D1-kifpool

زارع‌پور: در یک سال گذشته حجم حملات سایبری افزایش ۲۰ برابری داشته است

شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۱
مطالعه 2 دقیقه
عیسی زارع پور وزیر ارتباطات در نشست خبری
وزیر ارتباطات اعلام کرده که حملات سایبری DOS (حمله منع خدمت) و DDOS (حمله منع خدمت توزیع‌شده) به سرویس‌های کشور در سال گذشته ۲۰ برابر شده است.
تبلیغات
D4-mci

در همایش بزرگداشت هفته پدافند غیرعامل که امروز (سیزدهم آبان) برگزار شد، عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات، از افزایش میزان حملات سایبری به کشور خبر داد و بر اهمیت نقش پدافند غیرعامل برای مقابله با این نوع حملات تأکید کرد.

زارع‌پور در این مراسم در توضیح اهمیت پدافند غیرعامل این‌طور توضیح داد:

در شرایطی که مردم کندی یا قطعی ارتباطات را برنمی‌تابند، باید به موضوع پدافند غیرعامل و آمادگی در برابر تهدیدات توجه ویژه داشت، از قبل سطح آمادگی را در برابر تهدیدات افزایش داد، برای آن طرح‌ریزی انجام داد و رزمایش برگزار کرد. هرچند باید این طرح‌ریزی و برنامه‌ریزی هم بررسی شود که در مواقع اضطرار پاسخگوی شرایط خواهد بود یا خیر.
- عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

به گفته او، غیر از این اقدامات عمومی، کارهای ریشه‌ای و اساسی نیز از سوی وزارت ارتباطات انجام‌ گرفته است: «یکی از مهم‌ترین کارها راه‌اندازی و زیر بار رفتن صددرصد ترافیک کشور با سامانه مدیریت خدمات نام دامنه یا همان DNS است.»

زارع‌پور همچنین از افزایش قابل توجه میزان حملات سایبری صورت‌گرفته به سرویس‌های مختلف کشور اشاره کرد و توضیح داد:

در یک سال گذشته حجم حملات سایبری DOS (حمله منع خدمت) و DDOS (حمله منع خدمت توزیع‌شده) افزایش ۲۰ برابری داشته است و عمده هدف این حملات کور، مختل کردن و از کار انداختن روند خدمت‌رسانی کسب‌وکارها است که در نقطه مقابل هدف پدافند غیرعامل یعنی تضمین ارائه خدمت به مردم قرار دارد.
- عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

وزیر ارتباطات همچنین بر لزوم همکاری وزارت ارتباطات با سازمان پدافند غیرعامل تأکید کرد. به زعم او، وظیفه وزارت ارتباطات و سازمان‌های تابعه این است که مبتنی‌بر اسنادی که سازمان پدافند غیرعامل تصویب و مرکز ملی فضای مجازی ابلاغ می‌کند، بتوانند تداوم ارائه خدمت کسب‌وکارها را تضمین کنند تا حداکثر خدمت را با حداقل آسیب داشته باشند.

او در ادامه اضافه کرد: «لازمه‌ی این کار همگرایی سایر وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها است که بتوانیم زیرساخت‌های لازم را تأمین کنیم تا در مواقع بحرانی این تضمین را بدهیم که سرویس‌های خدمت‌رسان تداوم پیدا کنند.»

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
یک ماکت بادی در کنار لوگو تسلا
کمپین ضد تسلا در سراسر دنیا وارد مرحله جدیدی شد

طغیان مردم علیه تسلا در گوشه‌گوشه‌ی جهان جریان دارد و اعتراض‌ها وارد مرحله‌ی تازه‌ای شده است.

86
یک روز پیش
گوشی های گلکسی S24 و S24 پلاس کنار هم
سامسونگ فروش رسمی گوشی‌های کارکرده را شروع کرد

علاقه‌مندان به گوشی‌های پرچم‌دار سامسونگ اکنون می‌توانند نسخه‌ی ریفربیشد این محصولات را با قیمت ارزان‌تر بفروشند.

20
یک روز پیش
پنل پشتی گوشی پوکو C71
گوشی اقتصادی پوکو C71 همین هفته معرفی می‌شود

گوشی اقتصادی پوکو C71 با رنگ‌بندی جذاب و قیمتی رقابتی همین هفته در هند رونمایی می‌شود.

114
2 روز پیش
گلکسی S4 در کنار جعبه‌ی گلکسی S25 پلاس
۱۲ سال با گلکسی S4؛ کاربر قدیمی سامسونگ از مهاجرت به گلکسی S25 پلاس می‌‌گوید

یکی از کاربران ردیت وفاداری ۱۲ ساله‌اش به گلکسی S4 سامسونگ را روایت کرد.

225
2 روز پیش
منظره‌ی تپه‌ی Bliss ویندوز XP
منظره والپیپر ویندوز XP اکنون چه شکلی است؟

تپه‌ی سرسبزی که در عکس معروف ویندوز XP به آسمانی ژرف تکیه داده بود، روزی واقعیت داشت؛ اما امروز، دیگر خبری از آن منظره‌ی بکر نیست.

86
2 روز پیش
تصویری از ساختمان شرکت اپل
اپل به‌دلیل فعال‌کردن ویژگی جنجالی ATT آیفون ۱۶۲ میلیون دلار جریمه شد

اپل باردیگر درگیر مشکلات حقوقی شد و نصمیم نهادهای نظارتی فرانسه این شرکت را با جریمه‌ی سنگینی روبه‌رو کرده است.

46
یک روز پیش
هوش مصنوعی
هوش مصنوعی اغلب عرصه‌ها را فتح کرده؛ اما هنوز نمی‌تواند یک کار ساده را انجام دهد

گروهی از پژوهشگران نشان داده‌اند هوش مصنوعی از پس کار بسیار ساده‌ای که حتی دانش‌آموز کلاس دوم می‌تواند انجام دهد، برنمی‌آید.

23
14 ساعت پیش
تبلیغات
DN-DNShatel

نظرات

تبلیغات
D7-B6Snappshop
D7-zoomitproduct
پخش از رسانه
coming soon...

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات