دادستانی کل کشور: دولت روحانی دل به فیلترینگ نمیداد
محمدجواد منتظری، دادستان کل کشور، امروز در سخنرانیاش در دانشگاه آزاد تهران جنوب بهمناسبت گرامیداشت روز دانشجو، به ماجرای فیلتر تلگرام و تلاش برای فیلتر اینستاگرام در دولت روحانی اشاره کرد و گفت دولت یازدهم و دوازدهم مخالف خواستههای کمیتهی فیلترینگ عمل میکرده است. او دربارهی فیلتر تلگرام گفت: «زمانی قاضی شکایتی کرد و تلگرام در شعبهای رأی برای فیلترشدن آورد. اینکه بعدا آن قاضی مجرم شناخته شد، ربطی به فیلترشدن تلگرام ندارد، بحث مهمتر از اینها است.»
منتظری با اشاره به اینکه در دولت حسن روحانی ارادهای برای فیلترینگ نبود، توضیح داد: «من طبق قانون رئیس کمیتهی فیلترینگ هستم. این کارگروه متشکل از ۶ وزیر یا نمایندگان آنان است و ۶ وزیر که جدا از دولت هستند. من در دوره آقای روحانی هرچه کردم که این کارگروه را با حضور وزرا تشکیل دهم، فقط دو بار توانستم.»
او ادامه داد: «آن دو بار هم بهخاطر این بود که آقایان تصمیم گرفتند اقدامی در کارگروه انجام دهند که وارد جزئیات آن نمیشوم؛ ولی فقط آمدند بسیج شدند و رأی خودشان را دادند و رفتند. در سایر موارد یا در جلسات شرکت نمیکردند یا اگر شرکت میکردند، به آنها گفته میشد دربارهی فلان چیز رأی ندهید.»
ناگفته نماند سال گذشته، دادستانی با شکایت از وزیر ارتباطات دولت دوازدهم، محمدجواد آذری جهرمی، او را به جرمهایی مانند فیلترنکردن اینستاگرام و افزایش پهنای باند و نبستن فیلترشکنها به دادگاه فراخواند.