آیپد تاشو اپل احتمالاً سال آینده از راه میرسد
درحالیکه شایعات دربارهی عرضه گوشی آیفون تاشدنی برای سال آینده شدت گرفته، اطلاعات زیادی درزمینهی تبلت تاشدنی اپل منتشر نشده است. اکنون گزارش جدیدی از تحلیلگر مطرح، جف پو، از احتمال عرضهی آیپد تاشدنی در آیندهی نهچندان دور خبر میدهد.
براساس یادداشت جف پو، اپل در حال آمادهسازی دو دستگاه تاشدنی برای عرضه در سال آیندهی میلادی است. یکی از این محصولات، آیفون تاشو با نمایشگر ۷٫۸ اینچی خواهد بود که قبلاً نیز بارها دربارهی آن شنیدهایم. دستگاه دوم نسخهای از آیپد است که از نمایشگر ۱۸٫۸ اینچی بهره میبرد و بهاحتمال زیاد بهعنوان آیپد تاشدنی معرفی خواهد شد.
به گفتهی جف پو، هر دو دستگاه تاشدنی اپل در سهماههی چهارم سال ۲۰۲۶ وارد فاز تولید انبوه خواهند شد. این تحلیلگر قبلاً نیز در ماه آگوست (مرداد و شهریور ۱۴۰۳) همین موضوع را مطرح کرده بود. بااینحال، سایر منابع ازجمله مارک گرمن از بلومبرگ نظر متفاوتی دارند.
گرمن در گزارش چند ماه قبل خود اشاره کرد که اپل در حال طراحی دستگاهی شبیه به آیپد غولپیکر است که هنگام بازشدن، بهاندازهی دو آیپد پرو در کنار هم خواهد بود. طبق ادعای او، اپل کار روی این محصول را از چند سال قبل آغاز کرده و هدفگذاری شرکت برای عرضهی دستگاه مذکور حوالی سال ۲۰۲۸ است.