حادثه تکان‌دهنده؛ هواپیما در کنار اتوبان سقوط کرد

چهارشنبه 7 آبان 1404 - 12:30
مطالعه 1 دقیقه
سقوط هواپیما از نمای هوایی
سقوط یک هواپیما در بزرگراهی پرتردد در اوکلاهاما حادثه‌ای تکان‌دهنده رقم زد.
تبلیغات

ویدیویی تکان‌دهنده و شبه‌سینمایی، لحظه‌ی سقوط یک هواپیما روی بزرگراهی پرتردد در ایالت اوکلاهاما را ثبت کرد؛ حادثه‌ای که با فاصله‌ای اندک از برخورد با یک خودرو تسلا و چند خودرو دیگر به پایان رسید.

راننده‌ی تسلا، صحنه را با دوربین داشبورد خودرو ضبط کرد. او می‌گوید: «در حال رانندگی بودم که ناگهان دیدم هواپیما خیلی پایین پرواز می‌کند، به‌قدری پایین که گفتم الان سقوط می‌کند.»

پخش از رسانه

به گفته‌ی مقام‌های ایالتی، هواپیمای گارد ملی اوکلاهاما در مسیر برگشت از مأموریت تمرینی از پایگاه Will Rogers Air National Guard Base بود که دچار نقص موتور شد و خلبان‌ها مجبور به فرود اضطراری در نزدیکی یک تقاطع در شهر اوکلاهاما شدند.

راننده‌ی تسلا می‌گوید بال هواپیما به خودرو او برخورد کرد: «همین‌طور داشت پایین و پایین‌تر می‌آمد... گفتم همین الان با من برخورد می‌کند. فقط چند ثانیه طول کشید، حتی فرصت فکر کردن هم نبود.»

نیروهای امداد به محل رسیدند و هر دو خلبان را در حالی که از لاشه‌ی هواپیما بیرون آمده بودند، سالم پیدا کردند. برخورد، سیم‌های برق را پاره کرد، باعث قطع موقت برق در منطقه شد و آتش‌سوزی در چمنزارها به‌راه انداخت. حتی تابلوهای راهنمایی رانندگی در بال هواپیما فرو رفته بودند. فرماندهی عملیات ویژه‌ی نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد که علت حادثه در دست بررسی است.

تبلیغات
تبلیغات

نظرات