ادعای خریداران ویژن پرو: شیشه هدست خودبه‌خود ترک برمی‌دارد

جمعه ۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۰
مطالعه 3 دقیقه
هدست اپل ویژن پرو از نمای جلو
تعدادی از خریداران هدست اپل از ترک خوردن خود‌به‌خودی شیشه‌ی محافظ آن خبر داده‌اند.
تبلیغات

تعدادی از کاربران اپل ویژن پرو به تازگی ترک‌های نازکی را در نقطه‌ی خاصی از شیشه‌ی جلویی هدست خود گزارش کرده‌اند؛ این ترک عمودیِ قابل‌توجه در بالای پل بینیِ دستگاه‌های آسیب دیده ظاهر می‌شود، حتی اگر سابقه‌ی افتادن یا ضربه خوردن نداشته باشد.

اولین‌بار ۱۸ روز پیش یکی از کاربران هدست واقعیت مجازی اپل با انتشار پستی در ردیت از مشکل مورد بحث خبر داد و گزارش‌های مشابه دیگری طی هفته‌ی اخیر از همان ترک‌خوردگی نازک در همان مکان پیشین منتشر شده‌اند.

از شباهت‌ بین تمامی موارد گزارش شده می‌توان اینگونه برداشت کرد که تنش در قسمت خاصی از این شیشه‌ که در آنجا حداکثر فشار را تجربه می‌کند، باعث ترک خوردن آن می‌شود.

شیشه‌ی محافظ اپل ویژن پرو با یک ترک ریز در میانه‌ی آن از نمای نزدیک
اولین مورد گزارش شده از ترک خوردن شیشه‌ی محافظ اپل ویژن پرو

از آنجا که جست‌وجو در شبکه‌های اجتماعی برای موارد مشابه بی‌نتیجه بود، احتمالاً این نقص تنها تعداد اندکی از ویژن پروهای فروخته شده را در بر می‌گیرد.

تمامی افراد تحت‌تأثیرقرار‌گرفته ادعا کرده‌اند که این ترک به‌طور خود‌به‌خود و پس از اینکه شبانه ویژن پروِ خود را در کاور و متصل به باتری آن رها کرده‌ بودند اتفاق افتاده است.

شیشه‌ی محافظ اپل ویژن پرو با یک ترک ریز در میانه‌ی آن از نمای نزدیک
موردی دیگر از ترک خوردن شیشه‌ی محافظ اپل ویژن پرو

عده‌ای دلیل ترک خوردن شیشه‌ی ویژن پرو را سفت کردن بیش‌ از اندازه‌ی بند آن و در نتیجه، خم شدن قاب و وارد شدن فشار روی شیشه‌ی محافظ می‌دانند؛ عده‌‌ای دیگر حدس می‌زنند که گرمای بیش‌ازحد ناشی از فرایندی نرم‌افزاری در این هدست، باعث انبساط شیشه و در نهایت ترک خوردنش در ضعیف‌ترین نقطه می‌شود.

از آنجایی که باتری ویژن پرو درون خود هدست نیست، علت هرگونه گرم شدن را باید در قطعات داخل دستگاه جست‌وجو کرد؛ از طرف دیگر، اپل خاطر نشان می‌کند که حتی هنگام استفاده نکردن از ویژن پرو، این هدست در پس‌زمینه برای کارهایی چون همگام‌سازی داده‌ها فعال می‌ماند و درنهایت پس از ۲۴ ساعت بلااستفاده‌ماندن، خاموش می‌شود.

هزینه‌ی تعمیر شیشه‌ی محافظ ویژن پرو تحت پوشش سرویس Apple Care حداقل ۳۰۰ دلار و بدون آن ۸۰۰ دلار است؛ برخی از کاربران هدست‌های دچار مشکل شکستگی خود‌به‌خودی شیشه‌ی محافظ گفته‌اند که پس از تماس با پشتیبانی، شرکت سازنده‌ی گوشی آیفون برای تعمیر ویژن پرو از آن‌ها هزینه‌ی کامل آن را طلب کرده است؛ چراکه این مشکل هنوز به‌عنوان یک ایراد در خط تولید شناخته نمی‌شود.

اپل به طور معمول برنامه‌های تعمیر ویژه‌ای را برای رفع نقص‌های سخت‌افزاری شناخته‌شده اجرا می‌کند؛ اما تا زمانی که گزارش‌های بیشتری از شکستگی مشابه در هدست این شرکت منتشر نشوند، بعید است سازنده‌ی مک بوک تحقیقات داخلی در این مورد آغاز کند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات