درخواست شورای عالی فضای مجازی برای راهاندازی مرورگرهای داخلی
به گزارش زومیت، در جلسه سهشنبه ۲۱ تیرماه شورای عالی فضای مجازی به ریاست رئیسجمهور برگزار شد و پنج دستور جلسه مورد بررسی قرار گرفت. یکی از مهمترین مسائل مطرحشده در این جلسه موضوع لزوم گسترش خدمات دیجیتالی دولت بود. همچنین اعضای این شورا با ذکر این نکته که پیامرسانهای داخلی اخیراً مورد استقبال کاربران ایرانی قرار گرفتهاند، خواستار راهاندازی مرورگرها و موتورهای جستوجوی داخلی شدند.
ادعای استقبال کاربران از پیامرسانهای ایرانی در حالی توسط اعضای شورای عالی فضای مجازی مطرح شده که چند ماه قبل، مدیران عامل چند پیامرسان داخلی در گفتوگو با زومیت از رشد کند پیامرسانهای ایرانی خبر داده و به چالشهای فراوانی که در مسیر رشد و توسعه پیامرسانهای داخلی وجود دارد، اشاره کرده بودند.
مدیرعامل پیامرسان گپ تعداد کاربر فعال ماهانه این پیامرسان تا اردیبهشت ۱۴۰۱ را ۵ میلیون کاربر عنوان کرده بود. به گفته مدیرعامل آیگپ، ۴ میلیون کاربر بهصورت ماهانه در این پیامرسان فعالیت دارند و تعداد کاربران فعال ماهانه سروشپلاس نیز ۳ میلیون اعلام شده است.
با در نظر داشتن این آمار و با استناد به آخرین نظرسنجی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) واتساپ با ۷۱ درصد استفاده پرمخاطبترین پیامرسان در ایران به حساب میآید. در همین نظرسنجی میزان استفاده از پیامرسانهای ایرانی از جمله سروشپلاس و آیگپ بهترتیب ۳٫۶ و ۱٫۸ درصد گزارش شده است.
بنابراین، تعداد کاربران فعال این پیامرسانها نهتنها نسبت به کل جمعیت استفادهکننده از موبایل در ایران بسیار اندک بوده، بلکه در مقایسه با تعداد کاربران پیامرسانهای خارجی نیز بسیار کم است. با در نظر داشتن این موضوع و عدم ارائه آمار و ارقام جدید از تعداد کاربران پیامرسانهای بومی، مشخص نیست این استقبال چه میزان بوده و درخواست راهاندازی مرورگرهای بومی تا چه اندازه به گسترش خدمات دیجیتالی داخلی مرتبط است.
اقامتگاههای لوکس حفاری شده در کوههای حجاز عربستان قدم دیگری برای تبدیل این کشور به قطب گردشگری جهانی و کاهش وابستگی به نفت است.
ارسال پیامهای دارای اسپویلر تلگرام بهخصوص در کانالهای عمومی برای مخفیکردن بخشی از متن یا حتی تصاویر، کاربرد دارد.
در مقالهی پیش رو با در نظر گرفتن پارامترهای تأثیرگذار بر تجربهی کاربر، بهترین گوشیهای بازار ایران را در بازههای قیمتی مختلف معرفی میکنیم.
فاصلهی زیادی تا آنپکد ۲۰۲۵ نداریم؛ مراسمی هیجانانگیز با محوریت گلکسی S25 اولترا که زومیت آن را بهشکلی متفاوت پوشش خواهد داد.
با همهی لپتاپهایی که ایسوس سال ۲۰۲۵ روانه بازار میکند، آشنا شوید.
BYD اطلاعاتی جدیدی از سدان قدرتمند و جذاب و تحسینبرانگیز Han L منتشر کرد.
ظاهراً سامسونگ قصد دارد گلکسی S25 اولترا مجهز به رم ۱۶ گیگابایتی را فقط در برخی کشورها عرضه کند.