کاربری One UI 5.1، قابلیت‌های زیادی از جمله آلبو‌م‌های اشتراک‌گذاری خانوادگی، ویژگی Expert Raw، مدیریت بهتر عکس‌ها را دراختیار کاربر قرار می‌دهد.

بنابراین، ازنظر نرم‌افزاری و سیستم‌عامل همچنان توجیهی وجود ندارد که بخواهید از گلکسی تب اس ۸ اولترا به مدل جدیدتر مهاجرت کنید.

کیس و قلم S Pen گلکسی تب اس ۹ و ۸ اولترا

کاربری تبلتی به این بزرگی و ابعاد بدون کیس خیلی دشوار خواهد شد. درواقع، فلسفه‌ی اصلی طراحی چنین محصولی قطعاً استفاده از آن در قالب دستگاهی شبه‌-لپ‌تاپ و اولترابوک است که با وجود کیس مجهز به کیبورد و ترک‌پد و استند کاملاً امکان‌پذیر است.

یادداشت برداری با قلم تبلت گلکسی تب اس ۸ سامسونگ

علاوه‌براین، در زمانی که تبلت در دستان کاربر قرار می‌گیرد، به‌خصوص برای مهندسان و طراحان و عاشقان نقاشی‌های دیجیتالی، وجود قلم S Pen موهبتی فوق‌العاده به‌حساب می‌آید. این دو اکسسوری همراه با نسل قبلی گلکسی تب اس ۹ اولترا معرفی شدند که خبر خوش این بود قلم S Pen همراه با تبلت عرضه می‌شد؛ اما، متأسفانه کیس Book Cover Keybord را باید به صورت مجزا خریداری کنید.

اکنون، قلم S Pen در دو رنگ سفید و مشکی ارائه می‌شود و انواع کیس برای کاربردهای متنوع از Smart Book گرفته تا کاور Outdoor برای استفاده در محیط‌های خارج از خانه یا دفتر محل کار ارائه می‌شوند که برحسب نیاز می‌توانید هرکدام را که می‌خواهید تهیه کنید.

دوربین گلکسی تب اس ۹ اولترا و تب اس ۸ اولترا

به طور کلی تبلت‌ها به‌عنوان دستگاه‌هایی برای استفاده از دوربین شناخته نمی‌شوند و وجود دوربین روی آن‌ها با تمرکز بر عکاسی حرفه‌ای نیست و فقط جنبه ابزاری برای تماس تصویری (دوربین جلوی با کیفیت)، اسکن مدارک یا نهایتاً عکس‌های معمولی، طراحی می‌شوند.

دوربین سلفی مکالمه تصویری با تبلت گلکسی تب اس ۸ سامسونگ

تبلت گلکسی تب اس ۹ اولترای سامسونگ ازسویی دیگر، با ابعادی که دارد هرگز مناسب این نیست که آن را برای عکاسی از هر سوژه‌ای در دست کاربر مشاهده کنید. با‌این‌حال، ارتقاء دوربین در مدل جدید تبلت‌های اولترای سامسونگ از قلم نیفتاده است.

گلکسی تب اس ۹ اولترا مانند نسل قبلی دوربین سلفی دوگانه مجهز به دو دوربین ۱۲ مگاپیکسلی دارد که لنزهای عریض و فوق‌عریض دارند و می‌توانند ویدئوهایی با کیفیت 4K را در نرخ فریم ۳۰ یا ۶۰ فریم برثانیه ضبط کنند.

دوربین اصلی نیز با اندکی تغییر دوربین دوگانه‌ای با حسگرهای ۱۳ و ۸ مگاپیکسل به‌ترتیب با لنزهای عریض و فوق‌عریض خواهد بود که می‌توانند با کیفیت 4K در نرخ ۳۰ یا ۶۰ فریم‌برثانیه فیلم‌برداری کنند.

به‌طور منطقی، ارتقاء دوربین مسئله‌ای نیست که برای اکثر کاربران تبلت آن‌هم در یک نسل، اهمیتی داشته باشد مگر اینکه قابلیتی کاربری به آن اضافه شود که در تعامل کاربران با برخی نرم‌افزارهای تفاوت ایجاد کند.

قیمت گلکسی تب اس ۹ اولترا و تب اس ۸ اولترا

گلکسی تب اس ۹ اولترا ظاهراً با برچسب قیمتی ۱٬۱۹۹ دلار در مدل پایه روانه بازار می‌شود که با توجه به پیکربندی حافظه ذخیره سازی و حافظه رم می‌تواند افزایش داشته باشد. چنین قیمتی با توجه به قیمت مدل پایه گلکسی تب اس ۸ اولترا در مدل وای‌فای با ۱٬۰۹۹ دلار کمی گران به نظر می‌رسد؛ اما فراموش نکنید که این مدل ارتقاءیافته در بخش‌های مختلف نسبت‌به نسل قبلی برتری‌های قابل توجهی دارد.

