وان پلاس به عرضه نسخه پرو گوشیهایش ادامه میدهد
در مصاحبهای که پیت لاو، مدیرعامل وانپلاس بهتازگی با وبسایت The Times of India انجام داد، از ادامهی روند عرضهی پرچمداران با پسوند پرو در سالهای آتی خبر داده است.
پیت لاو دربارهی سیاست جدید عرضهی گوشیهای وانپلاس میگوید:
اگر بخواهم دربارهی آینده صحبت کنم، باید بگویم که استراتژی ما در آینده عرضهی دو نسخهی مختلف از یک محصول خواهد بود که یکی از آنها جنبهی مقرونبهصرفهبودن دارد و دیگری با برچسب قیمتی بیشتری روانهی بازار میشود.
باتوجهبهگفتهی مدیرعامل وانپلاس، اینطور بهنظر میرسد که در سال آیندهی میلادی، یعنی بهار ۲۰۲۰ شاهد معرفی پرچمداران جدید شرکت چینی با نامها وانپلاس ۸ و وانپلاس ۸ پرو باشیم. تاکنون شایعات دربارهی شمایل ظاهری دستگاههای یادشده به بیرون درز پیدا کرده است؛ اما باتوجهبه فاصلهی تقریبا زیادی که تا زمان معرفی این پرچمداران وجود دارد، نمیتوان چندان به این شایعات اتکا کرد.
لاو در ادامهی صحبتهایش از دلایل رویآوردن به این استراتژی نیز سخن گفت. طبق گفتهی وی، بازار هند که وانپلاس حکمفرمای گوشیهای بالارده در آن است، تأثیر بهسزایی در این تصمیمگیری داشته است. وی در همین رابطه میگوید:
وقتی که به استفاده از استراتژی محصول دوگانه روی آوردیم، دقیقا راجعبه خود محصول فکر میکردیم. ما بهدنبال ارائهی بهترین تجربهی کاربری هستیم. بهعنوان مثال وانپلاس ۷ پرو را درنظر بگیرید که برای مشتریان عادی بازار هند دستگاهی با قیمتی بسیار بالا محسوب میشود؛ از سوی دیگر، ما وانپلاس ۷ را داریم که [بهسبب قیمت پایینترش] دسترسی به این محصول را برای عدهی بیشتری از کاربران فراهم میکند.
درحالیکه استراتژی وانپلاس برای ارائهی گوشی با پسوند پرو در تئوری بد نبوده؛ هنوز برای بسیاری از مشتریان عادی مفهومی گنگ و نامفهوم دارد. بهعنوان نمونه، در انگلستان کاربران میتوانند نسبتبه خرید تمام گوشیهای عرضهشدهی وانپلاس در سال ۲۰۱۹ اقدام کنند؛ اما در آمریکا تنها قادر به خرید وانپلاس ۷ پرو، مدل 5G وانپلاس ۷ پرو، وانپلاس ۷ تی و نسخهی 5G مکلارن وانپلاس ۷ تی پرو خواهند بود. نکته این است که دو مدل از این دستگاهها بهصورت انحصاری دراختیار دو اپراتور مختلف است.
دیدگاه خود را دراینباره با ما و دیگر کاربران بهاشتراک بگذارید.
نظرات