اپل طرح تعمیر مستقل را به کشورهای بیشتری گسترش می‌دهد

شنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۰
مطالعه 2 دقیقه
اپل در آمریکا، کانادا و اروپا طرحی برای ارائه‌ی قطعات اصلی به تعمیرکاران متفرقه دارد و اکنون اعلام کرده است که این طرح را به تقریبا تمامی کشورهایی که محصولاتش در آنجا فروخته می‌شوند، گسترش می‌دهد.
تبلیغات

تعمیر کردن یکی از محصولات اپل در اغلب مواقع نیازمند این است که دستگاه را مستقیما به یکی از فروشگاه‌های حضوری اپل ببرید و هزینه‌ی به‌نسبت زیادی پرداخت کنید. البته گاهی اوقات افراد ترجیح می‌دهند سراغ یکی از شرکت‌های بزرگ متفرقه بروند. به‌ گزارش ورج، اگر در جایی زندگی می‌کنید که انتخاب‌های محدودی در دسترس دارید، بیانیه‌ی اپل مبنی ‌بر گسترش طرح ارائه‌دهنده‌ی مستقل سرویس تعمیر، ممکن است شرایط را تغییر بدهد.

اپل این طرح را «در تقریبا تمامی کشورهایی که محصولات این شرکت به فروش می‌رسند» گسترش می‌دهد. بدین ترتیب فروشگاهی که در نزدیکی شما است، احتمال دارد به‌زودی از قطعات رسمی اپل برای تعمیر گوشی‌های خراب‌ استفاده کند.

در حال حاضر این طرح اپل صرفا در ایالات متحده، کانادا و اروپا در دسترس قرار دارد؛ اما طبق گفته‌ی اپل، ارائه‌دهندگان سرویس تعمیر گوشی در ژاپن، استرالیا و کره جنوبی همین هفته به فهرست کشورهای تحت پشتیبانی اضافه می‌شوند و در ادامه‌ی سال جاری میلادی شاهد اضافه شدن کشورهای دیگری مثل چین به این فهرست خواهیم بود. 

ارائه‌دهنده سرویس تعمیر باید برای شرکت در طرح اپل درخواست بدهد و وقتی درخواستش تأیید شد، می‌تواند  قطعات اصلی محدودی مثل باتری، صفحه‌نمایش و ابزارهای تشخیص مشکل تهیه کند. این یعنی تعمیرکنندگان محلی می‌توانند معمول‌ترین مشکلات دستگاه‌‌های اپل را به‌صورت مستقل رفع کنند؛ اما مشکلات جدید و مشکلات بسیار پیچیده نیازمند بردن دستگاه به فروشگاه‌های اپل یا یکی از تعمیرکاران رسمی تأییدشده توسط این شرکت هستند. در غیر این صورت کاربر باید خطر باطل شدن گارانتی دستگاهش را بپذیرد.

اگر تعمیرکار گوشی هستید، نکات دیگری را نیز باید در نظر بگیرید. ملحق شدن به طرح ارائه‌دهنده‌ی مستقل سرویس تعمیر با قراردادی همراه می‌شود که طبق گزارش‌ها، اپل را قادر می‌سازد اگر متوجه مشکلی شد، فروشگاه‌های تعمیر گوشی را بازرسی و در صورت نیاز جریمه کند. اپل می‌تواند فروشگاه‌هایی که در بیش از دو درصد تعمیرات سراغ استفاده از قطعات غیر اصلی می‌روند، به ازای هر معامله هزار دلار جریمه کند. 

به ‌نظر می‌رسد اپل صرفا در شرایطی از تعمیر دستگاه‌هایش توسط فروشگاه‌های متفرقه حمایت می‌کند که بتواند از طریق آن‌ها پول به جیب بزند و طرح ارائه‌دهنده‌ی مستقل سرویس تعمیر از این قاعده مستثنا نیست. در هر صورت نباید فراموش کنیم با شرکتی طرف هستیم که روش‌هایی ابداع کرده است تا آیفون در صورت استفاده از باتری غیر اصل، از کار بیافتد. 

با مراجعه به وب‌سایت رسمی اپل می‌توانید فهرست کامل کشورها و مناطقی را که شامل طرح تعمیر اپل می‌شوند، مشاهده کنید. 

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات