دیوار برنده جایزه کسبوکار برگزیده دسترسیپذیری دیجیتال شد
امید هاشمی، کارشناس دسترسیپذیری دیجیتال دیوار، پس از دریافت این جایزه آن را افتخاری برای تیم دسترسپذیری دیوار و نتیجهی تلاش گروهی دانست.
او با تأکید بر این موضوع که دسترسیپذیری دیجیتال حق همهی کاربران است و با رعایت این موضوع مثل همهی کشورهای پیشرفته دنیا، در ایران هم ما حق دسترسی به پلتفرمها را برای تمام افراد فارغ از ویژگیهای جسمی و ذهنی و حسی قائل میشویم.
دیوار بهخاطر مجموعه تلاشهایش برای توسعهی دسترسیپذیری دیجیتال کشور شایستهی دریافت این جایزه شناخته شد. دیوار علاوهبر بهبود دسترسیپذیری دیجیتال این پلتفرم، تیم فنی و محصول اختصاصی را هم برای این موضوع تشکیل داده است.
همچنین، این پلتفرم بهتازگی رویداد دسترسیپذیری دیجیتال را با حضور کسبوکارها و استارتآپهای دیگر در روز آگاهی از دسترسیپذیری دیجیتال (GAAD) در ۲۷ اردیبهشت برگزار کرد تا تجربههای خود را دربارهی این موضوع بهاشتراک بگذارند. استخدام افراد دارای معلولیت و ارتباط مؤثر با NGOهای مرتبط با معلولان از دلایل دیگر برگزیدهشدن دیوار اعلام شده است.
آنت میناسیان، مدیرعامل مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد، بهعنوان برگزارکنندهی این رویداد، اهدای این جایزه به دیوار را بهدلیل مجموعهی کارهایش برای بهبود دسترسیپذیری دیجیتال عنوان و از تلاشهای دیوار برای گسترش این موضوع در کسبوکارهای دیگر تقدیر کرد.
رویداد توانتِک (Tavan Tech) که از آن بهعنوان الکامپ حوزهی معلولیت یاد میشود، محصول همافزایی مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد و فعالان حوزهی فناوری اطلاعات کشور است که بهمنظور تحقق اهدافی مثل دسترسیپذیری دیجیتال، بهبود کیفیت زندگی افراد دارای معلولیت، شناخت و معرفی فرصتهای اشتغال در حوزه فناوری اطلاعات بهویژه برای جامعه هدف برگزار میشود.
مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد با ۳۷ سال سابقهی فعالیت در عرصهی آموزشهای علمی و مهارتی، خدماترسانی رایگان به افراد دارای معلولیت را ارائه میدهد. همچنین با شبکهای از ۳۰ مرکز مشابه و مستقل در سایر استانها و شهرستانها، توانمندسازی و ارتقای کیفیت زندگی توانیابان را دنبال میکند.