عضو شورای عالی فضای مجازی: مهاجرت به پیام رسان‌ های بومی ضروری است

چهارشنبه ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۵
مطالعه 2 دقیقه
بر اساس گزارش عضو شورای عالی فضای مجازی، اکنون زیرساخت ارتباطات کشور بر مبنای شبکه‌های اجتماعی شکل گرفته است؛ بنابراین مهاجرت پیام‌رسان‌های بومی باید هرچه سریع‌تر اتفاق بیافتد.
تبلیغات

محمدحسن انتظاری با تأکید بر اینکه شبکه‌های اجتماعی اکنون به‌صورت زیرساخت درآمده و تمام ارتباطات اجتماعی اقتصادی و حاکمیت کشور روی این شبکه‌ها شکل گرفته است، گفت:

این زیرساخت باید در اختیار داخل باشد.

وی با تأکید بر اینکه نباید این زیرساخت‌ها به یک پیام‌رسان خارجی متکی باشد، اضافه کرد:

هم‌اکنون تمامی ارتباطات اداری، حکومتی، اجتماعی کشور روی پیام‌رسان تلگرام است که درست نیست. به همین دلیل در مصوبه شورای عالی فضای مجازی، موضوع ساماندهی پیام‌رسان‌های بومی مطرح شد. این مصوبه مربوط به چند ماه گذشته است و بر اساس آن وزارت ارتباطات، ارشاد، صدا و سیما و برخی از دستگاه‌های مرتبط موظف به حمایت پیام‌رسان‌های بومی در جهت رونق شبکه‌های اجتماعی داخلی شدند.

به گفته‌ی وی، در این مصوبه زمانبندی خاصی در نظر گرفته نشد، اما با توجه به تأثیرگذاری سریع شبکه‌های اجتماعی روی ارتباطات مردم باید هرچه سریع‌تر پیام رسان‌های بومی در کشور رونق بگیرند و مهاجرت به سمت این پیام‌رسان‌ها انجام گیرد.

بر اساس گزارش عضو شورای عالی فضای مجازی، ساماندهی شبکه‌های اجتماعی بومی از چند ماه قبل در مصوبه شورای عالی فضای مجازی آمده است و به نظر می‌رسد در جلسه آینده این شورا، متولیان ذیربط در مورد عملکرد خود گزارش بدهند.

انتظاری افزود:

شواهد نشان می‌دهند هنوز آن طور که باید از پیام‌رسان‌های داخلی حمایتی صورت نگرفته است و حتی این پیام‌رسان‌ها، پهنای باند کافی برای رقابت با پیام‌‎رسان‌های خارجی ندارند. از آنجا که سرمایه‌گذاری سنگینی برای زیرساخت این شبکه‌ها نیاز است تا بتوانند قابل رقابت با سرویس‌های خارجی باشند، به نظر می‌رسد هنوز هیچ کدام از پیام‌رسان‌های بومی از شرایط و تسهیلات ۵ میلیارد تومانی استفاده نکردند و این در حالی است که شبکه‌های خارجی بدون محدودیت در حال استفاده از امکانات زیرساختی کشور هستند.

به گفته‌ی وی، هم‌اکنون شرایط به نفع شبکه‌های بومی داخلی نیست و باید حمایت از این شبکه‌ها با سرعت بیشتری صورت گیرد تا بتوانند در یک رقابت سنگین با سرویس‌های خارجی فعالیت خود را آغاز کنند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات