تماشا کنید: سربازان ارتش استرالیا، سگهای رباتیک را با ذهن کنترل میکنند
ارتش استرالیا درحال آزمودن قابلیت جدیدی در حوزهی هوش مصنوعی است که ظاهراً به سربازان امکان میدهد سگهای رباتیک را از طریق ذهن خود کنترل کنند. سیستم موردبحث که رابط رباتیک مغز نام دارد از طریق یک هدست ویژه، امواج مغزی را تحلیل میکند و آنها را از قشر بینایی فرد به سگ رباتیک میفرستد.
گروهبان دیمین رابینسون به نیویورک پست گفت: «یادگیری روند کار با هدست مشکل نیست. روند کار بسیار شهودی است و تنها چند جلسه به طول انجامید.» رابینسون میگوید هدست مورداستفاده در ارتش استرالیا مبتنیبر پلتفرم هولولنز مایکروسافت است.
گروهبان رابینسون و سایر سربازان، دورهای آموزشی با هدست موردبحث و سگهای رباتیک انجام دادند. آنها توانستند با موفقیت در زمینهای ناهموار و آبوهوای نامناسب و در شرایط میدان جنگ، به حرکت دربیایند. راهکار اصلی برای نگهداشتن رباتها در مسیر، استفاده از چراغهای سوسوزن است. سگهای رباتیک این نقاط را از طریق فناوری واقعیت افزوده شناسایی میکنند و سمت آنها میروند.
رابینسون میگوید: «برای کار با ربات لازم نیست به هیچ چیز خاصی فکر کنید، با اینحال باید روی نقطهی مدنظر خود تمرکز کنید. این روند بیشتر مثل تمرکز بصری است.»
فناوری موردبحث که توسعهی آن با بودجهی ۱٫۲ میلیون دلاری توسط ارتش استرالیا انجام شده، سه سال در دست ساخت بوده است. افزونبر ارتش، دانشگاه فناوری سیدنی نیز در توسعهی این هدست نقش داشته است.
هدست بههمراه یک قطعهی گرافنی بسیار کوچک فعالیت میکند. ارتش استرالیا میگوید گرافن را با بهترین دستاوردهای صنعت تراشه ترکیب کرده تا حسگری زیستی بسازد.
سگ رباتیک مورداستفاده در ارتش استرالیا که توسط شرکت Ghost Robotics ساخته شده است، ۹ دستور مختلف را شناسایی میکند.
میتوان رقابت رباتهای انساننما با انسانها در ماراتن چین را گامی بزرگ به سوی آیندهی رباتیک درنظر گرفت.
فصل سوم سریال بازی مرکب در نیمهی اول سال ۲۰۲۵ پخش خواهد شد.
مشاهدهی محتوای اینستاگرام نظیر پستها و استوریها نیازمند ثبتنام در این شبکهی اجتماعی است؛ اما چگونه بدون اینستا وارد اینستا شویم؟
با چند روش ساده میتوانید تنظیمات اینترنت ایرانسل، همراه اول و رایتل را در گوشیهای سامسونگ انجام دهید.
ظاهرا ایلان ماسک میخواهد برای خودش و دونالد ترامپ دو هواپیمای لوکس از بویینگ سفارش دهد.
دولت تامیل نادو در هند جایزهای یک میلیون دلاری را برای کسی تعیین کرده است که بتواند خط اسرارآمیز تمدن دره سند را رمزگشایی کند.
در این مقاله به چتبات هوش مصنوعی چینی دیپسیک، مزایا و معایب و مقایسهی کلی آن با چتجیپیتی در پاسخ به دستورات فارسی میپردازیم.