مقایسه 2 محصول
نمای کلی تبلت گلکسی تب اس 9 اولترا سامسونگ / Samsung Galaxy Tab S9 Ultra با نمایشگر روشن و نمایش دوربین ها و لوگوی پنل پشت رنگ خاکستریگلکسی تب اس 9 اولترا سامسونگنمای افقی تبلت سامسونگ گلکسی تب اس 8 اولترا در کنار قلم استایلوسگلکسی تب اس 8 اولترا سامسونگ
نام دیگرSamsung Galaxy Tab S9 Ultra Wi-Fi Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G-
مدل‌‌ نامبرهای این محصولSM-X910 SM-X916BSM-X900 SM-X906 SM-X906B SM-X906U SM-X906N
حدود قیمت در زمان عرضه1200 یوروحدود 1150 یورو
تاریخ معرفی26 جولای 20239 فوریه 2022
وضعیت عرضهعرضه شدهعرضه شده
تاریخ عرضه11 آگست 202330 آوریل 2022
نرخ مخصوص جذب اروپا (SAR EU)0.93 وات بر کیلوگرم (بدن)0.69 وات بر کیلوگرم (بدن)
نوع سیستم‌عاملاندرویداندروید
سیستم‌عامل در زمان عرضهاندروید 13اندروید 12
توضیحات سیستم‌عاملعرضه با رابط کاربری One UI 5.1عرضه با رابط کاربری One UI 4.1 قابل ارتقاء به اندروید 13
ابعاد326.4 در 208.6 در 5.5 میلی‌متر326.4 در 208.6 در 5.5 میلی‌متر
وزن732 گرم726 گرم
جنس پشتفلز - آلومینیومفلز - آلومینیوم
جنس جلوشیشه - گوریلا گلسشیشه - گوریلا گلس 5
جنس فریمفلز - آلومینیومفلز - آلومینیوم
رنگخاکستری بژخاکستری
ابعاد نمایشگر14.6 اینچ14.6 اینچ
نوع نمایشگرDynamic AMOLED 2XSuper AMOLED
حداکثر نرخ نوسازی (Refresh Rate)120 هرتز120 هرتز
رزولوشن1848 در 2960 پیکسل1848 در 2960 پیکسل
سایر مشخصات نمایشگرHDR10+HDR10+
تراکم پیکسلی~239 پیکسل در اینچ~240 پیکسل در اینچ
نسبت تصویر16:1016:10
نسبت نمایشگر به بدنه~90.7 درصد~90.0 درصد
مدل تراشهQualcomm SM8550-AB Snapdragon 8 Gen 2Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1
فرآیند ساخت تراشه4 نانومتر4 نانومتر
تعداد هسته پردازنده8 هسته8 هسته
مشخصات هسته‌ها1 هسته 3.36 گیگاهرتز Cortex-X3 و 2 هسته 2.80 گیگاهرتز Cortex-A715 و 2 هسته 2.80 گیگاهرتز Cortex-A710 و 3 هسته 2.00 گیگاهرتز Cortex-A5101 هسته 3.00 گیگاهرتز Cortex-X2 و 3 هسته 2.50 گیگاهرتز Cortex-A710 و 4 هسته 1.80 گیگاهرتز Cortex-A510
پردازنده گرافیکیAdreno 740Adreno 730
ترکیب حافظه داخلی و رم256 گیگابایت / 12 گیگابایت رم 512 گیگابایت / 12 گیگابایت رم 1 ترابایت / 16 گیگابایت رم128 گیگابایت / 8 گیگابایت رم 256 گیگابایت / 12 گیگابایت رم 512 گیگابایت / 16 گیگابایت رم
رم12 گیگابایت رم 16 گیگابایت رم16 گیگابایت رم 8 گیگابایت رم 12 گیگابایت رم
حافظه داخلی256 گیگابایت 512 گیگابایت 1 ترابایت128 گیگابایت 256 گیگابایت 512 گیگابایت
نوع حافظه داخلیUFSUFS
درگاه کارت حافظه
دارد
دارد
نوع درگاه کارت حافظهmicroSDXC (جایگاه اختصاصی)microSDXC (جایگاه اختصاصی)
پیکربندی دوربین پشتواید/استاندارد اولتراوایدواید/استاندارد اولتراواید
دوربین اصلی - واید/استاندارد13 مگاپیکسل13 مگاپیکسل
مشخصات دوربین اصلی - واید/استانداردلنز واید 26 میلی‌متری فوکوس خودکار 1/3.4 اینچ سایز سنسور 1.0 میکرومتر سایز پیکسل f/2.0لنز واید 26 میلی‌متری 1/3.4 اینچ سایز سنسور 1.0 میکرومتر سایز پیکسل فوکوس خودکار f/2.0
دوربین اولتراواید8 مگاپیکسل-
مشخصات دوربین اولتراوایدلنز اولتراواید f/2.2لنز اولتراواید f/2.2
حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری دوربین‌ پشت4K4K
رزولوشن و نرخ فریم ویدئو4K@30/60fps 1080p@30fps4K@30/60fps 1080p@30fps
توضیحات فیلم‌برداری-فیلم‌برداری HDR
دوربین سلفی اصلی12 مگاپیکسل12 مگاپیکسل
مشخصات دوربین سلفی اصلیلنز واید 26 میلی‌متری f/2.2لنز واید 26 میلی‌متری f/2.2
دوربین سلفی اولتراواید12 مگاپیکسل12 مگاپیکسل
مشخصات دوربین سلفی اولتراوایدلنز اولتراواید پوشش 120 درجه f/2.4لنز اولتراواید پوشش 120 درجه f/2.4
رزولوشن و نرخ فریم ویدئو سلفی4K@30/60fps 1080p@30fps4K@30/60fps 1080p@30fps
توضیحات فیلم‌برداری سلفی-فیلم‌برداری HDR
ظرفیت باتری11200 میلی‌آمپر ساعت11200 میلی‌آمپر ساعت
نوع باتریلیتیوم پلیمریلیتیوم پلیمری
تعویض‌پذیری باتریغیر قابل تعویض توسط کاربرغیر قابل تعویض توسط کاربر
حداکثر توان شارژ پشتیبانی شده45 وات45 وات
پشتیبانی از شارژ سریع
دارد
دارد
درگاه اتصالUSB Type-C 3.2USB Type-C 3.2
سایر مشخصات درگاه‌‌کانکتور مغناطیسیکانکتور مغناطیسی
زمان موردنیاز برای شارژ-100 درصد در 82 دقیقه
نوع اسپیکراستریو (چهارگانه)استریو (چهارگانه)
جک 3.5 میلی‌متری
ندارد
ندارد
ویژگی‌‌های صوتیتیون شده توسط AKGتیون شده توسط AKG
حسگرهاحسگر اثرانگشت (زیر نمایشگر - اپتیکال) شتاب‌سنج ژیروسکوپ حسگر مجاورت قطب‌نماحسگر اثرانگشت (زیر نمایشگر - اپتیکال) شتاب‌سنج ژیروسکوپ حسگر مجاورت قطب‌نما
Wi-FiWi-Fi 6E (802.11ax) a/b/g/n/ac/axWi-Fi 6E (802.11ax) a/b/g/n/ac/ax
توضیحات Wi-Fiسه بانده (Tri-Band) وای‌فای دایرکت (Wi-Fi Direct)دو بانده (Dual Band) وای‌فای دایرکت (Wi-Fi Direct) هات اسپات (Wi-Fi Hotspot)
بلوتوث5.35.2
توضیحات بلوتوثپشتیبانی از A2DP از نوع کم مصرف یا LEپشتیبانی از A2DP از نوع کم مصرف یا LE
فناوری‌ ارتباطیGSM / HSPA / LTE / 5GGSM / HSPA / LTE / 5G
مدل‌های عرضه شده از نظر ارتباطاتWiFi سیم‌کارت‌خورWiFi سیم‌کارت‌خور
سیم‌کارت (فقط برای مدل سیم‌کارت‌خور)تک سیم‌‌‌کارت (نانو سیم)تک سیم‌‌‌کارت (نانو سیم)
مسیریابی و GPSGPS/A-GPS/GLONASS/GALILEO/BDSGPS/A-GPS/GLONASS/GALILEO/BDS

