دردسر برای بوئینگ؛ شیشه کابین خلبان در آسمان ترک برداشت
شرکت هواپیماسازی بوئینگ سال ۲۰۲۴ را بسیار ناامیدکننده آغاز کرده است. در ابتدا که قطعهی بزرگی از جت بوئینگ ۷۳۷ مکس خطوط هوایی آلاسکا حین پرواز جدا شد، ادارهی هوانوردی فدرال آمریکا در واکنش به این موضوع به زمینگیرشدن بیش از ۱۷۰ فروند هواپیمای بوئینگ دستور داد که موجب شد بررسیهای دقیقتری دربارهی نحوهی ساخت هواپیماهای این شرکت انجام شود.
اکنون هواپیمای بوئینگ باردیگر خبرساز شده است. براساس گزارش رویترز، روز شنبه بوئینگ مدل ۸۰۰-۷۳۷ در آسمان ژاپن پس از اینکه خدمهی پرواز در اواسط سفر شکافی در لایهی چهارمِ پنجرهی کابین خلبان پیدا کردند، به فرود اضطراری مجبور شد.
هواپیما که ۵۹ نفر مسافر و خدمهی پروازی ۶ نفره آن را همراهی میکردند، متعلق به شرکت هواپیمایی شرکت آل نیپون ایرویز (ANA) و مقصد آن شهر تویاما در ژاپن بود. خوشبختانه هیچ حادثهای متوجه این پرواز نشده است.
یکی از سخنگویان هواپیمائی ANA به رویترز گفت: «خوشبختانه این تَرَک در اندازهای نبود که بر کنترل یا هدایت پرواز تأثیر بگذارد.»
حادثهی جدید درمقایسهبا پرواز بوئینگ ۷۳۷ مکس خطوط هوایی آلاسکا در ۵ ژانویه (۱۵ دی) که درِ هواپیما بهکلی از جا درآمد و باعث هجوم هوا به داخل کابین و افت فشار شد، بیخطر محسوب میشود.
پرواز آسمان ژاپن نگرانیهایی را دربارهی ایمنی جتهای بوئینگ ۷۳۷ مکس برانگیخته است؛ چراکه این مدل تابهامروز دو سقوط مرگبار را تجربه کرده است. نگرانیها دربارهی نحوهی ساخت هواپیماهای بوئینگ مسئلهی جدیدی نیست و همواره مسئولین را نگران کرده است.
در سال ۲۰۰۱، یکی از مهندسان بوئینگ به خطرهای برونسپاری بخشهایی از فرایند تولید این شرکت اشاره کرده بود.
نظرات