با ابزار OpenAI متنهای نوشته شده با هوش مصنوعی ChatGPT را تشخیص دهید
OpenAI ابزاری را منتشر کرده است که به شما کمک میکند تشخیص دهید آیا متن موردنظر را انسان نوشته است یا هوش مصنوعی. البته سازندهی ChatGPT اعلام کرده است این ابزار میتواند در برخی موارد اشتباه کند و نوع متنها را بهدرستی تشخیص ندهد.
ابزار OpenAI شامل کادری است که میتوانید متنی با حداقل ۱۰۰۰ کاراکتر در آن قرار دهید و سپس بررسی خواهد شد آیا آن متن با هوش مصنوعی نوشته شده است یا خیر. وبسایت انگجت برای آزمایش این ابزار، از ChatGPT درخواست کرد متنی درمورد الگوهای مهاجرت پرندگان ایجاد کند و سپس ابزار OpenAI آن را بهعنوان متن نوشته شده با هوش مصنوعی توصیف کرد. در همینحال نتایج بررسی انگجت نشان میدهد ابزار مذکور برخی متنهای دستنویس انسانها را نیز بهاشتباه بهعنوان متن تولید شده با هوش مصنوعی تشخیص میدهد. البته OpenAI هشدار داده است که برای تشخیص نوع متن صرفاً به ابزار این شرکت تکیه نکنید. این شرکت همچنین توصیه میکند برای تشخیص بهتر منبع نوشتهها متنهای طولانیتری به ابزار آن ارائه دهید.
OpenAI پساز انتشار چتبات ChatGPT که میتواند متنهای مختلفی را در موضوعات متنوع تولید کند، ازطرف برخی شرکتها و استادان دانشگاهی تحتفشار قرار گرفته است. این مدل زبان طبیعی میتواند فقط در چند ثانیه مقالاتی بسیار با کیفیت تولید کند و همچنین زمینههای لازم را برای تقلب دانشآموزان در مدرسه فراهم سازد. درواقع مدارس دولتی نیویورک بههمین دلیل استفاده از چتبات را در شبکههای وایفای و دستگاههای خود ممنوع کردهاند.
هوش مصنوعی ChatGPT از زمان آغاز بهکار خود، سروصدای زیادی بهپا کرده است و حتی برخی رسانهها از آن برای نوشتن مقالات استفاده کردهاند؛ بههمین OpenAI میتواند آن را به منبعی ارزشمند برای کسب درآمد تبدیل کند. طبق گزارشها، مایکروسافت اخیراً تأیید کرده است قصد دارد ۱۰ میلیارد دلار در این استارتاپ هوش مصنوعی سرمایهگذاری کند. هدف غول فناوری مستقر در ردموند این است از ChatGPT و قابلیتهای جذاب آن در موتور جستجوی بینگ و مجموعهی آفیس خود استفاده کند. ظاهراً OpenAI در اواخر سال گذشته رقم ۲۹ میلیارد دلار را برای سهام خود درنظر گرفته است که آن را به یکی از باارزشترین استارتاپهای ایالاتمتحده تبدیل میکند.
اگرچه درحالحاضر ChatGPT بهعنوان بهترین مدل هوش مصنوعی است که دردسترس عموم قرار دارد اما گوگل، بایدو و شرکتهای بزرگ دیگر نیز درحالکار روی ابزارهای هوش مصنوعی خود هستند. پروژهی LaMDA گوگل آنقدر قانعکننده بود که یکی از مهندسان سابق این شرکت ادعا کرد این هوش مصنوعی احساس دارد؛ ادعایی که به اخراج او از گوگل ختم شد. غول جستجوی اینترنت درحالحاضر نسخهی آزمایشی بسیار محدودی از چتبات خود را منتشر کرده است. حال باید دید این محدودیتها تا چه زمانی ادامه خواهد داشت و آیا روزی میتوانیم مثل ChatGPT به چتبات گوگل نیز دسترسی داشته باشیم یا خیر.
نظرات