جمع‌بندی

با‌ همه‌ی این صحبت‌ها و غیاب قابلیت و ارتقاء وسوسه‌انگیز در گلکسی تب اس ۹ اولترا، مهاجرت از گلکسی تب اس ۸ اولترا به مدل جدیدتر منطقی به‌نظر نمی‌رسد و توجیهی ندارد؛ اما اگر درحال حاضر کاربر تبلت‌های قدیمی‌تر سامسونگ هستید و قصد دارید تبلت خود را تعویض کنید، قطعاً با اتکا بر پردازنده قدرتمند و طراحی مینیمال و جذاب این محصول که اکنون یک قدم به بلوغ نزدیک‌تر شده است، می‌توانید آن را خریداری کنید.

از سویی دیگر، اگر محدوده قیمتی برای شما اهمیت دارد، شاید حتی بتوانید در صورت مهاجرت از تبلت‌های قدیمی‌تر به خرید گلکسی تب اس ۸ اولترا فکر کنید. هرچند، در حق گلکسی تب اس ۹ اولترا کم‌لطفی خواهد بود اگر اختلاف فاحش پردازشی و نرم‌افزارهای حرفه‌ای آن را درنظر نگیریم.

دیدگاه شما کاربران زومیت درباره ارزش خرید گلکسی تب اس ۹ اولترا درمقایسه با گلکسی تب اس ۸ اولترا چیست؟

تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات